Trailer: Christian Bale er uigenkendelig som Dick Cheney i "Vice"

"The Big Short"-instruktøren Adam McKay går i kødet på Cheney og George W. Bush med ny biopic.

Annapurna Pictures har nu offentliggjort traileren til den biografiske fortælling "Vice", der handler om USA's tidligere vicepræsident Dick Cheney. Christian Bale spiller Cheney i filmen, mens Amy Adams portrætterer Cheneys kone.

"The Dark Knight"-stjernen Bale har transformeret sig til rollen som den kontroversielle vicepræsident, der fra 2001 til 2009 tjente under den republikanske præsident George W. Bush. Cheney er desuden ofte blevet betegnet som den mest magtfulde vicepræsident nogensinde, ligesom hans kone, Lynne, måske huskes af flere for hendes korstog imod voldeligt indhold i f.eks. rapmusik og computerspil.

I "Vice" har man endvidere sikret sig Sam Rockwell til at spille George W. Bush og Steve Carell til rollen som tidligere forsvarsminister Donald Rumsfeld. Carell har – ligesom hovedrolleindehaver Bale i øvrigt – tidligere arbejdet sammen med instruktør Adam McKay, og trekløveret fra finanskrisedramaet "The Big Short" genforenes nu på endnu en historie inspireret af virkelighedens verden.

Du kan se traileren til "Vice" herunder.

Kommentarer

Christian Bale er uigenkendelig som Dick Cheney i "Vice"

  • ★★★★★1

    Det mest imponerende er jo at det ikke engang er make-up. Det er udelukkende en sammensætning af streng diæt og Bales method acting.

    ;-) 

    Lars! 4-10-18 14:46

  • ★★★★★0

    Fuuuuuck, jeg glæder mig. Fik omsider set "The Big Short" for et par måneder siden, og den var fandme fremragende.

    The Insider 6-10-18 10:18

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen