Disneys "Lilo & Stitch" får live-action remake

Det er producerne bag det kommende "Aladdin"-remake, der nu også kaster sig over en af Disneys mindre kendte klassikere.

Selvom "Lilo & Stitch" fra 2002 langt fra er Disneys mest vellykkede eller bedst indtjenende animationsfilm, afholder det ikke studiet fra at lave endnu en live-action version af en af de mange klassikere.

I eventyret, der foregik i eksotiske omgivelser på Hawaii, mødte vi i sin tid den lille og ensomme pige Lilo, som kom i besiddelse af hundehvalpen Stitch, der viste sig at være et destruktivt og jaget væsen fra det ydre rum, som dog havde hjertet på rette sted i venskabet med Lilo.

Den nye udgave bliver en blanding af live-action og computeranimation, akkurat som vi tidligere har set det i "Junglebogen" og "Skønheden og Udyret".

"Aladdin"-producere som bagmænd

"Lilo & Stitch" får manuskript af Mike Van Waes ("The Crooked Man"), og filmen skal produceres af Dan Lin og Jonathan Eirich, der allerede arbejder på højtryk med remaket af den noget mere populære og succesrige "Aladdin", som har Guy Ritchie i instruktørstolen.

Det vides endnu ikke, om "Lilo & Stitch" får biografpremiere eller ender med at udkomme på Disneys kommende streaming-tjeneste, der lanceres i 2019.

Sikkert og vist er det imidlertid, at "Aladdin" rammer biograferne i maj næste år.

Kommentarer

Disneys "Lilo & Stitch" får live-action remake

  • ★★0

    Forstår altså ikke alle de konverteringer af tegnefilm til rigtig film, hvorfor ikke bare lave en ny tegnefilm?:-/

    Weird_J 4-10-18 15:56

  • ★★★★★0

    Forstår altså ikke alle de konverteringer af tegnefilm til rigtig film, hvorfor ikke bare lave en ny tegnefilm?:-/

    Det er først næste omgang. Først tjener de penge på live-action filmatiseringer af alle deres klassiske tegnefilm, og så kan de efter nogle år vende tilbage og lave nye tegnefilmsudgaver af de selvsamme film. Så er der et pusterum og en generation eller to mellem animationsfilmene. Det er min teori i hvert fald.

    Kruse 4-10-18 16:29

  • ★★★0

    E.T.: Escape from Hawaii

    "E.T. phone Honolulu"

    MOVIE1000 4-10-18 17:29

  • 0

    Det er til gengæld nok en af de Disneyfilm som (måske) vil egne sig bedst til en live-action filmatisering. Jeg er i hvert fald nysgerrig 

    Mennerman 8-10-18 14:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen