Trailer: Ny "Overlord"-trailer er en neglebidende intens omgang horror

En gruppe amerikanske soldater støder på noget, der er endnu værre end nazister.

Under D-dag i 1944 lander en gruppe amerikanske faldskærmstropper bag fjendens linjer. Her støder de på en uhyggelig opdagelse, da det går op for dem, at de tyske nazister har lavet eksperimenter på mennesker i et forsøg på at skabe muterede supersoldater.

"Overlord" er produceret af J.J. Abrams, og i en lang periode troede flere kilder, at der var tale om endnu en film i "Cloverfield"-rækken. Det rygte er dog manet til jorden nu, og der er i stedet tale om en højspændt gyser, hvor den typiske krigsfilm i den grad bliver vendt på hovedet.

De første test-visninger har allerede affødt en hel del positiv kritik, og på filmsitet Rotten Tomatoes har gyserfilmen i øjeblikket en rating på 93%, hvilket absolut er i den høje ende.

En af de mere interessante elementer ved filmens rolleliste er danske Pilou Asbæk i rollen som nazisten Wafner. Derudover finder vi blandt andre Wyatt Russell ("Everybody Wants Some!!") og Bokeem Woodbine ("Fargo") som et par af de amerikanske soldater, der må kæmpe for deres liv langt inde i fjendeland.

"Overlord" får dansk premiere 8. november. 

 

Kommentarer

Ny "Overlord"-trailer er en neglebidende intens omgang horror

  • ★★★★1

    Undskyld mig, men jeg GLÆDER MIG!

    Wolfenstein-agtig siden (dog kun) 1992, jeg er :-)

    Gasivodo 9-10-18 04:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen