Trailer: Se første gruopvækkende trailer til genindspilningen af "Pet Sematary"

Stephen Kings gyserklassiker får en længe ventet opdatering.

Sometimes dead is better!

Selvom det ikke ligefrem skorter på genindspilninger, remakes og reboots i disse år, så ligner genindspilningen af "Pet Sematary" alligevel et projekt, der godt kunne gå hen og blive en ganske fornuftig arvtager til originalen. Filmen er igen baseret på Stephen Kings roman fra 1983 og tager os med til det landlige og idylliske Maine i USA, hvor ondskaben dog lurer lige under overfladen.

Filmen følger Dr. Louis Creed, der sammen med sin kone og sine to børn flytter fra storbyen Boston til rolige Maine. Dog ikke roligere end at familien opdager en mystisk gravplads i skoven tæt ved familiens nye hus. Da en forfærdelig tragedie indtræffer, sætter Louis Creed og familiens mystiske nabo, Jud, gang i en lang række hændelser, som åbner op for en rædselsvækkende ondskab!

Den uhyggeligste Stephen King-filmatisering

"Pet Sematary" – eller "Dyrekirkegården", som er romanens danske titel – er blevet kaldt Stephen Kings mest uhyggelige bog, og manuskriptforfatter David Kajganich har selv udtalt, at han går efter at lave den mest uhyggelige Stephen King-filmatisering nogensinde, hvilket betyder, at han skal overgå både "The Shining" samt begge udgaver af Stephen King-filmatiseringen "It". Det er store sko, der skal fyldes, men at dømme ud fra første trailer er der i hvert fald gravet dybt i mulden for at finde uhyggen frem.

På rollelisten finder vi blandt andre Jason Clarke ("Zero Dark Thirty") i rollen som Dr. Louis Creed og John Lithgow ("Dexter") som naboen Jud Crandall.

"Pet Sematary" vækkes til live i de danske biografer 18. april 2019. Første trailer kan ses her: 

Kommentarer

Se første gruopvækkende trailer til genindspilningen af "Pet Sematary"

  • ★★★★★★0

    The Shining er muligvis fantastisk. Men som ren gys finder jeg en del horrorfilm der overgår den. Men kan denne måle sig kunstnerisk med den, så tager jeg hatten af (og jo, jeg går indimellem med hat....ja jeg er en gammeldags mand)

    T. Nielsen10-10-18 18:54

  • ★★★1

    Det er lidt svært at skelne ordenligt, men det virker på mig som om en film ofte enten er umiddelbart skræmmende eller vedvarende foruroligende. En umiddelbart skræmmende film som f.eks. "Aliens" kan sagtnes få mig til at gyse en hel del, men det er ikke en uhygge, der varer ved. Den kan så til gengæld genses, fordi den er så afsindig underholdende og godt sat sammen.

    "The Shining" virker derimod mere vedvarende foruroligende på mig, dels pga. den undertrykte stemning og følelsen af at man mister forstanden, men måske også fordi der ikke er nogen løsning. Afslutningsbilledet forklarer og løser ingenting. Jeg gyser stadig, hver gang jeg ser den, selvom jeg efterhånden kender den temmelig godt.

    Benway10-10-18 19:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen