Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • 0

    I tiden, hvor Danny O'Dwyers Baby girl sover sku han jo finde på noget at lave sååå.

    Falling in Love with Bloodborne - Noclip Bonus Level

    Heh, han rammer det meget fint :)

    Muldgraver16-10-18 17:24

  • ★★★★★0

    Jeg kan især godt li hans snak omkring spillet ikke er hard, det er "blot" fordi vi skal lære en ny måde at spille på.

    Han har også været i kontakt med From Software som var flinke ved ham og snaksaglige, men de var ikke intresseret på nuværende tidspunkt i en doc. omkring deres spil/firma.

    Men hans næste projekt ser jeg dælme også frem til en Doc. omkring Half-Life.

    Elwood16-10-18 17:35

  • 0

    Jeg kan især godt li hans snak omkring spillet ikke er hard, det er "blot" fordi vi skal lære en ny måde at spille på.

    Jeg synes, det er en lidt spøjs måde at håndtere spillets ry på, men han demonstrerer jo netop også, hvordan spillet føles let, når man bliver god til det. Men man kommer jo nok ikke uden om, at spillet har en relativt krævende indlæringskurve, så det er også lidt fjollet ikke at anerkende, at spillet kan være ret svært. Alt er vel svært indtil man lærer det...?

    Men jeg synes til gengæld, at han bruger sin pointe ret fint. Nogle spil kræver meget af spilleren og man kommer ikke til at mestre noget, før man fejler og lærer af sine fejl.

    På den måde er spil vel ret gode at bruge som udfordring og en test på, hvordan man går til problemløsning generelt.

    Han har også været i kontakt med From Software som var flinke ved ham og snaksaglige, men de var ikke intresseret på nuværende tidspunkt i en doc. omkring deres spil/firma.

    Fint af ham at fremhæve hvor søde From Software var, selvom de ikke lige p.t. er med på ideen.

    Muldgraver16-10-18 18:12

  • ★★0

    9 timer sener: Abyss Wathers nedlagt........ sikken kamp, men nu har jeg da også 75000 souls at snolde for og kan komme videre. Håber dog, det er den for mit vedkommende sværeste boss i spillet.

    På NG+ eller første gang? 

    Mikkel Abel17-10-18 10:12

  • 0

    Første gang.

    Jeg spillede tre sektioner af omkring tre timer hver. Første sektion gik med at lure rytmen og strategien på første form, de tre Watchers. Anden sektion gik på at lure anden forms angrebsmønstre, blive frustreret, ændre strategi et par gange og farme, så jeg fik primært bedre defense. Tredje sektion var så at finde rytmen igen, fokusere, miste grebet, fokusere, miste grebet lidt mindre, fokusere og så endelig...

    Jeg kan ikke forestille mig, bossen volder nær så store problemer næste gang.

    Muldgraver17-10-18 12:00

  • 0

    Jeg havde det med Abyss Watchers som med Vicar Amelia i Bloodborne - helt umulig indtil jeg fandt en meget mere aggressiv strategi.

    Muldgraver17-10-18 12:01

  • ★★0

    Første gang

    Fair og det er sgu også en træls boss! Tror selv jeg brugte to-tre timer, men det var vist også mere held end forstand da sejren kom i hus. :)

    Glæder mig til at høre hvordan det går dig med DLC-bosserne. 

    Mikkel Abel17-10-18 12:19

  • 0

    Fair og det er sgu også en træls boss! Tror selv jeg brugte to-tre timer, men det var vist også mere held end forstand da sejren kom i hus. :)

    Glæder mig til at høre hvordan det går dig med DLC-bosserne. 

    Heheh, det værste er, at jeg var begyndt at blive lidt rigeligt kæphøj inden den boss, da jeg ikke havde haft synderlige problemer indtal da og så rammer jeg bare en mur... :D

    Hvilken class spillede du med? Jeg spiller kedelige knight.

    Jeg har ikke DLC. Er bosserne deri modbydelige?

    Muldgraver17-10-18 12:32

  • ★★0

    Heheh, det værste er, at jeg var begyndt at blive lidt rigeligt kæphøj inden den boss, da jeg ikke havde haft synderlige problemer indtal da og så rammer jeg bare en mur... :D

    Haha, sådan skal det helst være! 

    Jeg spillede som theif, så rigtig meget backstab og nær-kontakt, relativt standard. Kunne godt tænke mig at køre et game som sorcerer, da jeg altid ender som warrior/thief.


    Du skal havde anskaffet dig DLC! :) Jeg synes flere af dem var blandt de absolut sværeste jeg har kæmpet mod i serien, inklusiv Bloodborne.

    Nameless King(!!) og Darkeater Midir er to af de absolut sværeste jeg har kæmpet mod i serien. Sister Friede også er blandt de hårdeste bosser, og det er mit indtryk, at der er rimelig enighed om disse tre bosser blandt fans. Derudover er Slave Knight Gael og Demon Prince bestemt også en udfordring værd. Til gengæld er alle disse bosser nogle super fede og givende kampe.

    Mikkel Abel17-10-18 13:12

  • 0

    Heheh, ja, man skal lige trynes. Jeg fik i eftermiddags kigget lidt på stat-videoer og fandt så ud af, at jeg har kørt med en weight ratio over 70%, hvorfor jeg har været lidt tung i røven, så at sige. Nu er jeg så kommet under og har lidt svært ved at omstille mig, så jeg spiller virkelig nervøst nu. Der skal lige lidt tilpasning til... hvilket ikke er så belejligt, når jeg gerne vil ondulere den store ilddæmon under hængebroen, som virker ret nem, når man har styr på sine rul, suk.

    Men manner, katakomberne er også et nervepirrende sted, men udelukkende på grund af skeletkuglerne, som bare kværner og kværner og kværner og kværner, så man selv minder mere om det stablede støv allevegne end den helt, man skulle være, når man lige har gravlagt Abyss Watchers.

    Men i morgen, i morgen skal jeg have klaret både kæmpeskelettet og ilddæmonen!

    DLC er meget fristende efter din anbefaling, men jeg må lige se tiden an :)

    Thief lyder dog også spændende. Så blev du god til at parere også? Sorcerer; så må du rende omkring som en anden Gandalf! Det lyder også ret fedt.

    Muldgraver17-10-18 20:15

  • ★★★★0

    Jeg kan også varmt anbefale DLC'erne. De er virkeligt både fede og frustrerende - fuldstændigt som de skal være.

    Jeg endte endeligt med at forudbestille RDR2 i går, og til min overraskelse så startede det med at downloade med det samme. Det er et ret godt træk, synes jeg, så man ikke skal vente i evigheder på fredag, hvis alle skulle hente det på samme tid. 

    Fredag kan kun komme for langsomt.

    Jeg har oven i købet fået byttet min vagt til onsdag, så jeg har hele fredagen fri til at spille. :)

    Jeg endte med at købe digitalt og købe Special Edition for at få de ekstra missioner med. 


    thomsen21-10-18 13:26

  • ★★★★0

    Agony var en de titler i år, jeg havde set frem til i år. Spillet fik en hel del omtale pga. de ret grusomme detaljer deres version af helvedet. Men da spillet endeligt udkom, floppede det totalt, fik hug for et repetitivt og kedeligt spildesign og blev lynhurtigt begravet igen. 

    Jeg vidste faktisk ikke engang, at det allerede var udkommet, før for nyligt. 

    Men nu forsøger udvikleren at råde bod på de dårlige design-beslutninger ved at lancere Agony Unrated den 31/10 på Steam. De lover endnu mere voldsomt og seksuelt ladet indhold, som de ikke kunne frigive før pga. kontraktlige forpligtelser, bedre spildesign og gåder m.m.

    Desværre ser det ikke ud til at komme os med konsoller til gode pga. konsolproducenternes indholdsbegrænsninger. Den eneste chance er, ifølge spiludviklerne, hvis et eller andet label laver et begrænset oplag af fysiske kopier. 

    www.relyonhorror.com/latest-news/agony-unrated-promises-to-be-everything-the-original-wasnt/

    thomsen21-10-18 13:35

  • ★★★★★0

    Ja, preloading er en hamrende vigtig feature i den digitale tidsalder. Jeg har en kammerat med en 20mbit forbindelse, så det tager ham flere dage at hente de der 100gb som RDR2 fylder til Xbox One X. Ville satme være surt for ham, hvis han først kunne spille det mandagen efter release =l

    David Lund21-10-18 14:43

  • 0

    Agony

    Det ser temmelig afstumpet ud. Er der andet end exploitation i det?

    Muldgraver21-10-18 17:05

  • ★★★★★1

    fik hug for et repetitivt og kedeligt spildesign

    Ja det virker heller ikke videre interessant da jeg læste om det.

    You spend 95% of Agony waiting for poorly designed AI enemies to walk past you, so you can sprint to the next area. It’s not scary, it’s not fun, it’s not interesting. The game wants you to sneak around and be careful—there’s even a button to hold your breath—but the AI has no idea what’s going on most of the time, so you’re better off just holding down the run button, knowing they’re likely to get caught on some geometry.

    Elwood21-10-18 18:33

  • ★★0

    Købte Skyrim til Nintendo switchen, i fredags. Ved godt det er et gammelt spil, men er alligevel lidt imponeret over hvor flot det er på switchen og at den kan trække det. Glæder mig til at få brændt nogle timer af, i den eventyr verden :-)

    Weird_J23-10-18 18:13

  • ★★0

    97/100 til Red Dead 2 baseret på 72 anmeldelser på Metacritic. 12 ud af 12 forskellige Gamereactor-redaktioner giver 10/10. Så er vi i gang. 

    Mikkel Abel25-10-18 16:45

  • ★★★★★0

    No surprise there :)

    Elwood26-10-18 10:04

  • ★★★★★0

    Kotaku’s review undgår heller ikke at nævne alt det her med Crunch og Rockstar, og deres review blir sikkert ikke det eneste med det.

    men som udviklerne selv siger bedste måde at støtte op om dem er at købe spillet og nyde det arbejde. Fordi evt. Bonus til de ansatte afhænger af spilsalget.

    Men ingen tvivl om der pludselig er kommet mere fokus på de ting nu.

    Elwood26-10-18 10:20

  • ★★★★★0

    Kæft RDR2 er fedt =)

    David Lund26-10-18 10:50

  • ★★0

    Kæft RDR2 er fedt =)

    Venter i spænding på alt er hentet ned !!!

    Wangsgaard26-10-18 12:37

  • ★★1

    Havde lovet mig selv at vente, men 389 kr var jo umuligt at stå for! 

    Mikkel Abel26-10-18 15:02

  • 0

    Thomsen, Abel et al., hvordan er styringen (og den mekaniske træfsikkerhed i øvrigt) i Dark Souls vs. Dark Souls 3? Gerne remaket fremfor det originale.

    Muldgraver27-10-18 15:04

  • ★★★★★0

    Fandt lige ud af i dag at Scott Bradlee og et par andre fra Post modern jukebox, var forbi Rockstar tilbage i 2013 for at indspille noget vaudeville show tunes ting til RDR 2 det sku egentlig ganske munter igen at høre nogen af hans ting i spil, sidst jeg husker det var da han hjalp med Bioschock Infinitiv med sangene i spillet.

    Elwood28-10-18 19:32

  • ★★0

    Note til mig selv: lad være med at stille din hest på jernbaneskinner da der nok kommer et tog og din hest ikke flytter sig!! Kunne heldigvis gå tilbage i tiden så min hest overlevede!! 

    Wangsgaard29-10-18 09:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen