Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★★0

    Fik set de første minutter af Netflix serien The Chilling Adventures Of Sabrina. Selv om det ikke er en serie jeg skal se, blev jeg alligevel overrasket over hvor seriøs, mørk og blodig den lader til at være. En kvinde fik f.eks. en saks stukket i halsen, så blodet stod ud!!!!

    T. Nielsen31-10-18 10:15

  • ★★★★★0

    Fik set de første minutter af Netflix serien The Chilling Adventures Of Sabrina. Selv om det ikke er en serie jeg skal se, blev jeg alligevel overrasket over hvor seriøs, mørk og blodig den lader til at være. En kvinde fik f.eks. en saks stukket i halsen, så blodet stod ud!!!!

    Er den teeny på den gode måde? Har overvejet den nemlig.

    David Lund31-10-18 10:31

  • ★★★★★★0

    Er den teeny på den gode måde? Har overvejet den nemlig.

    Det har jeg så nok set for lidt til at give en fair vurdering af, men umiddelbart ville jeg sige midt i mellem ud fra det jeg så. 

    T. Nielsen31-10-18 10:39

  • ★★★★1

    Min kæreste var ikke i tvivl om, at det var en serie hun skulle se, da vi så traileren til den. Men jeg må indrømme at den ikke ser helt så teen-shitty ud, som jeg havde forventet.

    dyg31-10-18 10:54

  • ★★★★★★0

    Men jeg må indrømme at den ikke ser helt så teen-shitty ud, som jeg havde forventet.

    Det nok den rette formulering:-D

    T. Nielsen31-10-18 10:57

  • ★★★★★0

    Oh glæder mig er spændt på at se en ny vinkel på karakteren.

    Elwood31-10-18 10:58

  • ★★★★★★9

    Så er jeg raskmeldt, da min ansættelse løber ud i dag. Det har været 3 hårde måneder, da jeg (pligtopfyldende som jeg er) har haft det skidt med at være sygemeldt. Men det gik bare ikke, at man skal gå og føle sig til grin, og da de ikke ville fritstille mig, så jeg ingen anden udvej. Jeg synes også, at det lugtede af, at de ville forsøge at gøre noget, så de kunne spare min løn i de 3 måneder. Det hele virkede lumsk tilsidst. Nu er det et overstået kapitel, og det er jeg glad for!

    Godt, så. I morgen forventer jeg at få besked om en samtale, da jeg har søgt forpagtning af vores lokale hals cafeteria. Det er en ret driftig lille by, og jeg er overbevist om, at jeg kan få en forretning op at køre. Så vidt jeg har hørt fra halbestyren, er jeg den eneste der har søgt forpagtningen, så chancen er ret god.

    Mit koncept er, at få landet et par frokostordninger i nogle af de lokale virksomheder. SKAT har åbnet op for gode tilskudsmuligheder for firmaer, så det bør ikke være særligt svært. Hvis jeg kan få ca. 100 couverter pr. dag, så har jeg hele mit indtjeningsgrundlag, og alt andet vil være fløde. Der skal selvfølgelig være det normale hal-mad. (Hvem mangler ikke pomfritter efter en gang badminton??) men også et let frokostkort. (Luxux dyrlægens natmad, frokostbøf osv.) MEN: ingen i miles omkreds har Dagens Ret, og det vil jeg ha op at køre. Da jeg arbejdede på Kroen, kørte vi DR til 75,- og det blev taget af kortet ret hurtigt. Ingen vil gi 75,- for frikadeller. I min situation, er jeg så heldig, at jeg ikke skal betale el, vand og varme, da det er en del af hallen. Så jeg har regnet på det, og kan lave den til 45,-. Det er billigere end McD, der ligger 15 kilometer væk. 

    Jeg skal ikke smide et indskud eller på nogen måde investere. Jeg skal bare kunne opfylde: 1) Tilgodese hallens brugere 2) Tilgodese bestyrrelsen og 3) stå til rådighed for samarbejdspartnere til hallen. (De skal selvfølgelig betale!)

    Dertil kommer skolefester, Bierfest, fødselsdage og et hav af potentielle arrangmeneter gennem året.

    Min familie kommer ikke til at se mig meget, men det har vi valgt som noget jeg gør de næste år, så vi kan komme af med vores gæld og få en solid opsparring, måske købe et hus. Det fede er, at børnene går på skolen lige ved siden af. Min datters klasseværelse ligger 20 meter væk!

    Som jeg kan forstå er bestyrrelsen ret positiv for min forretningsmodel, så jeg er spændt som en bue lige nu.

    Og så starter jeg (igen) på Sdr. Bjert Kro i morgen, for lige at hjælpe de nye ejere i gang. Det bliver nok kun nogle få timer, men det bliver rart at få noget at lave igen.

    More to come :) 

    davenport31-10-18 19:16

  • ★★★0

    Det lyder da rigtig spændende, Davenport. Pøj pøj med det. :)

    Benway31-10-18 19:28

  • ★★★★0

    Fedt, davenport! Er du så ansat som forpagter, eller kører du det som egen virksomhed?

    chandler7531-10-18 19:31

  • ★★★★★★0

    Min familie kommer ikke til at se mig meget, men det har vi valgt som noget jeg gør de næste år

    Og det er selvfølgelig endnu mindre i starten. Men det lyder sgu fedt, gennemtænkt og med familiens opbakning. Gi' den gas! :) 

    Guldager31-10-18 19:37

  • ★★★★★★0

    Rasmus - Hvis jeg opfylder deres krav, må jeg køre det som jeg har lyst, og tage alt det ind jeg magter. Men jeg skal ikke momsregistrere mig nødvendigvis. Hallen har et CVR nr. som jeg kan gå ind under. (Hvis jeg har lyst) Som jeg har forstået det, uden at have været til samtale, så er de meget åbne for at jeg har så meget medbestemmelse så muligt, og de ikke blander sig i min forretning.

    davenport31-10-18 19:43

  • ★★★★★0

    Det lyder sgu som et spændende projekt, Davenport. Held og lykke med det. :) 

    NightHawk31-10-18 20:07

  • ★★★★★★1

    Fedt nok Hr Davenport. I den hal (Tingsted Hallen;) hvor min største går til gymnastik, der kører cafeteriet faktisk netop med dagens ret. Jeg blev overrasket over at der i det hele taget vat et cafeterie, da hallen ligger ude på landet uden væsentlig by tæt på. Men det har kørt længe, så det kan lade sig gøre. 

    T. Nielsen31-10-18 20:53

  • ★★0

    Fedt, det lyder rigtig spændende! Krydser fingre!

    Weird_J 1-11-18 05:03

  • ★★★★★★4

    Så er jeg indkaldt til jobsamtale om en uge :D 

    davenport 1-11-18 08:42

  • ★★★★0

    Hold kæft, det lyder fedt, Davenport! Jeg er fuld af beundring over din virkelyst og dit mod på bare at springe ud i tingene. Det kunne jeg godt have lidt mere af selv. 

    Jeg krydser alle fingre og tæer for, at det lykkedes! :)

    thomsen 1-11-18 10:42

  • ★★0

    Krydser alt hvad jeg har for at det lykkes for dig Davenport! 

    Wangsgaard 1-11-18 10:51

  • 0

    Held og lykke, Davenport! Det lyder som et spændende projekt. Hvis jeg nogensinde kommer på de kanter, så aflægger jeg et besøg på dit cafeteria.

    Herrguth 1-11-18 12:08

  • ★★★★★0

    Good luck Chuck! 

    Lars! 1-11-18 13:26

  • ★★★★0

    Fed ide Dave! Held og lykke med det! Vi må arrangere en Moovy-tur, så vi kan få en ordentlig bøfsandwich eller Jumbo Burger med fritter ved dig, når det kommer op at køre!

    dyg 1-11-18 14:47

  • ★★★★★★0

    Tak alle :)

    davenport 1-11-18 16:08

  • ★★★0

    Fedt Davenport. Glad på dine vejen.

    Så skal jeg forhåbentlig snart nyde en frokost i hallens cafeteria :)

    MadMartigan 1-11-18 18:18

  • ★★★★★★0

    Selvfølgelig skal du da det :D

    (Bor du i nærheden?)

    davenport 1-11-18 18:32

  • ★★★0

    Selvfølgelig skal du da det :D

    (Bor du i nærheden?)

    Ikke helt, men kører en del i Jylland, så kommer tit forbi. Har været på Schur i Bjert et par gange..

    MadMartigan 1-11-18 19:16

  • ★★★★★★0

    Så må jeg hellere ha en bøf klar ;) 

    davenport 1-11-18 19:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen