Trailer: Se traileren til den kommende Netflix-horrorfilm "Cam"

En webcam-pige står overfor en bizar og skræmmende dobbeltgænger.

På Netflix kommer der for tiden en lind strøm af horror – film såvel som serier. Seneste skud på stammen er "Cam", og hvor de mange andre Netflix-titler har været i en noget varierende kvalitet og fået en blandet modtagelse, så kommer "Cam" fra Blumhouse Productions, der tidligere har stået bag hits som "The Purge", "Get Out" samt den seneste "Halloween", hvilket er lidt af en track record.

"Cam" beskrives som en teknologidrevet psykologisk thriller og udspiller sig i den lumre online-verden omkring camgirls. Her følger vi Alice – en ambitiøs webcam-pige, der driver sin egen kanal, hvor hun gør det, man nu engang gør som camgirl. Pludselig en dag opdager Alice dog, at hendes kanal er blevet kapret og nu bruges af en dobbeltgænger. En dobbeltgænger, der ligner Alice på en prik, og som skubber grænserne for, hvor langt man vil gå på kamera.

Manuskriptet er skrevet af Daniel Goldhaber, Isabelle Link-Levy og Isa Mazzei, hvor sidstnævnte som tidligere camgirl har trukket på sine egne referencer til historien. I hovedrollen finder vi Madeline Brewer, der også har været med i "Orange is the New Black" og "The Handmaid's Tale".

"Cam" får premiere på Netflix allerede 16 november. Se traileren her:

Kommentarer

Se traileren til den kommende Netflix-horrorfilm "Cam"

  • 0

    Wow, ser ud til at der kommer til at gå noget tid endnu før Netflix har lavet en film der er værd at se...

    Moog12-11-18 13:00

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen