Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★0

    Kunne heldigvis gå tilbage i tiden så min hest overlevede!! 

    What is this, BTTF 3 :)

    Elwood29-10-18 11:09

  • ★★0

    What is this, BTTF 3 :)

    Hahah!! 

     jeg gik ud af spillet også ind igen og heldigvis havde den ikke gemt så min War horse overlevede!!

    Wangsgaard29-10-18 12:08

  • ★★★★★0

    The Tetris Effect demo er ude i den her weekend, og så er den væk, spillet udkommer 9. November damm det er godt, har spillet demo'en ved ikke, hvor mange gange nu :)

    Elwood 1-11-18 23:18

  • 1

    Nameless King(!!)

    Fremkalder sådan en sagte syden fra mig, for indtil videre har bossen ikke været som sådan svær, bare ekstremt provokerende:

    Setup'et er jo helt vildt fedt med fuglen og stormen og lynilden, men første fase også vildt irriterende, fordi det vanskeligste ved denne fase er kameraet og at holde fugle fastlåst. Nå men, den del har jeg så godt som styr på nu og jeg bruger sjældent mere end en flaske.

    Men så, selve Nameless King er så tilpas nem at undvige, men har så meget liv (at jeg helt intuitivt bliver provokeret til at angribe, for at få kampen overstået) og angriber så langsomt (og nådesløst hårdt), at jeg bliver for grådig og angriber lige én gang for meget eller lige én gang for hurtigt, inden stormdøden angriber igen, jeg kan ikke nå at undvige, jeg panikker og så skal jeg kæmpe mod den skide fugl igen og dermed omstille mit tempo igen......

    Det bliver sikkert en lang og sej omgang... :D

    Muldgraver 2-11-18 15:04

  • ★★★★0

    Hahaha, det lyder bekendt! :) 

    Jeg bandede og svovlede pænt meget af ham også.

    Har du mødt Midir?

    thomsen 2-11-18 16:23

  • ★★★★0

    RDR2 er virkeligt ved at få fat i mig.

    Jeg var lidt skuffet i starten (bare en lillebitte  smule), fordi det er så anderledes end det første. Den er en helt anden type oplevelse. Man kan vel nærmest kalde det for "slow gaming". 

    Jeg synes også, at de var gået lidt for meget amok i micro-management.

    Det er stadigvæk på grænsen, men det har da hjulpet, at jeg har fået bedre styr på kvalitetssystemet, kan man vel kalde det, når man går på jagt. 

    Jeg tager det virkeligt langsomt og får sjældent taget mere end 1-2 story missions per dag. Der er så meget andet at lave og se. 

    Til gengæld har jeg set nogle streams fra Fallout 76 og hørt på en ven, der har adgang til beta'en. Jeg var sikker på, at det skulle jeg have med det samme. Men umiddelbart synes jeg ikke, at folks førstehåndsindtryk lyder alt for gode, så nu er jeg noget mere lunken omkring det. (Det hjælper selvfølgelig heller ikke, at det udkommer nogenlunde samtidigt med RDR2 Online).

    thomsen 2-11-18 16:29

  • 0

    Hahaha, det lyder bekendt! :) 

    Jeg bandede og svovlede pænt meget af ham også.

    Har du mødt Midir?

    Heheh, det kan jeg sagtens leve mig ind i!

    Jeg havde ellers forestillet mig, jeg skulle færdiggøre første gennemspilning her i weekenden, men nu er jeg pludselig ikke så sikker :D

    Midir lyder ikke bekendt... hvor hører den boss til? I "hovedhistorien" har jeg trynet dragedræberrustningen, men har ikke været inde på biblioteket endnu, da jeg formoder, det er et af de sidste områder.

    Muldgraver 2-11-18 16:47

  • ★★0

    Jeg er helt enig i Nameless King, Muldgraver. Han er nemlig ikke svært rent taktisk som sådan, da hans angrebsmønstre er lette nok at læse, men han er nemlig fucking provokerende! Især den lille bitte delay på hans angreb var hvad der fik mig hver gang - det kræver nemlig tålmodighed og atter tålmodighed. :)

    Nameless King gemmer sig under jorden ikke langt fra Slave Knight Gael så vidt jeg husker. Man skal aktivitere en statue i et rum, hvor der står en masse. 

    Mikkel Abel 2-11-18 19:29

  • ★★★0

    Nogen af jer der har prøvet "Call of Cthulhu"? Jeg har læst ret blandede anmeldelser, men jeg har viiiiiirkeligt set frem til det...

    Dolphinfriendly 2-11-18 19:52

  • ★★★★★0

    Jeg har spillet Tetris Effect demo'en konstant, for dælen jeg glæder mig til det fulde spil :)

    Elwood 2-11-18 20:19

  • ★★★★★0

    Blizzcon blev afholdt, og udover de sædvanlige forventet ting som Overwatch ting, Destiny Heartstone sov. så var der en Diablo annoucement men det er et mobile game, samme stil som klassisk Diablo, men det er outsourcet til et kina selskab, så det ikke en gang Activision Blizzard selv der står bag  udvikling, og spillet er vidst også ret meget en reskin af et andet spil udviklerne har lavet.

    For første gang tror jeg nogensinde blev der booet fra Publikum, hvor det var alvor og ikke blot et drilsk boo på grund af en ny karakter i et af deres spil, staklen som var oppe og reveale det hele gik hel kløjs med hans replikker, det var tydeligt de havde indsat wait for applause pauser, men applause kom aldrig rigtig (gjee wonder why?)

    Et mobile spil ok , der er jo uden tvivl et markede for det, og det er sikkert det pengemændene har tænkt, men det er mange år siden Diablo 3 udkom, samt dets udvidelse, Diablo 3 er lige udkommet på Switch, og sku eftwer sigende være en god version.

    Diablo Immortal som mobile gamet hedder blev også revealet som sidste ting, rent gal skab, et mobile game skal ikke være one last thing moment, det skal bare komme som noget af dte første så det kan overståes.

    Fans'ne er furious på fora og reddit, Activision Blizzard uploaded reveal video'en på youtube den blev nedstemt max med det samme, man fjerne så den video, uploader den igen og unlister den tydeligvis i håb om at undgå den massive kritik, meget lavt sunket taktik må jeg sige.

    Der var en Q/A bagefter et af spørgsmålene, is this a joke? (noget i den stil)

    Svaret fra Activision Blizzard er dem som er vrede er dem som blot ikke har en smartphone, den mest obskøre kommentar til spørgsmålet, alt nyt omkring et nyt Diablo var ventet med længsel fra fans'ne så de føler sig in manner of speaking røvrendt af Activision Blizzard når den eneste Diablo nyhed er et nyt mobile game.

    Havde de dog så lige smidt blot en teaser til et evt. Diablo 4, ku de måske ha reddet lidt, men nope, og det gør nu at Blizzard eller ja Activision Blizzard er i en situation de ikke er vandt til, med alt den kraftige kritik fra fansne.

    Warcraft 3 en remastered udgave ser det ud til blev også annoceret, hvorfor så ikke blot ha smidt den som aller sidste ting, det ku ha endt press conf. på lidt bedre måde, men nu vil folk blot huske Diablo Immortal Mobile som det eneste.

    Elwood 3-11-18 05:16

  • 0

    Warcraft 3 en remastered udgave ser det ud til blev også annoceret, hvorfor så ikke blot ha smidt den som aller sidste ting, det ku ha endt press conf. på lidt bedre måde, men nu vil folk blot huske Diablo Immortal Mobile som det eneste.

    Her er for mit vedkommende noget at glæde sig til!

    Når jeg hører om, at fans bliver vrede over en udmelding fra et selskab eller kunstnere, tænker jeg altid, at det må selskabet jo selv om og folk kan bare lade være med at købe skidtet, hvis de er utilfredse.

    Men på den anden side har Blizzard jo altid været imponerende gode til at proppe en masse følelser ind i folk og ladet netop den binding være en stor del af forbrugernes købemotiv - som med Disney. Så det er vist et velfortjent rap over nallerne de får, selvom det næppe får så stor betydning for deres salg overordnet set.

    Muldgraver 3-11-18 07:59

  • ★★★★★0

    Diabloe 4 er under udvikling, så hvis de blot havde vist en ultra kort teaser, blot ren CGI med D4 til sidst ville de hardcore fans nok ha været noget mildere, men det var builduppet til den sidste ting at det var et mobile game de sluttede på til en elskede franchise, der nok mest gjorde dem så harme.

    Men ja nok om det husk nu sidste dag i dag for at prøve Tetris Effect demo'en, hvis man har lyst til at tjekke den ud :)

    Elwood 4-11-18 10:01

  • 1

    Nameless King(!!)

    BESEJRET!!

    FRYD! HIL SOLEN!!

    Muldgraver 4-11-18 12:32

  • ★★0

    BESEJRET!!

    FRYD! HIL SOLEN!!

    Haha, tillykke med sejren! :D :D Så er det videre til Midir.. 

    Mikkel Abel 4-11-18 13:17

  • 1

    Tak, tak! Jeg havde i øvrigt den fedeste følelse, da jeg cirka halvt igennem Kongens liv vidste, at nu havde jeg endelig luret ham helt og jeg ville vinde kampen. Det har jeg ikke før prøvet i den skala; resten af kampen var stadig intens, ikke én som bare kunne overstås og jeg brugte hver en estusflaske, men sejren føltes alligevel lurende anet. Det var også kampen inden, hvor jeg endelig indså, hvad der næsten hver gang endte med at besejre mig. Normalt tager det lige et par kampe at omstille mig til en ny taktik, men denne gang gik det åbenbart lidt hurtigere.

    Alt i alt en af de vildeste kampe, selvom jeg havde betydeligt vanskeligere ved eks. Abyss Watchers. Men der er velsagtens også noget betydeligt mere grandiost ved en krigsgud som står på sin stormdrage og slynger lyn efter dig. Både Abyss Watchers og Unknown King har masser af episk mytologi bare i deres fremtoning, er Kongen bare mere fuldendt... majestætisk.

    Midir... jeg kan se, bossen er DLC, hvilket jeg (desværre) ikke kommer til at spille i denne omgang - men der kommer formodentlig andre.

    Jeg er desuden ved at kværne mig igennem både Bloodborne- og Dark Souls-mytologi via VaatiVidyas YouTube-kanal og det er virkelig godt. Nu har jeg bare lyst til at anskaffe mig Dark Souls Remastered... men det bliver nok først på den anden side af Nioh, Spider-Man og måske Sekiro.

    Muldgraver 5-11-18 07:57

  • ★★★★0

    Den følelse kender jeg godt. Som en af mine udenlandske online-buddies sagde, efter det endeligt lykkedes mig at få ham til at spille Bloodborne, så er der ikke mange spil, der kan være lige så frustrerende. Men det rush, man får, når man endeligt besejrer en boss, man har kæmpet med længe, er også ulig noget andet. 

    Du bør bestemt unde dig selv DLC'erne på et tidspunkt. De er det værd.

    The Nameless King og Midir tog mig begge lang tid, men det er også dem, jeg primært husker nu, når jeg tænker tilbage på spillet. 

    thomsen 5-11-18 09:32

  • ★★★★0

    Fik en gratis kode fra en ven til Fallout 76-betaen, så det blev prøvet i forgårs. 

    Det er ikke så slemt, som jeg havde forventet - og heller ikke som rygterne siger. 

    Egentligt var det meget underholdende. Vi var en gruppe på fire-fem stykker, der mødtes i en verden og forlod den underjordiske bunker for at løse de første få missioner. 

    Der betyder selvfølgelig, at meget af det, vi så, havde karakter af tutorial, der skulle lære os de grundlæggende elementer - crafting m.m.

    Men spillets vægt på online co-op er nok også dets akilleshæl. Jeg oplevede, at man meget hurtigt bare begyndte at rushe frem mod næste mål, så man var den første til at rode igennem alt, og se om der var noget, man kunne bruge. 

    Fordi man kun kan være en, der læser et brev, anvender en computer, workbench e.l. af gangen, så blev det hurtigt noget, man bare skimmede eller helt droppede for at komme videre. Det er urealistisk at forvente, at fem personer skal vente på, at alle når gennem al teksten på en tilfældig terminal.

    Problemet er selvfølgelig, at det er teksten - de efterladte noter, filerne på computeren osv., der skaber hele universet og historien. Og måske i endnu større grad i Fallout 76 end i de tidligere Fallout-spil, for det virker som om, at man har skåret alle NPC'er væk. Vi mødte i hvert fald ikke en eneste, og det har jeg heller ikke hørt om andre, der har gjort. 

    For mig handler Fallout-serien netop om historien og spillets miljø og om at udforske det. Men jeg sad lidt med en fornemmelse af, at det her mere er en slags Fortnite i Fallout-skin: find de bedste våben (eller materialer til at lave dem), byg den bedste base og forsvar dig så mod de andre. 

    Det underbygges også af de fælles events, der poppede op undervejs: "der og der er landbrugsrobotterne/ ghouls/ whatnot gået amok. Nedkæmp dem". 

    Mit umiddelbare indtryk er, at det nok kan være et hyggeligt spil sammen med nogle venner. Men jeg kommer næppe til at købe det til release og venter nok på, at det bliver billigere. 


    thomsen 5-11-18 09:48

  • ★★★★0

    Nå ja, ellers bliver der spillet RDR2 på livet løs herhjemme. Et par af mine faste online/ gamer-buddies har allerede gennemført det, men jeg tager det mere med ro og "slow-gamer" det i stedet for. Jeg får kun taget et par missioner om dagen og bruger ellers tiden på tilfældige stranger missions, røverier og jagt og challenges. 

    Det er super hyggeligt og helt sikkert mit GOTY. 

    Jeg er pt. kun nået til chapter 3, selvom jeg fornemmer, at det snart må være slut. 

    thomsen 5-11-18 09:51

  • 0

    Den følelse kender jeg godt. Som en af mine udenlandske online-buddies sagde, efter det endeligt lykkedes mig at få ham til at spille Bloodborne, så er der ikke mange spil, der kan være lige så frustrerende. Men det rush, man får, når man endeligt besejrer en boss, man har kæmpet med længe, er også ulig noget andet. 

    Du bør bestemt unde dig selv DLC'erne på et tidspunkt. De er det værd.

    The Nameless King og Midir tog mig begge lang tid, men det er også dem, jeg primært husker nu, når jeg tænker tilbage på spillet. 

    Jeg kan godt forestille mig, man kan blive lidt afhængig af Soulsborne-stilen. Jeg er selvsagt også vildt spændt på, hvordan Sekiro bliver. Jeg er faktisk glad for, de laver en ny IP i stedet for Bloodborne 2. Måske kommer B2 på et tidspunkt og det ville selvfølgelig være fint, men spillet klarer sig også godt på egen hånd og egentlig synes jeg, det er vigtigere From Software i første omgang holder sig friske og får lov til at udvikle sig med nogle nye spilmekanikker - dertil at få bygget nogle flere mytologier.

    Jeg håber, jeg på et tidspunkt får tid til at spille hele Dark Souls-serien DLC'er inklusive. Lige nu er jeg dog mest tændt på at få spillet Remastered, da så meget mytologi bliver etableret deri. Hvad er din holdning til Dark Souls 2? Folks reaktioner er lidt blandede og det regnes ikke for nær så godt som 1'eren og 3'eren.

    Nameless King bliver utvivlsomt sjov at tænke tilbage på; det er i det hele taget fedt at tænke tilbage på områder, man har besøgt, især når jeg er i et andet område eller i en anden af spillets understemninger. Det er som om, indtrykkene bare bliver ved med at vokse, selv når jeg er væk fra spillet :D

    Muldgraver 5-11-18 10:57

  • ★★★0

    Jeg skal godt nok vænne mig til Giant Bombs nye udseende. Jeg kunne egentlig godt lide deres forrige design. Lige umiddelbart virker det en smule rodet for mig, men det er måske bare et spørgsmål om at jeg skal vænne mig til det nye udseende.

    Essal 8-11-18 02:06

  • ★★★★★0

    Jeg skal godt nok vænne mig til Giant Bombs nye udseende. Jeg kunne egentlig godt lide deres forrige design. Lige umiddelbart virker det en smule rodet for mig, men det er måske bare et spørgsmål om at jeg skal vænne mig til det nye udseende.

    Problemet med det gamle site siger Jeff var at det var lavet ud fra nærmest et blog agtig format der så blev bygget videre på, fordi de også havde mange artikler i starten, og senere hen med Patrick og Austin. Ja det er meget anderledes nu, men jeg tror nok det blir godt, når man lige vænner sig til det :) ligesom deres newsdesk, Damm håber de får det brugt til noget godt til GOTY spas :)

    Elwood 8-11-18 13:46

  • ★★★★★0

    Sony skipper E3 i år, så ingen stor press conf. eller stand men de har nok også mest lidt nyt fra Last of Us Part 2 at vise, Ghost, og Death Stranding. og det er ikke rigtig nok for en hel press conf eller en stand.

    Så jeg tror det her endnu flere tegn på Sony er ved at gøre klar til en PS5 annocering/lancering sometimes 2020.

    Sony Skipper E3 2019

    Endten det eller også er det her starten på slutningen af det store E3 som vi kender det.

    Elwood15-11-18 22:29

  • ★★★★★0

    Endten det eller også er det her starten på slutningen af det store E3 som vi kender det.

    En ting er sikkert det er, hvertfald overraskende og jeg kan læse for meget ind i det, men I can't help it :)

    Elwood15-11-18 22:36

  • ★★★★★0

    De gør helt sikkert klar til PS5, men det virker ret fail, at de ikke lige viser de sidste spil frem fra denne generation. Men alt tyder da på 2020 ja, det var nu også mit gæt fra starten af. Er det kun mig der fandt denne generation lidt... kedelig? Der var ikke så mange overraskelser og flere af de store spil skuffede fælt. Og intet nyt Elder Scrolls. =(

    David Lund15-11-18 22:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen