Trailer: Se den rørende og stemningsfulde trailer til Tim Burtons "Dumbo"

Filmen om den nuttede cirkus-elefant er kommet flyvende fra start og ligner allerede en tåreperser i stil med originalen.

Disney har lanceret en spritny trailer til Tim Burtons remake af Disney-klassikeren "Dumbo", og den kan ses herunder.

Disneys farvestrålende og spraglede univers kombineret med det skæve og dystre, som Burton er kendt for, ser unægteligt ud til at klæde hinanden i historien om den nuttede cirkus-elefant, der er i stand til at flyve. 

I det nye eventyr kommer Dumbo i kløerne på en slesk og pengegrisk erhvervsmand, der forsøger at spinde guld på den lille elefants unikke talenter i cirkus og derfor vil have Dumbo til at optræde i forlystelses-etablissementet "Dreamland". Men stedet gemmer på dystre hemmeligheder, hvorfor Dumbo må beskyttes af familien Farrier, der har passet ham i cirkus – hvor især børnene Milly og Joe har dannet et varmt venskab med den nuttede elefantunge med de store ører.

På rollelisten optræder prominente navne som Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito og Eva Green.

"Dumbo" lander i de danske biografer 28. marts 2019.

Kommentarer

Se den rørende og stemningsfulde trailer til Tim Burtons "Dumbo"

  • ★★★★★★0

    Hvor er kragerne?

    T. Nielsen15-11-18 16:46

  • ★★★★★0

    Hvor er kragerne?

    Cirkus-mus, den magiske fjer, klovne-make-up, lyserød elefant, og den der "mor i fængsel"-scene. Jeg er sikker på der også bliver nogle hjælpsomme krager på et tidspunkt. 

    Lars!15-11-18 17:11

  • ★★0

    To scener i originalen løfter “Dumbo” til ypperlig filmkunst: Sekvensen hvor moderen trøster elefantungen, mens hun er i fangenskab og synger ham til ro, og så selvfølgelig LSD-trippet af en scene med de lyserøde elefanter - utroligt at Disney-tegnerne ikke var på stoffer, da de skabte den...

    Synes at Burtons take på historien virker særdeles lovende.

    Thomas Fenger15-11-18 17:22

  • ★★★★1

    Hmm, originalen var en af de få film, der kunne bringe en tåre frem (præ-egne lænders frugter)

    ..har det lidt akavet med denne. MEN igen: Tim B, Danny D. V. og stemningen virker, her :-) Skal jeg MÅSKE endelig se - en af disse DISNEY remakes i Bio?

    Gasivodo17-11-18 17:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen