Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★0

    Spillet Swery’s nye spil forresten ?

    Elwood17-11-18 23:12

  • ★★★★★0

    Spillet Swery’s nye spil forresten ?

    Ikke endnu! Vidste ikke det allerede var ude, men skal uden tvivl spille det. Super ærgerligt at D4 blev cancelled efter første episode, for det var også en af de bedste spiloplevelser i denne generation for mig. Swery er bare så dejligt syg i hovedet =)

    David Lund17-11-18 23:15

  • ★★★★★0

    Han er så sød:)

    og ja D4 var herligt især de to designer på flyet :) Damm jeg var færdig af grin.

    Elwood17-11-18 23:21

  • ★★★★★0

    Jeg glæder mig faktisk rigtig meget til Swerys næste projekt, The Good Life. Hvis det altså stadig er på vej. Man ved aldrig med den mand. Hans spil om en kvindelig detektiv i High School, der skulle onanere for at opklare mysterier, er jeg enormt ked af aldrig blev til noget. Eller Deadly Premonition 2 for den sags skyld.

    David Lund17-11-18 23:22

  • ★★★★★0

    Ham og så Suda51 er vanvittige på den gode måde.

    Elwood17-11-18 23:22

  • ★★★★★0

    Han er så sød:)

    og ja D4 var herligt især de to designer på flyet :) Damm jeg var færdig af grin.

    Jeg var ret tosset med den høje kirurg i flyet, men ja. Det var så hamrende bizart =)

    David Lund17-11-18 23:23

  • ★★★★★0

    Ham og så Suda51 er vanvittige på den gode måde.

    Agreed!

    David Lund17-11-18 23:23

  • ★★★★★0

    En skam Swery’s kattespil ikke blev til noget.

    Elwood17-11-18 23:28

  • ★★★★★0

    En skam Swery’s kattespil ikke blev til noget.

    Men er det ikke det, der udviklede sig til The Good Life? Man bliver i hvert fald transformeret til en kat eller hund en gang om måneden i det spil.

    David Lund17-11-18 23:33

  • ★★★★★0

    Men er det ikke det, der udviklede sig til The Good Life? Man bliver i hvert fald transformeret til en kat eller hund en gang om måneden i det spil.

    Jo men blev det ikke canceled fordi han ikke fik støtte nok ved hans crowdfunding, og så var det han lavede missing indsæt sidste lange del af titlen :)

    Elwood17-11-18 23:59

  • ★★★★★0

    Jo men blev det ikke canceled fordi han ikke fik støtte nok ved hans crowdfunding, og så var det han lavede missing indsæt sidste lange del af titlen :)

    Dunno. Ved kun at det i hvert fald ikke er cancelled længere. Kan da læse mig til, at han fik den støtte han skulle bruge, så måske var spillet igennem to kickstarter kampagner? 

    David Lund18-11-18 07:56

  • 0

    Er vel noget vi alle holder af, alt andet ville da være crazy :)

    Haha måske, men er alligevel stødt på en del, der vægter det ene over det andet. Folk der f.eks. elsker platformsspil, sportsspil eller lignende er måske ikke så hamrende interesseret i en god historie.

    Du har ret, David, jeg er ofte lidt ligeglad med historien, hvis bare mekanikken er i orden. Men har spillet en rigtig god historie eller mytologi, så gør det naturligvis spillet endnu bedre for mig. Eksempelvis tog EarthBound lidt fusen på mig og er blevet et af mine yndlingsspil alene på grund af historien og stemningen (selvom der nu også er nogle rigtig fine mekanikker i spillet).

    Jeg havde også travlt i starten af denne generation, men luften sev hurtig af ballonen, da det meste var gammelt vin på nye flasker.

    Jeg kan faktisk godt følge dig, for selvom der stadig er mange store spiloplevelser,  som jeg jo har forsøgt at hævde, så så føles denne konsolgeneration ikke så selvstændig, som de foregående. Foruden kravet om en sikker investering, er det meste af innovationen er måske gået til VR, som så vist alligevel ikke helt har haft teknologien og bredden til at udfolde sit potentiale?

    Men jeg har da fået lyst til at spille Deadly Premonition (og andre SWERY) nu. Kender I en let og stabil måde at bruge sin PS-controller til PC? Når jeg har surfet efter en mulighed, har det virket temmelig omstændeligt...

    Return to the Obra Dinn af Lucas Pope

    Glæder jeg mig også helt vildt til at få spillet!

    Muldgraver18-11-18 09:03

  • ★★★★★0

    No clue med PS-controller. Heldigt for mig foretrækker jeg Xbox-controlleren. Hvis du går i krig med Deadly Premonition, skal du give det nogle timer til at udfolde sig. Det er et spil, der er broken på mange måder, så man skal lige nå at forstå charmen i det.

    David Lund18-11-18 09:24

  • 0

    Godt at vide :)

    Muldgraver18-11-18 09:33

  • ★★★★★★0

    Jeg skal ha en ny PS4. Ved nogen af jer, om der er gode tilbud (dvs. så billigt så muligt!) i anledning af sort fredag?

    davenport18-11-18 13:00

  • ★★★★★1

    Tillykke til Half Life med Jubilæumet i dag :)

    Spillet der for altid forandrede spilindustrien fra det dengang ukendte Valve Software, jeg sidder og blir hel nostalgisk af at tænke på det, fordi jeg husker tydeligt da jeg spillede det første gang, og oplevde the train ride, scriptede cutscenes, og et spillet der ikke havde levels men bestod af chapters. Den fantastisk AI de soldater brugte taktikker mod mig, og kastede med granater for at flushe mig ud fra mine gemmesteder.

    Elwood19-11-18 00:59

  • ★★★★★0

    Okay, I caved... Købte Spidey :) 

    Lars!19-11-18 15:59

  • ★★★★★1

    Der var gameawards i nat, og der var lidt for enhver må man sige, MK11, FarCry, Obsidian's Outer World folkene bag Fallout New Vegas, Pchyconauts 2 yeaaa, og meget andet.

    Link til gamespot, det vidst det nemmeste.

    Elwood 7-12-18 08:34

  • ★★★★★0

    Kæft Spider-Man er sjovt! Og fuld af overraskelser. 

    Stan Lee cameo!

    Det minder mig om Arkham spillene. 

    Men også ganske udfordrende. 

    Lars!17-12-18 00:36

  • ★★★★★0

    Kæft Spider-Man er sjovt! Og fuld af overraskelser. 

    Stan Lee cameo!

    Det minder mig om Arkham spillene. 

    Men også ganske udfordrende. 

    Mest når man kaster sig ud i The Taskmasters opgaver, med sværhedsgraden :)

    Og så er historien fantastisk, voicecasting er emminent vidste jo allerede Yuri Lowenthal var perfekt i rollen da han har spillet ham før, og så er det meget sødt at hans cop partner spilles af hans egen kone, det gir deres snak sammen en lidt anden virkning :)

    Fedt at se Mary Jane som en handlekraftig person

    William Salyers skal dog især fremhæves, som spiller den person Peter Arbejder sammen med ret tideligt i spillet.

    Men ved jo at han blir til Doc Oc, i det moment man ser det er ham , men hele turen dertil og Peter's opdagelse med at han var med til at skabe ham det er så stærkt, her kan Alfred Molina ikke hel følge med, selv om han dog var noget af det positive i Spiderman 2 filmen, men skildringen af Doc Oc og Octavious i PS4 spillet her er den bedste udgave jeg har set i lang tid.

    Eneste ting jeg ævrgrer mig lidt over og det er ikke Spillets fejl er castingen af J.J. Jameson han gør det så godt som han kan ham de har castet men jeg vil for altid bare forbinde den rolle med J.K. Simmons uanset hvad :)

    Plus der er nogle virkelig stærke scener storywise til hen mod slutningen, der fungere fordi vi er kommet så langt med story telling i spil i dag.

    Elwood17-12-18 01:36

  • ★★★★★0

    Husk øvrigt at læse din Twitter profil fra tid til anden den reagere på ting som sker, den begynder at gentage sig selv på et tidspunkt, men det er altid sjovt lige at tjekke den efter et større Story beat hvor New Yorks befolkning lige kommentere på deres oplevelser omkring det hele.

    Elwood17-12-18 01:39

  • ★★★★★0

    Peter Parker-stemmen er fantastisk, og så er det skidesjovt skrevet. Klukkede af grin over "Spider-Cop" jokesene.

    Konen er ikke en gamer, men så lidt med, mens jeg svingede mig rundt, og hun begyndte at sige "wiiiih" uden at jeg egentlig tror, det var meningen. Hun sagde hun havde drømt hun var Spider-Woman dagen efter, noget som er ekstremt utypisk hende. Det siger noget om spillets magi. 

    Ja, glæder mig til at se hvad der mon sker med den gode doktor Octavius. ;) 

    Lars!17-12-18 10:54

  • ★★★★★0

    Klukkede af grin over "Spider-Cop" jokesene.

    Den del gøres xtra sjovt for mig, når det jo faktisk så er Mand og Kone der taler sammen :)

    Elwood17-12-18 12:33

  • ★★★0

    Hvis man er på udkig efter PS1 Mini console, er den pt på tilbud på coolshop til 599.

    www.coolshop.dk/produkt/playstation-classic-mini-console-uk-eu/AB9X5K/

    MOVIE100029-12-18 15:24

  • ★★★★0

    Jeg gad godt at vide, hvordan det egentligt kører for Red Dead Online ...

    Jeg og alle andre, som jeg spiller sammen med, forlod hurtigt spillet igen, fordi prisstrukturen var så groft gearet mod at betale kolde kontanter for at få adgang til bedre udstyr m.m.

    RS har godt nok rettet på priserne, men rent anekdotisk så lader det til have været for sent. Pt. kender jeg i hvert fald ingen, der har den store lyst til at gå i gang med det igen - det tilbyder simpelthen for lidt og er alt for plaget af griefers til at være særligt sjovt at udforske.

    Jeg mangler noget at spille nu. Havde jo egentligt regnet med, at jeg skulle hygge mig med Fallout 76 på det her tidspunkt. Men det ser mest ud til at være et spil, jeg helt springer over, eller måske engang anskaffer, når det er blevet rigtigt, rigtigt billigt. Det er i hvert fald ikke noget, der lokker, og allerede nu kan man jo i USA finde det til under halv pris rundt omkring - kun en måned efter udgivelsen. 

    Selv har jeg kastet mig over South Park - The Stick of Truth i PS4-udgaven igen. Jeg gik i stå i det, første gang jeg spillede det, men nu er det gennemført, og jeg er allerede i gang med at spille det igennem anden gang for trofæerne. Det er heldigvis et rimeligt kort spil, så det er hurtigt klaret.

    Tænker at jeg måske vil fortsætte med toeren bagefter. 

    thomsen29-12-18 16:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen