Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★★0

    www.flixfilmer.no/skaperne-av-sherlock-lager-dracula-serie-til-netflix/ 

    \o/ 

    Lars!30-11-18 23:09

  • ★★★★★0

    www.flixfilmer.no/skaperne-av-sherlock-lager-dracula-serie-til-netflix/ 

    \o/ 

    Jep det kendt i et stk. tid der er sågar en nyhed om danskeren der skal spille hovedrollen her på Moovy også, men ja spændende blir det, hvertfald :)

    Elwood 1-12-18 02:34

  • ★★★★★0

    Trailer til efterfølgeren til Happy Death Day

    Jeg var lidt betænkelig da jeg hørte de ville lave endnu en, men synes nu faktisk det ser ganske lovende ud, self. er det kun en trailer men jeg sidder ikke og ryster på hovedet :)

    Elwood 1-12-18 02:46

  • ★★★★★★0

    Skal snart til den første ud af 5 familiejulefrokoster... 

    Guldager 1-12-18 07:31

  • ★★★★0

    Så kom man sgu i lokalavisen: www.bsavis.dk/UserFiles/BSA%20December%2018.pdf :D:D

    Fedt. Jeg synes dog det lyder som om du sælger dig selv lidt billigt. Dagens ret for 50,- ? Jeg kan ikke gå på McD så billigt. Men det er måske en opstarts-ting?

    gi-jones 1-12-18 09:37

  • ★★★0

    Thai-Massage der virker?

    Ej, tillykke - fedt med eksponering :-)

    Først en god burger og så en gang Thai-massage. Man bliver da fristet :)

    Aranyhajú Nyárszépe 1-12-18 09:50

  • ★★★★★★0

    GI - det er fordi jeg ikke har udgifter til husleje og forbrug. Så kan jeg lave det billigt. Havde tænkt 45,- men bestyrelsen synes det var for lidt ;) 

    davenport 1-12-18 10:20

  • ★★★★★0

    GI - det er fordi jeg ikke har udgifter til husleje og forbrug. Så kan jeg lave det billigt. Havde tænkt 45,- men bestyrelsen synes det var for lidt ;) 

    Jeg bemærkede i øvrigt i artiklen, at jeres 7 årige barn kun vejer 0 gram?!

    David Lund 1-12-18 10:21

  • ★★★★★★0

    Huh??

    davenport 1-12-18 10:23

  • ★★★★★0

    Huh??

    Måske er det kun på iPad, men der står “Parret har 3 børn på 5, 7 0g 10 år” her. Altså med et nul istedet for et o. Synes bare det så meget skægt ud.

    David Lund 1-12-18 10:29

  • ★★★★★★0

    Fedt. Jeg synes dog det lyder som om du sælger dig selv lidt billigt. Dagens ret for 50,- ? Jeg kan ikke gå på McD så billigt. Men det er måske en opstarts-ting?

    Jeg skal ikke kloge mig, men i hvad jeg tænker må være en tilsvarende hal med café ude i et mindre samfund/landsby hvor min den ene går til gymnastik (vi kører gerne midt væk fra vores større by da de har det bedste gym til børn i Tingsted som det hedder) der koster dagens ret 45 (og det er en stor fyldt talleken) til voksne og 25 for børn (hvor portionen er næsten samme størrelse). Ad libitum koster dagens ret 60. 

    T. Nielsen 1-12-18 11:08

  • ★★★★0

    Det er også muligt jeg tager fejl. Nu ved jeg bare hvor høj kvalitet René leverer.

    gi-jones 1-12-18 12:07

  • ★★★★★★0

    Det er også muligt jeg tager fejl. Nu ved jeg bare hvor høj kvalitet René leverer.

    Han tager jo også en femmer mere:)

    T. Nielsen 1-12-18 12:49

  • ★★★★★★1

    GI - skal vi mødes på din private strand, når jeg har scoret kassen på det seneste scoop? Jeg tager cristal med, så hold en hængekøje klar! 

    davenport 1-12-18 17:44

  • ★★★★★★0

    Er hjemme ved svigerforældrene...De har TV kørende konstant, og det er godt ikke specielt interessant. Hvis jeg fulgte med i sport, var der en lille pointe i at have flow-TV, men savner det godt nok ikke. Det er faktisk lidt irriterende at have kørende så meget... Alt for højt også :)

    Nu er de begyndt at se Håbet, og det virker meget teateragtigt. 

    Og så skal vi (konen og jeg) nok have en snak om, hvad de giver Lauge af mad...æbleskiver, juice, kiks og hvidt franskbrød med smør. Det er ikke helt ok, synes jeg. 

    Guldager 1-12-18 20:45

  • ★★★★0

    Er der nogen, der har styr på juraen i følgende tilfælde: Min kæreste købte på Cyber Monday en gave til mig, som blev sendt med GLS. I går checkede hun GLS track and trace for at se hvor den blev af, men kunne se at den var blevet sendt retur til afsender uden at vi var blevet adviseret om det. GLS har i dag berettet at de beklager, men at det skyldes en menneskelig fejl.

    Da min kæreste så kontakter forretningen, hvor gaven var købt, så siger de, at de har sendt hende en mail, da de modtog pakken, men sådan en mail har min kæreste aldrig fået. Og nu nægter forretningen at gensende pakken, med mindre vi betaler prisen for varen nu (den var oprindeligt købt med 67% rabat, og er nu væsentligt dyrere).

    Står vi med håret i postkassen, eller har vi rent faktisk en sag?

    Om ikke andet, så kan jeg love for at firmaet får nogle elendige reviews af os på facebook og trustpilot, men det hjælper ikke min dybt ulykkelige kæreste ret meget.

    dyg 4-12-18 14:19

  • ★★★★★0

    men sådan en mail har min kæreste aldrig fået.

    Det farligt at spørge om det her til en som dig, men der er tjekket i spam folder osv. ?

    Næste spørgsmål er så, hvem mon egentlig har bevisbyrden skal firmaet ikke kunne bevise at de har sendt en mail eller er det ikke noget de står til ansvar for, enhver kan vel påstå de har sendt en mail.

    Elwood 4-12-18 15:14

  • ★★★★1

    Spam var naturligvis tjekket. Efter endnu et bestemt opkald til butikken gik de endeligt med til at vi kunne få lov til at købe gaven til den oprindelige pris  Pyh! 

    dyg 4-12-18 16:46

  • ★★★0

    Jeg kan ikke lade være med at grine lidt at ham veganeren, der står udenfor et slagteri og græder. Hvor virker det absurd.

    nyheder.tv2.dk/samfund/2018-12-04-veganere-i-taarer-ved-slagtehus-det-kunne-lige-saa-godt-have-vaeret-mig

    Aranyhajú Nyárszépe 5-12-18 12:14

  • ★★★★★4

    Jeg ved godt at mindre kød vil være godt for miljøet, dyrevelfærden og helsen, og jeg synes det er helt super, at det er blevet mere "in" at spise plantebaseret mad. Alligevel er der et eller andet med den der supermoraliserende "veganske aktivisme", som giver mig lyst på en god bøf.

    Lars! 5-12-18 12:40

  • ★★★★3

    Jeg kan godt lide empiri og jeg ved Bjørn Lomborg, som selv er vegetar, lige er kommet med en udregning for, "hvad er der at hente", på at gå fra kød til vegetar? Der er vist eftersigende 5 mia kødspisere på jorden. Går alle vegetar påstår Lomborg, at det svarer til 2% nedbringelse af CO2 udslippet, efter at "følgevirkningerne af at bruge sparede penge på andet" er indregnet.

    Og så skal vi lige have in mente, befolkningernes incitament i de 200 nationer til at "gå veggie". At debatten er langt fremme i Norden med 20 mio mennesker, betyder ikke den er langt fremme i Europa med 700 mio, eller i USA, eller i Kina, eller i Indien etc.

    Det slår mig, som en af de absolut dårligste steder at lave en indsats mod CO2 nedbringelse.

    Endnu mere grotesk bliver det, når Alternativet så går ud og promoverer netop, at man skal tænke i kødfrie dage, mens åbenbart få som Alternativets politikere rejser på lange udlandsrejser, flyver 60 fra Alternativet til en 3 dages kom-sammen i Paris med to krydstogt på Seinen. 

    Så er der hele denne veganer-bevægelse og med alle bevægelser, som gerne vil pådutte andre sin levevis på en aktivistisk måde, som forsøger at lægge hindringer i vejen for min ønskede levevis, så reagerer jeg meget lidt imødekommende herpå.

    Ja, dyrevelfærd så meget som muligt. Uden tvivl. Jeg køber økologisk på alle kødhylder og jeg undgår religiøst slagtede dyr så meget jeg kan.

    Enten respekterer man andres frie valg, samtidig med, at man kæmper for bedre vilkår for dyrene. Det kan jeg respektere tilbage.

    Men det ligner grangiveligt dogmatisk fanatisme, som man er vidne til her, hvor man læser og hører om forsøg på at lægge kødproducenter, restauranter og forbrugere hindringer i vejen, samtidig med, at retorikken har samme fanatiske islæt, hvor man nærmest er at sammenligne med Hannibal Lector, hvis man begår den helligbrøde at indtage kød, som menneskeheden nu har gjort det i millioner af år, plus/minus.

    Vi skal snakke forbrug, selvfølgelig skal vi det. Men vi skal også snakke incitament og sandsynligheden for, at vi ender som Norden, som agerer fint på miljøets udfordringer, mens ingen andre ænser den. Så kan vi klappe hinanden nok så meget på ryggen for at sortere mad, smide plast ud i de rigtige poser, tage cyklen, flyve mindre etc. Det batter bare ikke, hvis ikke kloden følger med.

    I såfald er det forskningen vi skal sætte vor lid til i stedet og måske smide den trillion dollars "den vej", i stedet for at bruge den på tiltag, hvor vi kan håbe på en 0.2 graders registrering i den globale temperatur over 30-50 år.

    Bruce 5-12-18 14:54

  • ★★★★★★3

    Jeg kan godt lide empiri og jeg ved Bjørn Lomborg, som selv er vegetar, lige er kommet med en udregning for, "hvad er der at hente", på at gå fra kød til vegetar?

    Og den er allerede tilbagevist...

    www.berlingske.dk/videnskab/faktatjek-af-lomborg-er-det-korrekt-at-klimaeffekten-ved-at-blive

    Ellers er jeg helt enig i det med fanatisk veganisme. Det dummeste er, at de skader deres egen sag,for der er masser af gode argumenter. 

    Det der irriterer mig mest ved den her klimadebat er, at teknologisk har vi løsningerne og økonomisk er det for det meste rentabelt. Men det kræver noget så utopisk som et forpligtende internationalt samarbejde. 

    Guldager 5-12-18 16:30

  • ★★★★★1

    Nu følger jeg ikke vanvittigt meget med i Lomborgs studier og påstande, men har han nogensinde været en troværdig kilde? Synes kun jeg husker, at de alle er blevet modbevist.

    David Lund 5-12-18 17:37

  • ★★★★★★1

    Han er en fin stemme i debatten, fordi han ser tingene fra et andet perspektiv. Men hans metoder er vist ret selektive. Jeg vil aldrig tage et udsagn fra Lomborg for gode vare uden at undersøge dem først. Det vil jeg generelt aldrig, men er ekstra kritisk med ham. 

    Guldager 5-12-18 17:50

  • ★★★★4

    Jeg synes der er ALT for meget fokus i klima-debatten på at alle mennesker selv skal tage stilling og tage miljøvenlige valg. Hvis vi mener det seriøst er vi nød til at tage overordnede samfundsmæssige, og dermed politiske, beslutninger. Og jo mere alle de overskudsagtige spelt-hippier er villige til at lægge ansvaret på individdets skuldre, jo mere fritager de magthaverne for ansvar. 
    Og så tror jeg altså også, at der er meget mere lavthængende frugter end kødspisning og flyrejser - ting som det bliver meget svært at vende folk af med i stor stil.
    Transportsektoren og energiproduktion burde være langt højere på dagsordenen, og der burde være store sanktioner på vej til alle I-lande, der ikke har en klart formuleret strategi for at få gjort begge dele meget mere grønne.

    gi-jones 5-12-18 20:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen