Trailer: "Captain Marvel" folder sig for alvor ud i ny actionspækket trailer

Få et splinternyt kig på superheltefortællingen med Brie Larson i hovedrollen!

Superheltefabrikken Marvel har nu sluppet en dugfrisk trailer løs til næste års "Captain Marvel". Filmen har Brie Larson ("Room") i titelrollen som den kraftfulde heltinde, og i instruktørstolene sidder Anna Boden og Ryan Fleck – makkerparret, der tidligere har givet os film som "It's Kind of a Funny Story" og "Mississippi Grind".

"Captain Marvel" foregår både på Jorden og i det ydre rum, hvor piloten Carol Danvers havner efter at være blevet tildelt enorme superkræfter som følge af en ulykke. Ude i det uendelige kosmos bliver Danvers del af en intergalaktisk supergruppe, der kæmper ihærdigt for at forsvare universet fra fjendtlige rumracer og truende, altødelæggende kræfter.

Med på løjerne er prominente navne som Jude Law, Annette Bening og Ben Mendelsohn. Derudover byder det kulørte eventyr på Gemma Chan ("Humans") og Lashana Lynch ("Bulletproof"), mens Marvel-kendingene Lee Pace, Djimon Hounsou samt Clark Gregg gentager deres roller fra tidligere film i superhelteføljetonen. Samuel L. Jackson er ligeledes tilbage som den kontante S.H.I.E.L.D.-agent Nick Fury.

"Captain Marvel" suser ud i biograferne fra 7. marts. Du kan se den nye trailer til filmen her:

Kommentarer

"Captain Marvel" folder sig for alvor ud i ny actionspækket trailer

  • ★★★★★0

    Og så en lille "høhø"-scene til sidst. Altid. 

    Den bliver sikkert ok. 

    Lars! 4-12-18 10:29

  • ★★★★0

    Glæder mig til at sove til den engang den rammer Netflix. 

    Babo 4-12-18 10:39

  • ★★★★★★0

    Det ligner business as usual, men bliver sikkert ok som Riqon skriver. Jeg kan godt lide Brie Larson som skuespiller og jeg kan godt se hvorfor hun har taget rollen (udover for pengenes skyld måske), så der kan komme noget (lidt mere) female power på superheltetrappen.

    T. Nielsen 4-12-18 10:51

  • 0

    Ser desværre ud som en af de marvel film der bare skal ses og overståes :( Så spare jeg de 150 kr til en anden bio tur :)

    Dolle19 4-12-18 14:49

  • ★★★★★0

    Glæder mig til at se Clark Gregg on the big screen igen :)

    Elwood 4-12-18 15:09

  • 0

    It's so dense, every single image has so many things going.

    Bobby Long 4-12-18 15:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen