Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★★0

    For helvede! Ikke engang børnespil kan jeg finde ud af.. Spiller Disney Infinity Rise Against the Empire med ungerne, og jeg kan bare ikke komme videre fra Hoth. Emperiet angriber ikke, og det er de nødt til, før jeg kan låse Endor op. Det er ved at være irriterende, for der er ikke flere missioner. Og nettet er ikke til nogen hjælp. (Spiller på setting: let) O.o

    davenport24-01-16 14:49

  • ★★★★★★0

    AAARRRGGGHHHH!!!! Nu har min knægt slettet spillet vi havde gang i, så nu skal vi starte forfra...

    davenport24-01-16 16:39

  • ★★★★0

    Så lykkedes det endeligt at få has på alle trofæerne i Fallout 4! Jeg kan se, at jeg har brugt i omegnen af 550 (!) timer på det - nok kun overgået af GTA V. Jeg kunne nemt have gennemført det hurtigere, men jeg har simpelthen haft det så sjovt med det, at jeg prøvet at finde alle locations og gennemføre alle side quests, før jeg tog skridtet videre.

    Jeg endte med at gennemføre det første gang sammen med Brotherhood of Steel. Jeg orkede ikke at spille det helt igennem igen, så jeg har valgt at gennemføre det med de andre factions ved at hoppe tilbage i mine savegames. Har gennemført det med The Institute og med Railroad. Jeg er begyndt på at gennemføre det med The Minute Men, men jeg tror ærligt talt, at jeg lader det ligge nu. Jeg orker næsten ikke at skulle igennem hele dialogen i Institutionalized igen. :-)

    Til gengæld har jeg lige bestilt Fallout 3 i GOTY-udgaven. Har aldrig spillet nogle af de andre Fallout, men nu er jeg vild for at prøve dem (især fordi mange siger, at historierne er bedre i FO3 og FO: NV).

    thomsen26-01-16 09:57

  • ★★★★★0

    Jeg går blot og glæder mig til jeg får fri, så jeg kan komme hjem og få spillet Jonathan Blow's The Witness som kommer ud i dag, for dælen jeg glæder mig :)

    Elwood26-01-16 10:02

  • ★★★★★★0

    Det er en go' idé at nappe både Fallout 3 og NV i de udgaver, hvor alt DLC er inkluderet. Af de to spil, er jeg mest til Fallout 3, der var lidt for meget hardcore RPG over Fallout NV efter min smag og lidt for meget grind. Der er utroligt mange missioner, hvor man sendes til alle ender af kortet og spillet inviterer ikke i samme grad til opdagelse, som både Fallout 3 og 4 gør, fordi det kan være besværligt at komme rundt.

    Zero Cool26-01-16 10:04

  • ★★★★★0

    Det kan godt være, at spillet bliver ligegyldigt, men munter trailer ;) LEGO® Star Wars™: The Force Awakens™

    Lars! 2-02-16 15:53

  • ★★★★★0

    Damm Rise of the Tom Raider er et flot spil, hvertfald på Pc, men sikkert også på Konsol, det har den her argg jeg kan ikke lægge det fra mig feeling, som jeg er overbevist om Uncharted 4 også vil ha. Men indtil da, så er det her en hel fantastisk udgivelse og hygge sig med, samme folk der lavede pc port af Sleeping Dogs og det første Tomb Raider reboot, så der er ikke en fingre og sætte på performance her. det ku andre lære noget af.

    Historien virker også ganske intressant, for hvad den er, og så er der flere af de her puzzle tombs i den her omgang, hvilket er et stort stort plus QTE'sne har heller ikke været så voldsomme som i det første spil i rebootet.

    Elwood 3-02-16 09:27

  • ★★★★★★0

    Jeg sidder bare og tæller dage, indtil XCOM 2 udkommer, hvilket er på fredag! Gotta kill them aliens.

    Zero Cool 3-02-16 09:34

  • ★★★★★0

    Må håbe de får fixet det med performance problemer, selv om det ikke gør nær så meget når det tur baseret, but still Total Biscuit kommenterede det også.

    Elwood 3-02-16 10:51

  • ★★★★★★0

    Jep, det første kørte også lidt fjollet, da det udkom, men det blev hurtigt fikset. De har dog stadig et par dage endnu, så der kan jo meget vel være en patch klar til udgivelsen.

    Edit: og to minutter efter jeg skrev her, dumpede min key ind via mail.

    Zero Cool 3-02-16 11:00

  • ★★★★★★0

    Jeg har fået spillet cirka 7 timers XCOM 2 nu og holder en lille pause.

    Performanceproblerne er lidt stenede, fordi når man er på mission eller fedter rundt med ens helicarrier (det kalder de den ikke, men det er det essentielt), er der ikke de store problemer. Til gengæld sker det ofte at hvad jeg vil betegne som cutscenes, der leder op til en mission eller resuméet af en misson, er der hvor min framerate pludselig rammer 10-14 stykker, hvilket slet ikke giver mening. Loadtiderne er også lidt langsomme, selvom jeg kører spillet fra en SSD.

    Men udover det, så er spillet rigtig godt. Det føles meget mere varieret end forgængeren, selv med udvidelsen på, fordi der er så mange underlige modstandere og spillet ikke er bange for at smide dem i hovedet på dig fra starten. Indenfor de første par missioner, ryger man ind i modstandere der kan mindcontrol. Jeg spiller på normal og det føles som om, at spillet har fået et nyk opad i sværhedsgrad. Det kan være virkelig svært at komme igennem missioner uden et enkelt dødsfald og mange af missionerne er på tid, så man bliver presset på den front også.

    Til gengæld er det supercool at lave et veludført baghold, hvor man lokker alle ens modstandere i den rigtige retning og pløjer dem alle ned, før de når at gøre modstand.

    Det føles virkelig som en modstandskamp, hvor man hele tiden er i pengenød, man bliver nødt til at være meget mobil og man er altid under pres. Der føles også som om, at der er meget mindre terningekast over spillet i denne omgang - hvis man gør tingene rigtigt, har sine folk placeret rigtigt, så skal der meget til at man pludselig har pikken i postkassen og alle ens folk dør.

    Op til release så jeg en del streams af spillet, ikke noget om historien, fordi der var embargo på den del, men det var ret vildt så tit at streamerne har alle deres folk stående i en klump og så skal der altså kun én granat til, at de alle er gadepizza.

    Zero Cool 5-02-16 15:59

  • ★★★0

    Jeg venter på at Hearts of Iron IV bliver frigivet. Indtilvidere er det over et år forsinket.

    Aranyhajú Nyárszépe 7-02-16 11:28

  • ★★★★★★0

    Jeg sad og overvejede hvad prisforskellen i virkeligheden er på en konsol og en PC. Det kan hurtigt blive lidt kringlet, ikke mindst fordi en PC jo kan være ret mange ting, men jeg snævrede det ind til en fornuftig midrange-PC imod en PS4 og begge skal bruges til at game på et TV, samt online og skal have to controllere.

    Hvad jeg kom frem til er, at hvis man ser over et år og går ud fra, at en gamer køber cirka et spil om måneden til fuld pris, så er prisforskellen cirka 2000 kr.

    En PS4 er billig i indkøb, men spil er dyre, en ekstra controller er dyr og man bliver nødt til at have PS+ for at spille online.

    En PC er dyr i indkøb, men controllere er billige og spil er billigere end på konsol.

    PS+ giver selvfølgelig muligheden for gratis spil, så vidt jeg ved beholder man dem dog ikke, hvis man opsiger sit abonnement og på PC-siden giver Origin og GOG jævnligt spil væk, hvilke man må beholde for tid og evighed - og på PC betaler man ikke for at spille online. Free to play findes på begge platforme, men er meget større på PC.

    Man kan selvfølgelig pille lidt ved prisen på ens PC og måske gøre den billigere, men ovenstående PC vil faktisk kunne trække de fleste cross-platform spil ved 1080p og ved en fornuftig framerate. Man kan også vælge Steam OS frem for Windows, hvilket er gratis og vil skære 7-800 kr. af PC-prisen.

    Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at PS4'eren er langt mere praktisk og lettere at gemme væk, men jeg er faktisk lidt overrasket over, at prisforskellen ikke er større.

    Begynder man så at regne over længere tid, er det faktisk ikke umuligt, at forskellen bliver endnu mindre pga. prisforskellen der er på spil. Og så er Steam-udsalg, diverse Humble-bundles osv. ikke taget med.

    Zero Cool 7-02-16 17:56

  • 0

    Tja man skal så heller ikke købe en ny PC hver gang der kommer en nu PS :)

    Geekalot 7-02-16 17:58

  • ★★★★★0

    Xbox One er den klart billigste løsning. Ikke alene er konsollen billig i indkøb, spillene kan alle købes digitalt, og med en VPN-ting som Tunnelbear, kan helt nye spil købes i f.eks. Brasilien til under 300 kr stk. Udover det er der game sharing med en anden bruger, så man kan dele alt digitalt indhold og splitte prisen 50/50. Det er det jeg gør. Hvert gang et nyt spil udkommer, som vi gider, betaler vi ca 130 kr pr person for det.

    David Lund 7-02-16 19:53

  • ★★★★★0

    Red Dead Redemption virkede for en kort stund med Xbox ones Backward Compatibility, ved og lave en sindrig række forskellige ting, det er nu deaktiveret, men det betyder at spillet nok meget snart blir gjort officielt tilgængeligt.

    Elwood 7-02-16 20:21

  • ★★★★★★0

    David, nå ja, hvis vi taler krumspring, så er PC jo klart den billigste platform af de tre, da man kan nøjes med at købe hardwaren og piratkopiere alt software. :D

    Samme slags trick virker i øvrigt med Steam, hvor man kan få spillene ekstremt meget billigere i bl.a. Rusland og Indien. :)

    Zero Cool 7-02-16 20:33

  • ★★★★★0

    Alt det jeg nævnte, er fuldt ud lovligt på Xbox One =)

    David Lund 7-02-16 20:43

  • ★★★★★★0

    Jo jo, men jeg gætter på, at du kan regne pointen ud - hvis man skal lave en nogenlunde fair beregning af hvad den slags koster, bliver man jo nødt til at lade være med at tage diverse krumspring med i overvejelserne. :)

    Spil på Steam i Rusland koster cirka en tredjedel af hvad de koster i EU og man kan dele sin Steam-konto med fem mennesker. Det er heller ikke ulovligt, men dog imod Steams konto-betingelser, hvilket jeg kan forestille mig at det også er imod MS' konto-betingelser at benytte VPN mv. :)

    Zero Cool 7-02-16 20:54

  • ★★★★★0

    Det er det ikke. Har snakket med både Microsoft Danmark og Microsoft USA om det, og imens de fraråder det, siger de, at det ikke er imod deres politik. Eller loven for den sags skyld. Lidt ala Netflixs egne udmeldinger omkring det at bruge Unblock US.

    Anyway - synes bestemt at den slags skal med i overvejelserne, hvis prisen er vigtigt for en. Det virkede bare som om, at du var ude og fiske efter billige løsninger, og her er Xbox One trods alt betydeligt billigere end PS4 - især hvis man køber mange spil hvert år. Jeg køber vel nok 8 spil til min One i år til sammenlagt ca 1000 kr imens jeg bruger ca 1500 for de 3 spil jeg køber til min PS4 i år. Noget af en forskel.

    David Lund 7-02-16 21:02

  • ★★★★★★0

    Uanset hvad, så lader det til, at du missede pointen med indlægget, men fair nok. :)

    Zero Cool 7-02-16 21:04

  • ★★★★★0

    Så må du sgu skære det ud i pap for mig. Troede pointen var, at PC var meget billigere i længden kontra konsol - det synes jeg ikke. Især ikke hvis man lige tager et par lovlige krumspring mod billigere løsninger. 

    David Lund 7-02-16 21:11

  • 0

    David, hver gang der kommer en ny PS, skal du ikke opgradere ding computer. De spil du allerede har til din PC skal du ikke ud og købe igen. Det koster hver gang der kommer en PS, og du kan ikke bruge dine gamle spil. For mig at se, er det rimlig ligetil og se at en PC er billigere. Men hvor fun factor spiller ind ved jeg ikke helt. Nogle er bedre til PC hvor andre fungere bedre på KONSOL. Fifa,Tekken og Need for speed, den slags ting fungere bedre på Konsol syntes jeg. Så det lidt ligemeget med hvad der er billigst hvis man går efter fun factor :)

    Geekalot 8-02-16 09:09

  • ★★★★★0

    Siger du, at man ikke opgraderer sin PC minimum hvert årti? Nu er det lang tid siden, at jeg var en PC-mand, men dengang købte jeg da nyt udstyr til den ca. hvert andet år (nogle gange flere gange om året) og den blev da udskiftet fuldstændigt i ny og næ (ca. hvert 6.-8. år).

    Ps. Nu var mit sammenligningsgrundlag en Xbox One, og den er de da i færd med at gøre bagudkompatibel - mange titler er allerede bagudkompatible (9 af dem jeg har købt digitalt er). Og der er jo ingen der siger, at du absolut skal skaffe dig af med den gamle konsol heller, hvis du stadig er interesseret i de gamle titler. Der er dog ingen tvivl om, at PlayStation er den absolut dyreste løsning.

    Pps. Jeg er dog enig med dig i, at PC sagtens kan være den billigste løsning. Det kommer an på, hvor vigtigt det er, at man har det nyeste udstyr og hvor vigtigt det er, om spil kører helt glidende på ens PC. For mig var det dyrere med PC, så det er jo i sidste ende en smagssag. Hvilket det vel også er mht. måden at spille på.

    David Lund 8-02-16 09:23

  • 0

    Købte ny da I 7 lige kom frem, og har lige opgraderet nu her til en nyere I 7, og det var egentlig ikke for jeg behøvede det, så ved faktisk ikke helt hvorfor jeg gjorde det hehe. Men det er hvert fald mange år siden den første I 7 kom frem, og der har der været mange PS og XB i mellem tiden :) Jeg kan stadig bruge alle mine spil, men det kan i ikke når i køber en PS, vidste ikke de var igang med at gøre dem bagudkompatible, men det er da i hvert fald et stort plus til XB :)

    Geekalot 8-02-16 09:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen