Forum - Forum-tråd: What we saw

What we saw

  • ★★★★0

    Cam (2018)

    Netflix-thrilleren Cam er en positiv overraskelse. Web-cam erotik var mere ophidsende end først troet ;) Sælges lidt som en gyser, men det vil jeg mene er forkert. Tydeligt inspireret af serien Black Mirror. Et univers, hvor alting er sat på spidsen. Men ikke desto mindre spændende. Der er huller i plottet her, men stemningen holder. Madeline Brewer? She’s quite something :)

    4/6

    Babo 2-01-19 17:22

  • ★★★★1

    The Haunting of Hill House

    Så kom jeg igennem. Jeg kan et langt stykke henad vejen godt forstå folks kritik af sidste afsnit, men på den anden side synes jeg egentlig også, at den er passende set i relation til det, som har været en ret melankolsk fortælling om familien Crain og at man derfor ikke sluttede af med et vildt horrorafslutning, men en emotionel forløsning af en slags.

    "Der er ret meget snak ikk?", sagde min datter. 

    Og jo, det var der. 

    Men selvom afsnittet ikke nåede "derop", hvor serien ellers befandt sig det meste af sæsonen, så er jeg helt vild med serien og vil købe den. Jeg fandt ikke, at serien "faldt sammen" efter den forrygende midte, men kontinuerligt var spændende og forfriskende nyvinklet fra afsnit til afsnit.

    Sammen med Mind Hunter er det min favorit Netflix serie.

    8.5/10

    Bruce 3-01-19 10:30

  • ★★★★★★0

    Elvis Presley: The Searcher (2018)

     

    Velproduceret og indsigtsfuld musikdokumentar af instruktør Thom Zimny, der før har stået bag diverse Bruce Springsteen projekter.

    For en gammel Elvis fan som mig, der har læst måske 15-20 bøger, set samtlige spille- og koncertfilm, lyttet til samtlige interviews og hørt al musikken utallige gange, plus hørt diverse bootlegs koncerter med mere, da er der måske i virkeligheden ikke så meget nyt og overraskende.

    Men det sagt, så det altid fedt at se en dokumentar der søger ind i Elvis’ passion for musik og hans egen søgen efter hvad der rykker ham, som i sidste ende ofte ender ved netop musikken.

    Jeg ved ikke om man helt får en større forståelse for, hvorfor en karismatisk og stor personlighed, alt for ofte lod sig styre og piske rundt i manegen af en grisk gøgler som man ofte får indtrykket af at hans manager Tom Parker han var.

    Men den psykologiske del bag er også kompleks og indebærer både forståelse for og indsigt i den ufattelige fattigdom og den sydstatskultur The King var født ind i, hvad den gør, tilsat den tid han voksede op i og meget meget mere. Dokumentaren tillader sig dog at undres sammen med os det det er egentlig fint nok.

    Kender man ikke meget til Elvis og vil man gerne vide mere, så er denne her et godt sted at starte.

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen 4-01-19 11:40

  • ★★★★★★0

    Utøya 22. juli (2018)

     

    Instruktør Erik Poppe har lavet en modig film om den vanvidsterrorhandling, der skete på den norske Ø Utøya, hvor børn og unge politisk aktive blev skudt ned af en højreradikal galning.

    En galning som filmen klogelig ikke retter fokus på og som derfor kun anes få gange ude i periferien. Fokus er på en ung pige, som vi følger i et langt og imponerende take, i en film der heller ikke fokuserer meget på volden, men derimod på angsten og den helt igennem forfærdelige uvished de stakkels mennesker må have følt, mens de har forsøgt at skjule sig.

    Som tilskuer kommer vi nok aldrig helt til at kunne sætte os i deres sted. Men filmen må være tæt på at være det bedste bud på hvordan de må have oplevet og følt det. En film der ikke forsøger på at komme med større og mere betydningsfulde konklusioner, andet end en nærmest bevidst kynisk og trist morale, at de her unge mennesker døde bare. Slut!

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen 4-01-19 14:19

  • ★★★★★★0

    The Birth of a Nation (2016)

     

    Som drama om slaveriet er instruktør Nate Parker’s film nærmest obligatorisk forargende, i forhold til hvad disse mennesker blev udsat for.

    Handlingen byder som sådan heller ikke på meget nyt eller nye vinkler. Den rammer mere eller mindre det vi kan forvente af en sådan film.

    Det gør såmænd mindre. En god eller som her, vigtig historie tåler godt at blive fortalt flere gange.

    Desværre svinger filmen teknisk mellem det solidt gode og det der på mig, næsten indimellem kan virke som en amatørs forsøg på at bruge filmsproget mere eller mindre subtilt, uden helt at mestre det endnu.

     

    Bedømmelse: 6/10

    T. Nielsen 4-01-19 14:27

  • ★★★0

    The Killing of a Sacred Deer:

    "The Killing of a Sacred Deer" er en af de bedste thrillere, jeg har set i lang tid. Mange vil sikkert hade den på grund af dens kompromiløshed, men det er netop på grund af denne kompromiløshed at den er så effektiv. Derudover er Colin Farrell genial som sædvanlig. Endnu et pletskud fra Yorgos Lanthimos.

    5/6

    Essal 5-01-19 22:10

  • ★★★★★0

    Escape Plan 2: Hades

    Escape Plan var ikke nogen fantastisk film, det var en moderart underholdende film, omkring prison escape specialisten Breslin, spillet af Sylvester Stallone, hvor han teamede op med Arnold Schwarzenegger der sku bryde ud af et top sikrede fængsel, og det var klart den del som bar filmen et lille stykke, hel klart mere end deres tid sammen i The Exspendables filmene, Det var en run of the mill film med ingen overraskelser, men den havde et relativt intressant location til et fængsel, og enkelte gode scener, og man ku mærke der var en reel film med dets persongalleri. Som virkede til at ha det ganske sjovt sammen.

    Escape Plan 2 er det stik modsatte!
    Stallone er tilbage i rollen som Breslin, og vi har et nyt fængsel der skal brydes ud af, men fokus er denne her gang flyttet over til en hel anden person, og Breslin er mest en bifigur der kommer med små Yoda agtige visdomsord undervejs i hovedpersonens liv.

    Hovedpersonen som jeg vælger og kalde det er Shu spillet af Xiaoming Huang, som er en kampklar figther som vel lidt er Breslins Elev/kollega, og det er reelt ham vi følger mest i hans kamp for at bryde ud af det nye top moderne fængsel Hades uhhh symbolikken står nærmest og banker på døren og vil lukkes ind.

    Det er så her det ret hurtigt går op for en at den her film, vidst ikke har haft det store budget, mener også den røg straight to DVD/BD VOD, Fængslet den her gang er udtænkt af en som går meget op i Computer AI og har knap så mange mennesker, i forhold til det fra 1'eren hvor man så mange Vagter og Mange andre personer såsom fanger der havde dialog og story acts.

    I 2'eren er der nada af det, alt er styret via. en Computer AI, der er stortset ingen vagter (kun lige når nogen skal majes ned i en omgang digital CGI blood) eller personale, doktoren på stedet er en advanceret robot, der er en primær "caretaker" af fængslet som kalder sig The Zookeeper fordi alle fangerne er hans animals som han siger det, spillet af Titus Welliver som virker som om han vil være alle andre steder end i den her film.

    Dave Bautista er også med som en af Breslins buddies, men selv han virker til at gå sovende gennem filmen og siger et par enkelte linier her og der, intet gal med Bautista, men hans rolle har virkelig ikke noget at byde på. Fængslet er fyldt med Statister som så kan få lov til at spille Inmates, fordi de har virkelig ikke meget andet at gøre i filmen end at få det til og se befolket ud og blive slået på i ny og næ, Nogle få har enkelte replikker men det behøves nærmest ikke.

    Hele vejen igennem filmen har man den her følelse af udgidelighed, ved ikke hvordan man beskriver det, Er lidt som om skuespillerne blot går rundt og siger deres replikker og bladre i Manus siderne for at komme videre, der er ingen indlevelse i deres roller. Hvilket i øvrigt gør at Curtis Jackson bedre kendt som 50 Cent, som også var med i den første virker hel habil i filmen her.

    Der var da lidt kampspark her og der, som så ganske fin ud, men ellers så var det virkelig ikke turen værd at tage til Hades.

    1/6

    Elwood 6-01-19 22:20

  • ★★★★★★0

    Men in War (1957)

     

    Instruktør Anthony Mann der har stået bag flere fremragende og mere modne westerns med James Stewart, står også bag denne krigsfilm, om den ”glemte” krig i Korea, eller Koreakrigen som den ofte omtales som.

    Hvis hans westerns netop er dem folk i dag husker bedst, så vil jeg gerne anbefale denne her, der ikke står kvalitativt meget tilbage.

    Fokusset er på den menneskelige psyke midt krigshandlinger og de stille, men anspændte stunder der må være og så på samspillet mændene imellem, i et setup der sætter realisme foran action og spænding.

    Som film kan den måske ikke helt sige sig fri for sine steder, at virke en anelse dateret. Men lader man sig ikke slå ud af dette, er der tale om en ofte fremragende og vellavet krigsfilm.

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen 7-01-19 10:23

  • ★★★★★★0

    Ant-Man and the Wasp (2018)

     

    Endnu en tilføjelse til Marvel cinematiske superhelteunivers og endnu en der ikke går mange nye veje eller tør satse ret meget kunstnerisk.

    Det sagt, så fungerer filmen dog ganske habilt og er solidt underholdende som tilforladeligt tidsfordriv og det i den bedre ende trods alt. Især Paul Rudd giver filmen og sin karakter en menneskelig varme og sød charme, jeg synes det er svært at stå for.

    Som film og historie er den (pudsigt nok) bedst i den første halvdel, hvor det drejer om forholdet mellem far og datter, hvor den med en næsten kærligt tone forekommer lettest og mest sukkersød.

    Som handlingen skrider frem, fortællingen tager sig selv mere alvorlig, der kommer det generiske til at tage mere uinteressant ud og det er sværere at forblive fænget. Men uanset, så synes jeg det er morsom adspredelse når eller hvis man har brug for at få tømt hovedet for de mere tunge ting der kan fylde en.

    Bedømmelse: 7/10

    T. Nielsen 7-01-19 10:24

  • ★★★★1

    Deadpool 2 

    Den ironiserende vinkel gjorde den første Deadpool en smule forfriskende. 2’eren har sine øjeblikke, men det er en ret lunken oplevelse samlet set. Knap så frisk den første film. Knap så elegant udført. Desuden er den lidt for lang og formår ikke (den svære opgave) at udvide universet på en interessant facon, som de bedste 2’eren kan gøre det. Om man vil huske tilbage på filmen på længere sigt er nok lidt usandsynligt.

    3/6

    Babo 7-01-19 13:45

  • ★★★★★★0

    The Beguiled (2017)

     

    Selv om jeg har set og genset flere Clint Eastwood film mere end min læge nok ville finde tilrådeligt, så har jeg pudsigt nok aldrig fået set den oprindelige filmatisering af Thomas Cullinan’s roman, hvor Clinten spillede hovedrollen.

    Denne her gang har Colin Farrell overtaget rollen, som den sårede Nordstatssoldat, der under den amerikanske borgerkrig ender i et hus fyldt med sydstatskvinder. Sofia Coppola har så iscenesat de udfordringer der opstår deraf, hvor kønnenes kamp og seksuelle spændinger sættes på dagsordenen.

    På overfladen fungerer det egentlig ganske godt, men filmen bevæger sig aldrig ind og ned under sit præmis og ender derfor med at føles uforløst. Så selv om jeg normalt godt kan lide Sofia Coppola som instruktør, der med filmene ”The Virgin Suicides” og ”Lost In Translation” skabte to fremragende film og siden har lavet en række virkelig gode dramaer, fraset den enerverende ”Marie Antoinette”, så skuffer hun mig altså lidt her.

    Filmen er ellers ret velcastet og godt spillet.

     

    Bedømmelse: 6/10

    T. Nielsen10-01-19 19:11

  • ★★★★★★1

    The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)

     

    Efter at have genset spillefilmsudgaven af C. S. Lewis’ berømte roman et par gange eller tre med mine to børn, er den steget i anseelse.

    Ikke at jeg fandt den dårlig førhen. Det var en habilt underholdende eventyrfilm for hele familien som jeg ratede 7/10. Det var dog som om magien aldrig helt kom ud over skærmen. Men nu er den også blevet en god og hyggelig julefamiliefilm, hvor jeg sammen med pigerne jubler hver gang den gode løve og Jesus inkarnation, Aslan han genopstår.

    Ja sjovt nok, har filmen ikke kedet mig, selv om den blev set 2-3 gange i løbet af december. Tværtimod faldt dens kvaliteter mig mere i øjnene og løftede den et nøk op blandt de film der står hjertet nærmest.

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen10-01-19 19:39

  • ★★★★★★0

    I, Tonya (2017)

     

    Jeg er indrømmet ikke den store kender af kunstskøjteløb og derfor kender jeg naturligvis ikke meget til miljøet bag heller. Sagen om Tonya Harding og Nancy Kerrigan blev dog blæst så meget op i medierne, at det var umuligt ikke at høre om den.

    Indtrykket dengang var også, den lidt sorte og hvide fremstilling om Tonya som den onde og Nancy som den uskyldige prinsesse. Men var det nu også helt sådan?

    Ikke ifølge filmen her i hvert fald, hvor billedet både blive mere broget og nuanceret. Ikke så Nancy pludselig fremstår som var hun selvforskyldt, slet ikke. Men der tegnes et fyldigt portræt af hvem Tonya hun var og hvor hun kom fra, det miljø hun er opvokset i.

    Som så ofte i biografiske film i disse år, holdes tonen ofte sarkastisk og her bidsk og selv om denne gentagelse muligvis kan forekomme trættende, så fungerer den bare helt forrygende her, selv om jeg mener den koster lidt på den empatiske del i forhold til Tonya’s opvækst og hårde vilkår.

    Heldigvis spiller Margot Robbie hende så gennemført og oprigtig, i en generelt virkelig velspillet film, at man alligevel ender med at føle for hende og bedre forstå hvem hun er og handler som hun gør.

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen11-01-19 08:33

  • ★★★★★★0

    Hunger (2008)

     

    Den britiske instruktør Steve McQueen’s debutfilm, starter som et fængslende og fængende drama, om indsatte IRA medlemmer, der kræver bedre forhold under deres afsoning. Det tages til det ekstreme, hvor den ultimative pris kan være døden. Dette iscenesættes med tæft for de realistiske, hvor man mærker og væmmes over det man ser.

    Jeg synes dog dramaet fungerer bedst i første halvdel, hvor billedet af det der foregår er lidt mere kompleks. Da der sættes fuldt fokus på den sultestrejke som filmen stiler hen imod, og hvor man må beundre Michael Fassbender’s fysiske formåen udi at smide så mange kilo at man dårligt kan klare at se på ham, der mister filmen momentum. Selv om sultestrejken er menneskeligt sært fascinerende, så fandt jeg den i hvert fald filmisk ret så uinteressant.

     

    Bedømmelse: 7/10

    T. Nielsen11-01-19 10:43

  • ★★★★★★0

    The Florida Project (2017)

     

    Med Disneyland som tematisk bagtæppe og drømmende opland, dette præsenteret skarpt i en lidt slumagtigt turist ramme, sættes der et præcist fokus på det vi herhjemme ofte betegner som socialt belastede eller socialt udsatte. Her måske i en amerikansk form for kultur, der på en dansker kan se virke lidt fremmede.

    Fremmede er de psykologiske profiler og mekanismer så til gengæld ikke, hos de mennesker vi følger, der efter bedste evne prøver at få livet til at hænge sammen. Der får vi et gribende, også tragisk og vedkommende portræt af blandt andet et forhold mellem mor og datter som forekommer realistisk i en dens tone og som samtidig er uden forsøg på at gribe til melodramatiske virkemidler.

     

    Bedømmelse: 9/10

    T. Nielsen13-01-19 17:49

  • ★★★★★★0

    Den 12. mann (2017)

     

    Jeg skal erkende at jeg nok ikke kender voldsomt meget til hvad der skete under Anden Verdenskrig i Norge, eller hvordan deres historie i de år har været. Ikke desto mindre har jeg efterhånden set en del film om emnet. Flere ganske gode. Ja et par af dem har endda været fra store amerikanske instruktører som Lewis Milestone eller Anthony Mann og med, på det tidspunkt store stjerner som Errol Flynn eller Kirk Douglas i bærende roller.

    Denne her er endnu en om emnet og den er overraskende fint iscenesat af Harald Zwart, hvis CV ellers ikke kan kaldes prangende. Den er bygget på en sand historie, om en soldat det lykkes at flygte som eneste mand i hans kommandogruppe, da de andre fanges af nazisterne.

    Det er indrømmet svært ikke at tænke at der spinnes måske rigeligt, om ikke andet i de lidt vel mange og ret så begivenhedsrige sekvenser, når man ser denne filmisk gammeldags krigsfilm eller måske rettere ”overlevelsesfilm”. Men den fungerer medrivende og godt uanset.

    Det er erkendt ikke en film der forsøger sig voldsomt udi det dybere psykologiske. Men i stedet skabes der via håndværksmæssigt solidt arbejde skaber en spændende og ganske flot film, med flere højdramatiske scener. Jeg var i hvert fald grebet af den og især af Thomas Gullestad’s fremragende præstation i hovedrollen.

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen13-01-19 18:14

  • ★★★★★★0

    Cold in July (2014)

     

    Lægger fremragende ud som en neglebidende spændende thriller, med elementer af horrorfilm, hvor en familie terroriseres. Men efter kort tid er det som om at kæden hopper af, hvor jeg fatter ikke hvad manuskriptforfatterne har tænkt på.

    Tonen ændrer sig, det samme gør indholdet og derefter svingende den utroværdigt rundt i noget som virker som 2-3 forskellige film i 1.

    Jovist der er både underholdende, overraskende og sine steder næsten nervepirrende, om end faktisk mere munter midt i alvoren. Der ryger en del spænding på den konto, men man keder sig aldrig.

    Teknisk er det samtidig habilt lavet i en stil jeg altid har værdsat. Det trækker også op. Men nogen helstøbt film kan man vist ikke helt kalde det.

     

    Bedømmelse: 7/10

    T. Nielsen13-01-19 18:33

  • ★★★★0

    Game Night, fik lige set den på Netflix. Plottet er gennemført tåbeligt og man kan undre sig over, at det er lykkedes at samle så gode skuespillere til denne film.  Lidt svært at forstå den gode modtagelse filmen har fået, men sådan er der jo så meget. 

    Babo13-01-19 22:19

  • ★★★★★★0

    Phantom Thread (2017)

     

    Kunsten og kærligheden mødes midt imellem det geniale og det gale, i mesterinstruktør Anderson’s elegante og stærkt fascinerende, men måske også lidt stive drama. Et drama hvor en evig kold og distancerende undertone ikke lader sig fornægte, mens vi vidner det ekstreme holdt så neddæmpet at det kun langsomt lader sig afdække.

    Atter må man også forbløffes over skuespiller Daniel Day-Lewis og hans evne til at forsvinde ind i en karakter. Det er lige så ekstremt som det forhold der i skyggen af kunsten beskrives.

    Ja faktisk er det svært at sætte en finger på filmen, dens historie, skuespil og virkemidler. Alligevel må jeg erkende at den i perioder var på grænsen til det lettere kedelige med dens evigt undertrykte underlægningsmusik og næsten for perfekte iscenesættelse.

    Jo, jeg var fænget og også betaget af niveauet, men aldrig helt personligt involveret. Karaktererne fangede ganske enkelt ikke helt min interesse, på et plan så filmen løftede sig op hvor den måske vitterligt hører hjemme.

     

    Bedømmelse: 7/10

    T. Nielsen14-01-19 12:59

  • ★★★★1

    Gode ord du fik sat på Phantom Thread. Selvom jeg havnede lidt højere, kunne jeg ikke helt forklare overfor mig selv hvorfor den ikke kom blandt årets bedste. Men tror jeg ved det nu. Tror simpelthen bare ikke karaktererne fængede nok i sidste ende. Umiddelbart ikke en der bliver set igen, men det tager ikke nødvendigvis noget fra filmens kvaliteter. 

    I øvrigt; The Florida Project, super film, der også bevægede mig. 

    Babo14-01-19 13:14

  • ★★★★★★0

    Gode ord du fik sat på Phantom Thread. Selvom jeg havnede lidt højere, kunne jeg ikke helt forklare overfor mig selv hvorfor den ikke kom blandt årets bedste. Men tror jeg ved det nu. Tror simpelthen bare ikke karaktererne fængede nok i sidste ende. Umiddelbart ikke en der bliver set igen, men det tager ikke nødvendigvis noget fra filmens kvaliteter. 

    I øvrigt; The Florida Project, super film, der også bevægede mig. 

    Takker og dejligt at høre med Florida. En film jeg ikke fandt jeg fik sat helt de rette ord på. Synes nemlig egentlig det er en film der bruger sine kulisser/scenografi ret så begavet. En film holdt visuelt varm og som alligevel har noget forfaldent over sig, mens dens Disneys bagtæppe af skilte og butikker har noget billigt og trøstesløs over sig synes jeg, som giver lidt subtilt til selve fortællingen, hvor både det åbne og omfavnende og det lukkede, forbudte og hidsige mødes.

    T. Nielsen14-01-19 13:23

  • ★★★★0

    Den 12. mann (2017)

     

    Jeg skal erkende at jeg nok ikke kender voldsomt meget til hvad der skete under Anden Verdenskrig i Norge, eller hvordan deres historie i de år har været. Ikke desto mindre har jeg efterhånden set en del film om emnet. Flere ganske gode. Ja et par af dem har endda været fra store amerikanske instruktører som Lewis Milestone eller Anthony Mann og med, på det tidspunkt store stjerner som Errol Flynn eller Kirk Douglas i bærende roller.

    Denne her er endnu en om emnet og den er overraskende fint iscenesat af Harald Zwart, hvis CV ellers ikke kan kaldes prangende. Den er bygget på en sand historie, om en soldat det lykkes at flygte som eneste mand i hans kommandogruppe, da de andre fanges af nazisterne.

    Det er indrømmet svært ikke at tænke at der spinnes måske rigeligt, om ikke andet i de lidt vel mange og ret så begivenhedsrige sekvenser, når man ser denne filmisk gammeldags krigsfilm eller måske rettere ”overlevelsesfilm”. Men den fungerer medrivende og godt uanset.

    Det er erkendt ikke en film der forsøger sig voldsomt udi det dybere psykologiske. Men i stedet skabes der via håndværksmæssigt solidt arbejde skaber en spændende og ganske flot film, med flere højdramatiske scener. Jeg var i hvert fald grebet af den og især af Thomas Gullestad’s fremragende præstation i hovedrollen.

     

    Bedømmelse: 8/10

    Jeg er enig i karakteren. Rigtig fin film. Jeg har efterfølgende læst lidt om flugten, som uden tvivl må være en af de mest utrolige. Måske er der taget nogle kunstneriske friheder, men det har ikke været nødvendigt i såfald, for flugten forlyder at have været endnu mere spektakulær end, hvad der er med i filmen. 

    Absolut en af de historier, hvor man må spørge sig selv, hvor mennesket nogle gange får sin opholdelsesdrift fra.

    I det hele taget har Norge og Finland masser af spændende at fortælle om fra de år. Jeg ville ønske, at jeg havde været Jeff Bezos, for så havde jeg kastet en milliard i to sæsoner om sidstnævnte. 

    Bruce14-01-19 13:27

  • ★★★★★★0

    Måske er der taget nogle kunstneriske friheder, men det har ikke været nødvendigt i såfald, for flugten forlyder at have været endnu mere spektakulær end, hvad der er med i filmen.

    Sjovt, jeg har også læst lidt efterfølgende (bare søgt lidt forskelligt på nettet) og der synes jeg nærmest stod det modsatte. Som f.eks. her:

    www.dagbladet.no/kultur/historikere---krigshelten-jan-baalsrud-ble-ikke-jaktet-pa-av-tyskerne/69236048

    T. Nielsen14-01-19 13:46

  • ★★★★★★0

    The Death of Stalin (2017)

     

    Politisk satire, sat i kommunismens skygger i det gamle Sovjet hvor galskaben nærmest kun kan give mening når der som her, gøres grin med den. Og sjovt er det, både bidende, kynisk og sine steder begavet som var man vidne til en film drejet under komedietruppen Monty Pythons storhedstid.

    Mod slut synes jeg dog at kynismen bliver lige udtalt nok, til at det helt bliver sjovt. Muligt der er en pointe med dette, men det var så ikke en der tiltalte mig. Men indtil var det forrygende morsomt.

     

    Bedømmelse: 7/10

    T. Nielsen14-01-19 14:41

  • ★★★★0

    Det skal jeg lige tjekke op på, for kan huske jeg faldt over en lang artikel, hvor det modsatte var skrevet, men jeg eftersøgte heller ikke følgende andre udsagn, så det kan sagtens være, at der er forskellige meninger herom :)

    Bruce14-01-19 14:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen