Brugeranmeldelse: The Walking Dead - sæson 8

Man håber hele tiden på, at der nu snart må ske noget nyt og overraskende.

"The Walking Dead" er for længst gået død, når det kommer til plot eller karakterudvikling. Ja, faktisk minder de mange stagnerede hovedpersoner mere og mere om de levende døde, der vandrer planløst og tanketomme rundt, mens de forsøger at finde det næste offer i en fortælling, der konstant kører i ring.

Det mest – og tæt på det eneste interessante – i at følge med er efterhånden at se, hvem der eventuelt nu må lade livet i det efterhånden omfattende persongalleri. Man håber godt nok hele tiden på, at der nu snart må ske noget nyt og overraskende. Men som en anden "Dallas"-serie virker dramaet og intrigerne mere og mere sæbeoperetteagtige, blot med vold og blod som omdrejningspunktet.

De mange floskler om et fredeligt liv, der konstant lukkes ud, virker i hvert fald ualmindeligt hule i et univers, hvor de aldrig for alvor løber tør for våben, benzin, rent tøj og mad, men hvor folk må lade livet i lidt trivielle, men dog også sine steder underholdende kampe, der afløser den tomgang, der desværre fylder alt for meget.

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

The Walking Dead - sæson 8

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

The Walking Dead - sæson 8

  • 0

    nu kommer The Whispers så skere der noget mere i den

    Earthrush31-01-19 21:14

  • 0

    Meget enig Thomas. Walking Dead er indbegrebet af filler episodes, der bare trækker historien i langdrag, især de sidste par sæsoner. Men heldigvis er der også momenter af greatness, som stadig chokerer og rammer hårdt. Der er dog efterhånden langt mellem snapsene. 

    9. sæson prøver noget nyt og virker mere frisk. Problemet er, at man er kørt træt både i historien og karaktererne. Og det sgu for sent at stoppe nu, når man har brugt 8-9 år på at følge med. :) 

    IK31-01-19 23:09

  • ★★★★★★0

    Især din sidste sætning er alt for rammende IK:D

    T. Nielsen31-01-19 23:18

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen