Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★0

    Kvalitet frem for kvantitet så simpel kan tingene siges for mig, jeg elsker dog også et godt open World med spændende verden, karakter, gameplay og historie. Cookie cutter missions er dog skidt og en af grundene til Mafia 3 blev så skidt, fed prolouge, men da detblev open World gik det galt, det havde fungeret bedre med en stram liniær historie.

    Crackdown 3 blir intresssant med et gameplay throwback til Xbox 360 dagene, og så med et stref BOTW over sig.

    Anthem oh boy det ligner for mig meget et Destiny, eneste tiltalende er fly mechanic. Men jeg savner de gode historier fra Bioware, men er med på teamet ikke er det samme mere.

    Nej giv mig et godt asocialt singleplayer spil så er jeg glad :)

    Elwood10-02-19 12:18

  • ★★★★★0

    Activision Blizzard har lige fyret omkring 800 af deres ansatte!

    Det er så fucked up.

    Link

    Meanwhile, in a press release to investors this afternoon, Activision CEO Bobby Kotick wrote: “While our financial results for 2018 were the best in our history, we didn’t realize our full potential. To help us reach our full potential, we have made a number of important leadership changes. These changes should enable us to achieve the many opportunities our industry affords us, especially with our powerful owned franchises, our strong commercial capabilities, our direct digital connections to hundreds of millions of players, and our extraordinarily talented employees.”

    For helvede den udtalelse gør mig vred.

    Daværende Satoru Iwata fra Nintendo valgte at halvvere sin Løn i et stk. tid i 2014, sammen med andre fra toppen af, da Nintendo havde fået tallene fra et finacielt dårligt år 2013, det er sådan en fantastisk CEO skal være.

    Bobby og de andre, pffft fyr 800 af vores ansatte, så jeg ikke miste bare et par Mio. fra min løn.

    Elwood12-02-19 23:54

  • ★★★★★0

    Kortsigtet profit er det eneste der betyder noget for disse virksomheder.

    Kruse13-02-19 11:44

  • ★★★★★0

    Kortsigtet profit er det eneste der betyder noget for disse virksomheder.

    Activision Blizzard er især rigtig slemme, de har lige haft et record år som Evil CEO siger, men det er stadigvæk ikke nok, så vi fyre da lige en 800 folk som tak for alle de mange penge i har indtjent os. Jeg ikke overrasket over Evil CEO men jeg er godt nok vred aligevel.

    Men folk kan jo heller ikke engang straffe topledelsen, ved ikke at købe deres spil, da det jo blot igen vil ramme developerne.

    Som snakken går meget for tiden blandt forskellige udvikler og spilbranchen generelt på twitter og diverse artikler.

    Game developers need to unionize it is time, og ja jeg kan kun være enig.

    Elwood13-02-19 12:05

  • ★★★★★0

    Oven på alle de her triste nyheder er der også kommet gode ting efter Nintendo's Direct i dag.

    Zelda: Link's Awakening i hel ny remake af spillet fra 1993

    Astral Chain fra Platinum Games kommer 30. August.

    Super Mario Maker 2 udkommer i Juni

    Elwood14-02-19 00:02

  • ★★★★★0

    Nintendo Direct in full

    Elwood14-02-19 00:28

  • 0

    Holy shit jeg glæder mig til Zelda! Mit hype meter steg for alvor da jeg så den trailer. Det er PT mit mest ventede spil i år. Jeg har heller aldrig spillet det, så bliver godt at stifte bekendtskab med det.

    Superknys14-02-19 18:20

  • 0

    Kom lige tilfældigvis til at læse/tænke på The Operative: No One Lives Forever som følge af at have læst om Crackdown 3. Det var et forrygende spil eller rettere spilserie, for efterfølgeren var også ret god. Den har den her tegneserieagtige grafiske design samtidig med at den giver en følelse af at være med i en 60er/70er spionfilm og så med et fantastisk score. Det kunne være fedt hvis den serie blev genoplivet eller bare genudgive den, så man kan købe den.

    Whispering Horse14-02-19 20:34

  • ★★★★★0

    Det kunne være fedt hvis den serie blev genoplivet eller bare genudgive den, så man kan købe den.

    No One Lives Forever blir dagligt nævnt og især i forb. med GOG (Good Old Games) problemet med det spil er blot at det at finde ud af hvem som har rettighederne nu her er en ren jungle, de kan nemlig ikke rigtig røre nogen af de to spil, før det er blevet fundet ud af/afklaret.

    Danny O'Dwyer og hans Kollega som han laver NoClip sammen med, lavede en forrygende Dokumentar omkring starten på GOG, og omkring dte massive arbejde der ligger bag at kunne få lov til at release gamle spil, og ikke mindst få dem til at køre, Det er nemlig ikke altid blot lige til, selv om de har alt teknisk på plads, er der rettigheder der skal forhandles, og nogen er mere villige end andre.

    Jeg har begge spil originale til Pc, men har også installeret dem med diverse patches så det kan køre på min pc nu her, men jeps jeg ville dælme også gerne spille dem igen med true Widescreen support og det.

    Elwood14-02-19 21:29

  • ★★★★★0

    Og Jep NOLF serien er fantastisk, serien hvor jeg flere gange bare sad stille under et bord i spillet, fordi jeg lige skulle være hel sikker på at vagterne var færdig med at snakke sammen, da de klart var højdepunkterne, for dælen deres dialog var sjove :) Så jeg nøjes blot med pt. at spille min lettere modificerede udgave af de to spil, det bedre end ingenting.

    Og der kan læses mere om alle problemerne rettigheds mæssigt i den her ældrer artikel af Kirk Hamilton fra Kotaku.

    The Sad Story Behind A Dead PC Game That Can't Come Back

    Elwood14-02-19 21:30

  • 0

    Ja det er sørgeligt, men der er desværre ikke så mange andre der er interesseret i at få relanceret den, og andre gamle spil, andet end dem der voksede op med dem. Lige i det her tilfælde virker det dog mere som at, "nah, we have other things to do, we can't be bothered by this". For det eneste de skal gøre er blot at sige "go" og så er der faktiske ikke mere de skal gøre, da udviklingen og udgivelsen ikke er noget de skal stå for. Men de vil selvfølgelig ikke risikere at rivalen får det mindste succes.

    Det er dog lidt "sjovt" at de ingen beviser har, men hvis i udgiver spillet og vi på et eller andet tidspunkt finder ud af at vi ejer en del af rettighederne, så kommer vi efter jer med alt vi har. De skulle ikke undre mig hvis de fik travlt med at rode hele deres arkiv igennem, hvis spillet blev til en realitet.

    Men det er jo sådan i spilbranchen, at man hele tiden kigger fremad.

    Whispering Horse15-02-19 20:36

  • ★★★★★0

    De skulle ikke undre mig hvis de fik travlt med at rode hele deres arkiv igennem, hvis spillet blev til en realitet. 

    Men GOG udgiver ikke et spil før de har 100% styr på det hele med rettighederne, og de tager hvertfald ikke blot chancen og ser om de får en retsag på sig :)

    Som sagt kan virkelig anbefale Noclip's Dokumentar omkring GOG og deres massive arbejde der ligger forud alle spillene de udgiver.

    Her med præcis timecode til NOLF delen f.eks. Som lyder til er noget de fortsat arbejder på at få til at lykkdes, og man skal aldrig sige aldrig lige pludselig en dag så er der NOLF 1 og 2 på GOG tænker jeg :)


    NoClip GOG

    Andet godt eksempel på det med rettigheder Homeworld Cataclysm blev omdøbt til Emergence, fordi Blizzard havde rettighederne til Cataclysm navnet.

    Elwood15-02-19 21:17

  • ★★★★1

    Thimbleweed Park er gratis lige nu til PC og Mac hos Epic Games. (Kræver at man opretter en konto)

    thomsen24-02-19 19:22

  • ★★★★★0

    Star Wars Jedi: Fallen Order, the forthcoming action adventure game from Respawn Entertainment, will be revealed at Star Wars Celebration this April, Lucasfilm announced Wednesday.

    The game will be shown off during a special panel on Saturday, April 13. (Star Wars Celebration 2019 runs April 11-15 in Chicago.) The game’s story involves “a Padawan who survived Order 66,” and it is set “in the time after the fall of the Jedi Order.”

    Oh jeg godt nok spændt på at se, hvad det er Respawn har arbejdet på :)

    Elwood28-02-19 19:25

  • ★★★★★0

    Yup, det er nu Respawn skal bevise, at de er mere end en one trick pony =)

    David Lund28-02-19 19:52

  • ★★★★★0

    Yup, det er nu Respawn skal bevise, at de er mere end en one trick pony =)

    Jeps god genedig Singleplayer Action adventure game, det ved være stk. tid siden med alt det her BR cash grab in, som der ses over det hele for tiden.

    Elwood28-02-19 20:12

  • ★★★★★0

    Fuck yes! Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 er annoceret til 2020, folkene bag det oprindelige spil teamer op med Paradox, for at bringe det næste spil i denne klassiske RPG serie, damm det blir godt! I hope :)

    youtu.be/SYvWfDxhm_s

    Elwood23-03-19 02:48

  • ★★★★★0

    Fuck yes! Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 er annoceret til 2020, folkene bag det oprindelige spil teamer op med Paradox, for at bringe det næste spil i denne klassiske RPG serie, damm det blir godt! I hope :)

    youtu.be/SYvWfDxhm_s

    Nice!

    David Lund23-03-19 06:55

  • ★★★★★0

    Yeps jeg har dælme spillet det gamle meget, jeg høre og kan så læse at de vidst går Deus Ex vejen, hvor det hovedsageligt er 1. Person og med enkelte ting i 3. Person.

    Kotaku så en meget early demo af det.

    Link

    Elwood23-03-19 18:29

  • ★★★★★0

    Lorne Lanning er tilbage :)

    Oddworld Soulstorm Annoucement trailer

    Elwood23-03-19 18:48

  • ★★★★★★0

    Jeg er begyndt at spille WoW igen. Startede op i Panderia, og det var faktisk en sjov og underholdende oplevelse indtil level 15. Nu er jeg havnet i The Barrens, som er kanp så sjovt, da jeg har været der til ukendelighed. Så jeg er lidt i tvivl om jeg skal genaktivere min Battlenetkonto. (Betale!) Hvis jeg gør, får jeg alle mine karaktere tilbage... Har indtil level 20 til at bestemme mig..

    davenport24-03-19 09:50

  • ★★★★0

    Nå, jeg købte Sekiro på udgivelsesdagen, for selvfølgelig skulle jeg have det. Jeg må sige, at det er noget sværere, end jeg havde forventet. 

    Der er mange lighedspunkter med både Souls-serien og Bloodborne, men der er også mange ændringer. Hvor Souls og Bloodborne fokuserede meget på at finde bedre våben og opgradere dem, så er fokus i Sekiro på at opgradere sin kampteknik. Dermed kommer det til at minde mere om et spil som fx The Witcher III. 

    Kampsystemet er hurtigt og hårdtslående, men dets eller måske min akilleshæl er pareringerne. Jeg blev aldrig god til at parere i Souls-serien og foretrak mest at bruge skjold til at blokere. Bloodborne var lidt mere gavmild med "parrying frames," og derfor fungerede mekanikken langt bedre for mig der. 

    I Sekiro kan man også blokere nogle angreb med sit samuraisværd. Det gør dog hovedpersonen langsommere og mindre mobil, så længe man holder blokeringen. Den vel-timede parering har til gengæld den fordel, at den hurtigt fylder modpartens "posture-meter". Når måleren er fyldt, så kan man lave et "dødsstød". Man kan altså spare en del tid og møje ved at satse på pareringer i stedet for stille og roligt at hakke modstanderens "health bar" ned mod nul. 

    Problemet er bare for mig, at timingen er sindssygt svær. Hvor man i de tidligere spil typisk skulle parere noget modstanderens sværd/ arm/ våben var på sit højest, lige når han skulle til at svinge det mod dig, så skal man i Sekiro parere i samme øjeblik, som sværdet rammer. 

    Og for at gøre det endnu værre - hver gang man misser en parering, så formindskes chancen for at parere succesfuldt bagefter. 

    Læg dertil at alle de svære modstandere, man møder (der er rigeligt med mini-bosser), tager halvdelen af din health, hver gang de rammer, og man kan måske forstå, hvorfor Sekiro har fået selv hardcore fans af Souls-serien til at svede. 

    Universet er til gengæld fascinerende. Der er lagt stor vægt på at udforske, og jeg har allerede fundet flere hemmelige områder. Historien er også langt mere ligefrem og direkte fortalt end tidligere, hvor man ofte skulle gætte sig frem ud fra beskrivelser af genstande. 

    Alt i alt en pt. lidt anstrengende oplevelse, men bestemt noget jeg har tænkt mig at gennemføre, selvom det helt sikkert ikke kommer til at vippe Bloodborne af pinden som min favorit fra From Soft. 

    thomsen25-03-19 16:40

  • ★★0

    Jeg er begyndt at spille WoW igen. Startede op i Panderia, og det var faktisk en sjov og underholdende oplevelse indtil level 15. Nu er jeg havnet i The Barrens, som er kanp så sjovt, da jeg har været der til ukendelighed. Så jeg er lidt i tvivl om jeg skal genaktivere min Battlenetkonto. (Betale!) Hvis jeg gør, får jeg alle mine karaktere tilbage... Har indtil level 20 til at bestemme mig..

    Hehe, det er helt nostalgisk :D

    Har godt nok lyst at installere det igen, er gensynsglæden, lige så store som forventningerne?

    MadMartigan25-03-19 21:55

  • ★★★★0

    (Sorry, wall-of-text-indlæg)

    Jeg er nødt til at revurdere min holdning til Sekiro og især dets pareringssystem lidt. 

    Som så mange andre Souls-fans, så har jeg nok siddet for meget fast i mekanikken fra de gamle spil - enten bruger man "dodge", eller også forsøger man at lave en enkelt vel-timet parering, som så giver mulighed for at lave en riposte (i Souls) eller et visceral attack (i Bloodborne), som dræner voldsomt meget health fra modstanderen på én gang, evt. helt slår dem ihjel.

    Sådan fungerer det ikke i Sekiro.

    From Soft (og måske især Activision) har for første gang faktisk inkluderet en træningsmulighed, og i forgårs gik det op for mig, at de ting, man kan træne, faktisk udvides henad vejen. Da jeg kiggede på det i starten af spillet, kunne man kun træne tre ting - dodge, parering (deflecting) og angreb. 

    Men nu kan jeg bl.a. træne multi-pareringer (hvor man parerer modstanderens flerslags-combo'er) og specielle pareringer mod stød-angreb (fra fx spyd). 

    Det har pludseligt gjort det hele noget nemmere, og jeg er begyndt at få en langt bedre fornemmelse for kampene.

    Modsat til de gamle spil, så skal man nemlig ikke bare lave den der famøse, ene, vel-timede parering, som så belønnes med en tilfredsstillende lydeffekt og muligheden for at lave en riposte eller et visceral attack.

    I stedet handler det om at bryde modstanderens "posture". 

    Det kan man gøre ved enten at dræne ham fuldstændigt for health eller også ved at fylde hans "posture-meter" helt op. Hvis posture-meteret er fuldt, så får man mulighed for at lave et "death blow," som slår modstanderen ihjel, også selvom hans health ikke er i bund.

    Måden man fylder posture-meteret op er ved enten at hakke løs og ramme modstanderen eller ved at parere. Og man fylder posture-meteret hurtigst op ved at parere. Hvis man parerer hvert slag i en flerslagskombination, så kan man faktisk ofte fylde meteret helt eller næsten helt op. 

    Timingen er stadigvæk vigtig, men ikke helt så afgørende som i Dark Souls og Bloodborne. For hvis man ike lige rammer the sweet spot, så vil man ofte stadigvæk blokere slaget (eller i hvert fald noget af det). Man får bare ikke fyldt mere på modstanderens posture-meteret. 

    Man har også selv et posture-meter, og her gælder de samme regler - så snart det er fyldt op, så kan modstanderen slå dig ihjel. 

    Til gengæld er der ikke nogen "stamina bar" som i de andre spil. 

    Man skal altså hele tiden holde øje med både modstanderens posture-meter, som man gerne vil have fyldt op, og sit eget, som man gerne vil undgå blive fyldt op.

    Man aflader sit posture-meter ved at trække sig lidt væk. Og faktisk forsøger From Soft at lære os spillere, at ens grundstilling i kamp bør vær at blokere (man parerer ved at trykke R1 og blokerer ved at holde R1 inde), for ens eget posture-meter aflades hurtigst, netop når man blokerer.

    Dynamikken i kampene er altså noget anderledes end i de tidligere spil. Hvor man i Soulsborne anvendte dodge-knappen til hele tiden at hoppe rundt om og undgå modstandernes angreb, så bruger man den og hop-knappen (for der er for første gang også en knap til at hoppe - man er trods alt en ninja) til at undgå mere specifikke angreb.

    Ligesom Bloodborne gælder det meget om at være "in your face" på fjenden hele tiden. Men modstandernes tracking er langt bedre end i Bloodborne, og derfor kan det ofte ikke betale sig at dodge deres angreb, fordi de vil dreje kroppen, når man forsøger at hoppe rundt om den, og angrebet rammer så alligevel. I stedet må man forsøge at parerer det eller i det mindste blokere det. 

    Dermed bliver Sekiro en form for rytme- eller dansespil. Udover at lære modstandernes angrebskombinationer, som i Soulsborne, så er det også meget vigtigt at lære rytmen i deres angreb, så man kan parere hvert slag og fylde deres posture-meter op. 

    Jeg siger ikke, at jeg er god til det endnu. Langt fra. Men det har været lidt af en øjenåbner.

    Jeg har faktisk haft nogle halv-fornøjelige kampe, hvor det er lykkedes mig at parere en hel del, og jeg er endeligt begyndt at kunne lide det, som gør Sekiro særegent. 

    På mange måder tror jeg, at det har været en hæmsko at spille de tidligere From Soft-spil - især fordi jeg lige gennemførte Bloodborne for 7-8. gang i sidste uge som opvarmning til udgivelsen. 

    På den anden side så har min erfaring med de tidligere spil også gjort, at jeg har været forberedt på, at det ville blive svært, og at jeg ville dø mange gange undervejs. Når man ser, hvor mange rundt omkring på nettet, der raser over spillets sværhedsgrad og kaster det fra sig igen, så er det nok en udmærket erfaring at have med i bagagen, inden man køer og installerer Sekiro. 

    TL;DR: Pareringssystemet fungerer anderledes end i Soulsborne, og selvom timing stadigvæk betyder noget, så er mekanikken faktisk mere tilgivende end tidligere. 

    thomsen27-03-19 13:40

  • ★★★★★1

    Wall of text er nærmere, når folk ikke forstår at lave nyt afsnit. :) 

    Lars!27-03-19 16:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen