Moovy TV: Kæmpe særudsendelse om "Alita: Battle Angel" med eksklusive interviews!

Tre Oscar-vindere... Hyggesnak om sci-fi, "Avatar"-fortsættelser og "Labyrinth 2"... Du finder det hele i vores 30 minutter lange udsendelse om "Alita: Battle Angel"!

Som det eneste danske medie var Moovy TV for nylig i London og tale med holdet bag "Alita: Battle Angel":

Instruktøren Robert Rodriguez ("Sin City"), produceren Jon Landau ("Titanic") samt skuespillerne Christoph Waltz ("Inglourious Basterds"), Jennifer Connelly ("A Beautiful Mind"), Rosa Salazar ("Bird Box") og Keean Johnson ("Heritage Falls").

Læs også: "Alita: Battle Angel" overrasker positivt ved billetlugerne

Rodriguez diskuterer bl.a. sine gamle filmskole-videoer og John Carpenter; Landau kommer ind på "Avatar"-fortsættelserne og en mulig "romcom" af James Cameron; "Bird Box"-stjernen Salazar taler ivrigt om Susanne Bier; og Connelly bliver næsten chokeret, da snakken falder på den kommende "Labyrinth 2".

Husk i øvrigt at blive hængende til efter rulleteksterne, hvor der gemmer sig en fantastisch overraskelse!

Kommentarer

Kæmpe særudsendelse om "Alita: Battle Angel" med eksklusive interviews!

  • ★★★★★1

    Fantastiske interviews igen Johan, og jeg gentager det samme som sidst Rodriguez jeg ku sidde og høre på ham i flere timer, elsker hans tilgang til projekterne.

    Rosa Salazar virker rap i replikken, og herlig ligefrem hendes spørgen ind til Susanne Bier's Status i DK var alt for morsomt indslag.

    Keean Johnson virker til at "ha" den mest herlige far, trist det som  ser ud til at være sket kort tid efter som jeg gætter  var det du lidt antyder til sidst.

    Jon Landau

    Hvordan er det liger han udtaler Murder :)

    Men ja once again fantastiske Interviews og det hele.

    Elwood18-02-19 22:00

  • ★★★★★★1

    Kæft nogle fede interviews du får banket ud af dem Johan, med din lettere uortodokse stil og tilgang, som er så inspirerende frisk. Og så sidder du over for Jennifer<3 Lucky S.O.B;)

    T. Nielsen18-02-19 22:13

  • ★★★★★1

    This is damn good movie journalism. 

    Lars!19-02-19 11:40

  • 2

    Herligt stykke interview arbejde. En ren fornøjelse at lytte til. Og så finder jeg afslutningsklippet med den tyske del af interviewet genialt.

    Kviesgaard19-02-19 17:51

  • ★★★★★0

    TUUUUUSIND tak for de ENORMT søde ord, Kenneth, Thomas, Lars og hr. Kviesgaard!!! Det kræver sin tid at banke et SÅ langt indslag sammen, men det er selvfølgelig skideskægt (og et stort privilegium) at sidde med det, og det er alt arbejdet værd ovenpå respons som jeres :-)

    The Insider20-02-19 16:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen