Brugerne mener:

  • Bedste film af Michael Moore?

Kommentarer

Bedste film af Michael Moore?

  • ★★★★★★0

    Jeg føler jeg har set for få af hans film, til at jeg ville stemme på en. Så det blev til det lidt kedelige "ved ikke".

    T. Nielsen10-03-19 14:52

  • 0

    Du er ikke gået glip af meget ;)

    Mennerman11-03-19 08:46

  • 0

    Jeg bryder mig ikke om hans måde at lave film på. Selvom jeg ofte er enig i hans holdninger, så bliver filmene bare alt for unuanceret og ensrettet. Filmen "Michael More hates America", er meget god til at pille hans film fra hinanden og sætte spørgsmålstegn ved hvordan en film som er mere fiktion end fakta, kan vinde en Oscar for bedste dokumentar

    Mennerman11-03-19 08:46

  • ★★★0

    Bowling for Columbine uden tvivl. På en solid 2. plads for mig lander Where to Invade next, det er en interessant vinkel og han besøger alle de rigtige steder og selvom han for det meste sætter spørgsmåltegn ved hvorfor USA ikke har disse love, regler eller normer, tænker man også hvorfor har vi ikke det? Dokumentaren slår alligevel lidt sprækker hist og her, når han kommer med sine egne meninger eller laver et Michael Moore moment der tager fokus fra hvad dokumentaren vil fortælle/vise.

    MOVIE100011-03-19 09:02

  • ★★★★★★1

    Michael More hates America

    Alene titlen ville dog få mig til at mistænke dens dagsorden, som mange vistnok også mistænker Moore's (eller er det ikke korrekt forstået?).

    T. Nielsen11-03-19 11:43

  • ★★★★★0

    Jeg stemte på "Bowling For Columbine"  med "Fahrenheit 9/11" og  "Sicko" på de næste pladser.

    NightHawk11-03-19 13:19

  • ★★★0

    Som filmmager er Michael Moore kendt langt ud over hvad talentet egentlig er til - hvilket man måske kan argumentere for er en anden slags talent.

    Jeg så et par Moore-film, den gang han var i vælten, men jeg kommer ikke til at gense dem, og jeg kommer næppe heller til at se flere af hans film.

    Benway11-03-19 13:37

  • ★★★★★0

    Er det ikke netop hans åbenbare usaglighed og skamløst overdrevne manipulation, som gjorde ham til noget? Man kan kalde det alt muligt og synes, det ikke var ordentlige dokumentarfilm, men det var i hvert fald en genre, han beherskede. Jeg husker stadig den specielle følelse af at sidde og se på Bush kigge på sit armbåndsur (og gøre ingenting), efter han har fået beskeden om World Trade Center i Fahrenheit 9/11. Ja, det er et let mål, og Moores tolkninger af situationen er pænt overdrevne, men det er da ret smart og underholdende klippeklistret sammen.

    Lars!11-03-19 14:29

  • ★★★0

    Moore i det dokumentarteoretiske miljø har alle dage været en omdiskuteret skikkelse, netop pga den helt særlige propaganda-stil. Flere mener, at der er et før og efter Moore, samt at han har medvirket til at dokumentarfilmgenren er nået ud til et større publikum. Dét i sig selv er en form for anerkendelse.

    På mange måder benytter Moore sig af samme patos, filmsprog og strategi som Steve Bannon, eller omvendt, med en helt klar agenda. Selvom jeg personligt ikke bryder mig om hverken Moore eller Bannon, underkender jeg ikke hvor effektiv førstnævntes aktivistiske tilgang i en amerikansk politisk kontekst reelt er. At det så fremstår temmeligt latterligt, og at han mildest talt er problematisk i sin mission, er en anden side af sagen.

    Dolphinfriendly12-03-19 01:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen