Trailer: Første lange trailer til Disneys "Aladdin" byder på meget mere Will Smith

Kan traileren mon overbevise de mange skeptiske fans om, at Will Smith er en værdig arvtager som den blå lampeånd?

Den forrige teaser til Disneys "Aladdin"-remake blev mødt af en del modstand – ikke mindst på grund af Will Smiths fremtoning som lampeånden Genie. 

I den nye trailer er der endnu flere klip med den spøjse, blå fætter, og derudover byder de spritnye klip på masser af sang og musik i, hvad der nærmest ligner en tro kopi af den animerede original fra 1992, som denne gang er lagt i hænderne på Guy Ritchie.

Aladdin og hans flyvende tæppe svæver ind i de danske biografer 23. maj, og du kan se traileren her: 

Kommentarer

Første lange trailer til Disneys "Aladdin" byder på meget mere Will Smith

  • 0

    Det minder virkelig om trailerne til Skønheden og Udyret remaket, som jeg aldrig gad se, fordi den lod til at være præcis den samme historie som den tegnede klassiker bare i halvhjertet live-action. Den nye Junglebogen havde sine problemer, men den fortalte i det mindste en anden historie end tegnefilmen, og det har jeg respekt for. Den her Aladdin trailer ligner bare en udgave af tegnefilmen med dårligt skuespil og Will Smith, der spiller sig selv. Det er jo kunstnerisk bankerot!

    FilthyLuca12-03-19 21:08

  • ★★0

    For at bruge Han Duo-termer, så ligner filmen i mine øjne “Pølsemandens Disney”. Jeg får ingen fornemmelse af, at House of Mouse står bag. Kan stort set ikke se antydningen af originalens magi og charme i den nye trailer, så jeg er stadig særdeles skeptisk....

    Thomas Fenger12-03-19 21:22

  • ★★★★★1

    Will Smith virker til at hygge sig gevaldigt, så den skal primært ses på grund af ham, men alt andet virker bare så ja kunstigt nada grandiøst over det, eneste jeg ku tænke var. Disney Channel Presents...

    Og få så den forbandet Jafar Igennem puberteten, han er det mest ufarlige i lang tid!

    Elwood12-03-19 21:25

  • ★★★★★0

    Jeg synes egentlig ikke, det ser så slemt ud. Jeg gætter på at kvaliteten bliver a la "Beauty and the Beast", en helt tålelig film, men selvfølgelig slet ikke på niveau med originalen.

    Lars!13-03-19 12:12

  • ★★★★★0

    Og få så den forbandet Jafar Igennem puberteten, han er det mest ufarlige i lang tid!

    Ja, der var der noget galt...Hvorfor har de ikke castet F. Murray Abraham (Dar Adal i Homeland), eller nogen i den dur. 

    Lars!13-03-19 12:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen