Trailer: Komediefilmen "Booksmart" er dette årtis "Superbad"

"Booksmart" er dette årtis udgave af en teenagekomedie med kultpotentiale.

Den vilde teenagekomedie "Superbad" fra 2007, som er skrevet af Seth Rogen og blev gennembruddet for Jonah Hill, regnes som en af de bedste komediefilm i nyere tid, og nu tyder det på, den har fundet en værdig arvtager. I hvert fald hvis man skal tro meldinger omkring "Booksmart".

"Booksmart" handler ligesom "Superbad" om to teenagere i high-school, der skal have en ultimativ festaften. Denne gang er det dog to piger i stedet for drenge. Amy og Molly er to superelever, som har scoret 12-taller i hele deres skoletid. Den megen lektielæsning har dog også betydet, at fester og teenageudskejelser er forbigået. På deres dimensionsaften beslutter de sig for, at tiden til at feste er kommet, og så skal fire års vilde festligheder presses ind på én aften!

Kaitlyn Dever ("Justified") og Beanie Feldstein ("Lady Bird"), som er søster til Jonah Hill, indtager de to hovedroller. I en debut instrueres filmen af Olivia Wilde, der er bedst kendt som skuespiller og sine roller i blandt andet "TRON: Legacy" fra 2010. 

"Booksmart" er sat til dansk premiere 20. juni, og du kan se en trailer her:

Kommentarer

Komediefilmen "Booksmart" er dette årtis "Superbad"

  • ★★★★0

    Det er SÅ meget ikke mig denne type film. Og så hende den fede fra Lady Bird? Nej tak. :)

    Babo15-03-19 16:06

  • ★★★★★0

    Jeg synes at den ser ganske underholdende ud.

    Kruse15-03-19 16:19

  • ★★★★★0

    Jeg synes at den ser ganske underholdende ud.

    Jeg synes ditto.

    David Lund15-03-19 16:22

  • ★★★0

    Jeg er vild med Kaitlyn Dever i Last Man Standing, som i øvrigt er en above average sitcom i min bog. Det føles lidt som om, at det her er en "forlængelse" af den rolle.

    HonoDelLoce15-03-19 16:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen