Forum - Forum-tråd: What we saw

What we saw

  • ★★★★0

    En af de absolut bedste serier nogensinde!

    Goddamnit Kruse, I don't trust
    you as far as I could throw you but
    I enjoy the way you tell the truth.

    Bruce22-03-19 12:01

  • ★★★★★★0

    I dag blev det til to film temmeligt forskellige film...Hollywoodbaskeren First Man og og den svenske Grænse.

    First Man
    Damien Chazelle har med få film vist et uhyggeligt højt niveau, og First Man er både en undtagelse og så alligevel ikke. Historien behøver ingen præsentation - det er historien om den første månelanding i 1969. Ryan Gosling spiller filmens hovedperson, Neil Armstrong. First Man er en visuel fornøjelse, og den virker tilsyneladende realistisk, men mit problem med filmen er dog, at den lander lidt mellem to stole. Realismen bliver brudt af nogle dramatiske scener, der er meget hollywoodificerede, men på den anden side, så er det heller ikke en tydelig storslået film, for dertil er den for realistisk. Resultatet bliver en lidt kold film, der på trods af en god historie og velskårede scener føles lidt utilfredsstillende.

    Chazselle viser stadig, at han har øje for at skabe den lækre film. Selv i Whiplash, som er en lille fortælling sammenlignet med First Man og La La Land, er billederne lækre at se på. Det er heller ikke en så dårlig film, som jeg måske jeg giver udtryk for, det havde bare klædt den at være enten mere storslået eller mere realistisk.

    Jeg lander på lidt over middel, fordi filmen er undervældende, og det kan den kendte historie ikke helt bære.

    7/10

    ----

    Grænse
    Man kan ikke kalde Grænse for forudsigelig - det kan man sjældent, når man har med magisk realisme at gøre. Det er socialrealistisk film, som skandinavere er kendte for, og det er en lettere absurd, overnaturlig film. Og det er en yderst unik og speciel film. Disse ting gør den selvfølgelig ikke god, men det er den. Jeg vil ikke beskrive handlingen, for den skal opleves.

    8/10

    Guldager22-03-19 13:10

  • ★★★★0

    Mine favoritfilm er Rush, Leon og The Big Lebowski, men har ikke kastet om mig med topkarakterer de sidste år.

    Af film indenfor de sidste 3 år jeg godt kunne se igen og derved har en kvalitet kunne jeg nævne The Shape of Water og Logan, men ellers er jeg nok kommet til et punkt, hvor mere biografiske film har min interesse. F.eks var jeg ret glad for Eddie the Eagle og jeg ser frem til Stan & Ollie og dokumentaren Fyre ville jeg helt klart give topkarakter.

    Det er meget svært at sige, hvad der er en god film. Og det har i høj grad også noget at gøre med hvilken stemning man er i, og jeg kan også hører, på mange af de anmeldere jeg lytter til, at jo flere film de ser, jo oftere bliver de begejstret for film, der skiller sig ud, hvilket Gräns jo gør. Jeg var nok ikke i stemning og blev ikke overrasket af den, hvilket skuffede mig.

    Jeg bruger film som virkelighedsflugt og ren underholdning, og er derfor glad for tomme kalorier som de fleste superheltefilm. Og hvis jeg "bare" skal have 2½ times fix kunne Infinity War godt få topkarakter men jeg ville nok give den 5, fordi jeg ved, at en anden dag ville en film, der kunne røre noget dybere være det, jeg havde lyst til at se.

    Er det et tilfredsstillende svar ?

    Det var et fint svar. Det, som du kan lide, undrer mig lidt, fordi en film som Græns burde man ikke være ‘sur’ på i den forstand, da den er så forfriskende original og ikke endnu en titel blot sprøjtet ud på markedet i samlebånd. Hype kan være lidt ‘farligt’, hvis man lader den påvirke en. Derfor elsker jeg at give film andet syn, når forventninger og hypen har lagt sig. 

    Babo22-03-19 15:21

  • ★★★★★★0

    Silverado (1985)

     

    Underholdende og solidt drejet western af instruktør og manuskriptforfatter Lawrence Kasdan, der har forsøgt at holde sin film i klassisk amerikansk stil og som han og folkene bag bevidst har fyldt med utallige af genrens floskler.

    Det gør at man måske ikke altid husker den vanvittigt godt, men faktisk uden at det spolerer underholdningen. Måske også fordi man fornemmer at det er gjort af kærlighed til genren, at man har tilstræbt at bruge hver en tradition og kliche til at skabe en western som man mindes den fra dens storhedstid.

    Så meget nytænkning er der ikke. Det er en hyldest til konventioner og hvad der har været, og det er en genoplivning af gamle dyder. Det ses allerede fra indledningen, efter en skudduel i et skur, hvor helten går gennem døren til det store landskab, i hvad der kun kan betegnes som et ægte John Ford skud. Så ved man ligesom hvor man befinder sig, rent filmisk, og dermed er tonen slået an.

    Filmen er i øvrigt ganske flot fotograferet af John Bailey, der har en blandet landhandel af film bag sig, med store susende billeder og flotte panoramaer af imponerende landskaber. Underlægningsmusikken af Bruce Broughton er også ganske udmærkede og er selvfølgelig også et typisk westerntema.

    Filmen har endvidere et godt cast, af mere eller mindre kendte ansigter og kommende stjerner, der fint kan bære historien med sig.

    Så er man til en god western, der med et glimt i øjet vil tage en på en underholdende tur igennem en mindepark med rygende pistoler, støvede byer og betagende landskaber, så er ”Silverado” et af de bedste bud. Der er nemlig massere af god action, tempofyldte mavesus og meget mere.

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen23-03-19 12:30

  • ★★★★★★0

    The Fly (1958)

     

    Instruktør Kurt Neumann nåede i sit kun 50 årige liv at instruere en lang række B-film, hvoraf ”The Fly” var den der fik størst succes (hvad han dog ikke oplevede, da han døde inden den for alvor landede i biograferne) og sandsynligvis også den bedste.

    Som så mange andre gysere, hvor mennesker har travlt med at bryde grænserne for hvad der er muligt og pille ved naturen (a la ”Frankenstein”), indeholder filmen selvfølgelig en advarsel om hvor galt det kan gå, når vi mennesker leger Gud og galt går det her i denne klassiske horrorfilm.

    Set med dagens øjne er originaludgaven af ”Fluen” nok hverken voldsomt skræmmende eller specielt godt lavet. Men generes man ikke af dette, så starter filmen faktisk rigtigt godt og den bygger både sin præmis og spændingen rigtigt fint op. Historien kan næsten virke som er den forud for sin tid og jeg var i hvert fald, med dette gensyn rigtigt godt underholdt.

    Slutningen er i øvrigt så ond, på en sarkastisk facon, at det i sig selv er en fryd. Replikken ”Help Me, Help Me” har i hvert fald en fortjent plads i filmhistorien.

    Som de fleste måske ved, i hvert fald filmfans, så blev ”The Fly” jo genindspillet mange år senere. Her med kultinstruktør David Cronenberg i instruktørstolen og der skal det nævnes, at selv om den originale version er god, så er Cronenbergs version bedre, også set i en historisk lys.

    Heldigvis kan man jo tillade sig at nyde begge versioner.

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen23-03-19 12:49

  • ★★★★★★0

    Kraftidioten (2014)

     

    Sarkastisk formidlet genrestykke, tilsat norsk og nordisk tæft for realisme, blandt op med en næsten antiromantisk og kold tone. Der myrdes kynisk, der spilles underfundigt og det hele serveret på et visuelt frysende bagtæppe. Det er sjovt, momentvis spændende og i hvert fald mægtigt underholdende.

    I hovedrollen er Stellan Skarsgård’s forslidte ansigt og persona så fin et valg, sat op imod en herligt krukket Pål Sverre Hagen som norsk, og tyske Bruno Ganz som afmålt østeuropæisk mafiaboss.

     

    Bedømmelse: 8/10

    T. Nielsen23-03-19 16:13

  • ★★★★★★0

    Den Skyldige
    Den Skyldige er en sparsom film i både setting og handling. Størstedelen foregår med Jacob Cedergren og en telefon i billedet, og vi ser ikke noget af den egentlige historie, som kun bliver fortalt gennem telefonsamtalerne.

    Vores hovedperson er på ingen måde en perfekt karakter, og til tider opfører han sig ret dumt - det skal man lige vænne sig til, men det trækker ikke ned i det samlede indtryk.

    Vi er overladt til at skabe vores egne billeder af den grusomme fortælling, og det er en meget ubehagelig film at overvære. Både fordi det er en voldsom historie, men også fordi den er så nervepirrende. De stille perioder i filmen er uhyre effektive, og det går så langsomt - det er ikke negativt i dette tilfælde, det er med til at give en følelse af afmagt. Gennem den meget skarpt skårede historie er der også flere mindre twists, der gør, at det ikke bliver for simpelt.

    Jeg har ikke lyst til at se den igen - det er simpelthen for meget at skulle gå igennem den følelsesmæssige tur endnu engang. Det er en af de bedste danske film i nyere tid, og den skal opleves.


    5/6 - top 247

    Guldager23-03-19 22:18

  • ★★★★★★1

    Stakeout (1987)

     

    Fint underholdende og også en karakteristisk 80’er film, solidt instrueret af John Badham, i en film ikke utypisk for ham. Handlingen byder ikke på mange overraskelser eller nye ideer (heller ikke dengang), men den fungerer godt i sig selv.

    I hovedrollerne er Richard Dreyfuss og Emilio Estevez sjove sammen og har en række morsomme replikker og situationer, når de som politifolk sættes til at overvåge en kvinde, i håb om at fange en dømt kriminel, der er flygtet fra fængsel. Madeleine Stowe gør en god figur som pigen der overvåges og som Dreyfuss falder for og Aidan Quinn er fin som skurk. Filmens spændings- og actionscener er ligeledes ganske hæderlige.

    Filmen minder egentlig mest af alt om en uoriginal blanding af den ofte ret så klichefyldte kærlighedskomedie og så den sædvanlige makkerpar actionfilm. Den fungerer så heldigvis fint inden for sine egne rammer og man er godt underholdt. Historien starter faktisk også ret sjovt, for så at slutte i blodig alvor, uden at stemningsskiftet virker malplaceret. Der bygges nemlig godt op til dette toneskifte.

    Så er det i øvrigt herligt at se en type som Dreyfuss som actionstjerne, i en film der kom midt i en Stallone/Schwarzenegger æra. Estevez var i øvrigt dengang en af de skuespillere jeg værdsatte højt.

    Efterfølges af den ret så ligegyldige og lidt trættende ”Another Stakeout”.

     

    Bedømmelse: 7/10

    T. Nielsen24-03-19 12:01

  • ★★★★★★0

    Another Stakeout (1993)

     

    6 år efter succesen med ”Stakeout”, prøver man her at skrabe flere penge ind på samme uoriginale formel. Men hvor det i første ombæring fungerede fint, så har det slet ikke samme charme her anden gang, når makkerparret Richard Dreyfuss og Emilio Estevez som politifolk sættes til at overvåge et hus, for at se om en forsvundet vidne dukker op der.

    Man har denne gang skruet op for humoren efter princippet, det folk kunne grine af første gang, det kan de nok grine af igen, hvis vi bare kører den lidt længere ud. Resultatet er desværre at det der før var sjovt, nu kommer til at virke påtaget og anstrengende langt hen af vejen, mens den blanding af komik og rendyrket spænding/action det lykkes så fint at afbalancere forrige gang, ikke rigtig holder.

    Der er morsomme optrin og dialoger, bestemt, og der er enkelte gode action og spændingsscener, men de virker alle fattigere og om muligt endnu mere skematiske. Historien er stadig intet særligt, men håndteringen af den forekommer nu også ujævn og klodset.

    Her er vores to helte så udstyret med en kvindelig politibetjent også, i form af Rosie O’Donnell. Sikkert fordi hun på dette tidspunkt var i vælten som Amerikas nye morsomme, provokerende og overvægtige kvinde (og så var hun jo venner med Madonna) og man gerne har ville tilføje lidt krydderi til makkerparret. Jeg havde dog foretrukket den rene vare. Ikke at hun kun gør det dårligt. Sine steder er hun faktisk sjov. Hun eller hendes rolle er dog oftere irriterende og de kunne gerne have skrevet den ud af fortællingen.

    På den anden side, så gentager Dreyfuss og Estevez bare deres roller lettere mekanisk, uden at lægge noget til.

    Som film ”Another Stakeout” bliver aldrig rigtig kedelig, men følelsen af at der bliver malket lige meget nok her, uden at det giver gode produkter, berettiger ikke at filmen skulle laves, og det gør den heller ikke til et godt bekendtskab.

     

    Bedømmelse: 4/10

    T. Nielsen24-03-19 12:24

  • ★★★1

    Stakeout (1987)

     

    Fint underholdende og også en karakteristisk 80’er film, solidt instrueret af John Badham, i en film ikke utypisk for ham. Handlingen byder ikke på mange overraskelser eller nye ideer (heller ikke dengang), men den fungerer godt i sig selv.

    I hovedrollerne er Richard Dreyfuss og Emilio Estevez sjove sammen og har en række morsomme replikker og situationer, når de som politifolk sættes til at overvåge en kvinde, i håb om at fange en dømt kriminel, der er flygtet fra fængsel. Madeleine Stowe gør en god figur som pigen der overvåges og som Dreyfuss falder for og Aidan Quinn er fin som skurk. Filmens spændings- og actionscener er ligeledes ganske hæderlige.

    Filmen minder egentlig mest af alt om en uoriginal blanding af den ofte ret så klichefyldte kærlighedskomedie og så den sædvanlige makkerpar actionfilm. Den fungerer så heldigvis fint inden for sine egne rammer og man er godt underholdt. Historien starter faktisk også ret sjovt, for så at slutte i blodig alvor, uden at stemningsskiftet virker malplaceret. Der bygges nemlig godt op til dette toneskifte.

    Så er det i øvrigt herligt at se en type som Dreyfuss som actionstjerne, i en film der kom midt i en Stallone/Schwarzenegger æra. Estevez var i øvrigt dengang en af de skuespillere jeg værdsatte højt.

    Efterfølges af den ret så ligegyldige og lidt trættende ”Another Stakeout”.

     

    Bedømmelse: 7/10

    Ej, den kan jeg svagt huske. Jeg så den, da den var ny og har så aldrig set den i helhed siden, men jeg mindes den også som ret fornøjelig. Jeg kan tydeligst huske Madeleine Stowe i den - af en eller anden grund. ;)

    Jeg tror faktisk også, jeg har set 2'eren, men den har ikke efterladt det store indtryk.

    Benway24-03-19 14:08

  • ★★★★★★0

    Ej, den kan jeg svagt huske. Jeg så den, da den var ny og har så aldrig set den i helhed siden, men jeg mindes den også som ret fornøjelig. Jeg kan tydeligst huske Madeleine Stowe i den - af en eller anden grund. ;)

    Jeg tror faktisk også, jeg har set 2'eren, men den har ikke efterladt det store indtryk.

    Fornøjelig er et rammende udtryk. Om det er en man behøver gense ved jeg så heller ikke. Men dog god at slappe af til:)

    T. Nielsen24-03-19 14:34

  • ★★★★★★0

    Master of the World (1961)

     

    Jeg kan med denne Jules Verne filmatisering, godt få indtrykket af at man mere har forsøgt at kopiere Disney’s succes med deres mesterlige “20,000 Leagues Under The Sea” fra 1954, fremfor at ville finde sin egen vinkel på denne fortælling om et luftskib, der forud for sin tid med vold forsøger at standse al krig i verden.

    Det præsenteres i øvrigt lige så naivt og i øvrigt også overfladisk som det måske lyder, tilsat flere temmelig tvivlsomme effekter (også for sin tid), stift skuespil og fjollede ideer. Men er man som jeg vokset op med denne slags b-films eventyrlige søndagsforestillinger, så er det altså svært ikke at finde en form for charme i hele det tvivlsomme og kulørte set-up.

    Nå ja, og så er Vincent Price, her som en Kaptajn Nemo inspireret skurk, jo altid et kig værd, også når han ikke er det. Som helten ses Charles Bronson og med ham kan man jo dårligt regne ud, om han prøver at være charmerende eller blot er kynisk. Uanset, så spiller han lige så stift, eller værre, som resten af skuespillerne.

     

    Bedømmelse: 6/10

    T. Nielsen24-03-19 17:40

  • ★★★★★★1

    Halloween (2018)

     

    Jeg har ikke gået med specielt høje forventninger til denne forsættelse af John Carpenters mesterlige 1978 horrorfilm af samme navn. Alligevel har jeg dog været spændt på at se den.

    Jeg kan efterhånden godt synes at det kan virke lidt fjollet, at man atter engang med en film beder os se væk fra de efterfølgere der har været og så se denne som den direkte og ”rigtige” efterfølger til den original der er startet en franchise. Men samtidig kan jeg godt forstå hvorfor, da der er blevet smidt så meget ind i det univers filmene foregår i, at det kan synes nødvendigt at vaske tavlen ren og i Halloween’s tilfælde har efterfølgerne vitterligt også været tvivlsomme (om end ikke altid uden underholdningsværdi).

    Når jeg så både har været spændt på at se denne, men ikke har haft de store forventninger, skal det ses i lyset af, at dels har det virket som har man denne gang ville gå fermt til værks på et langt mere seriøst plan end tidligere og så for at se hvad de kunne få ud af historien.

    Forventninger har så været begrænset af, at jeg mener at Carpenter’s originale den bygger på et ret begrænset og enkelt univers, der kan være svært at udvide. I hvert fald uden at det bliver søgt, som med Halloween II hvor vi pludselig erfarer at den overlevende Laurie Strode fra den første, hun er massemorderen Michael Myers’ søster. Ja måske kan det endda risikere at blive direkte dumt når man skal overraske publikum. Men udvider man ikke en films præmis og univers, så kan det nemt blot ende med at man ikke laver andet end at gentage det samme som vi har set.

    Her har de forsøgt at finde en balance og sine steder lykkes det, om ikke andet fordi det hele føles kvalitativt præsenteret, med brutale mord og få forklaringer. De undgår dog ikke at falde i diverse huller af tvivlsomme ideer og unødvendige indfald alligevel. Selve fortællingen føles heller ikke som om den indeholder en nødvendighed.

    Jeg skal så gerne erkende, at jeg altså var ret godt fænget af filmen, som føltes intens og endda blev skræmmende i perioder. Jeg kunne også godt finde på at se den igen, selv om det ikke er en film der sidder længe i kroppen.

     

    Bedømmelse: 7/10

    T. Nielsen24-03-19 18:36

  • ★★★0

    Elskede soundtracket, især "The Shape Hunts Allyson" scenen er fed på anlægget.

    MOVIE100024-03-19 19:51

  • ★★★★★★0

    Elskede soundtracket, især "The Shape Hunts Allyson" scenen er fed på anlægget.

    Det fungerede også godt, om end jeg skal erkende at jeg ikke har taget det ind og husket det. Det gør jeg dog sjældent skal det siges. Jeg er ikke den store filmmusikentusiast. Der er enkelte soundtracks som har fænget mig, men ellers foretrækker jeg noget god poprock når en film er slut:)

    T. Nielsen25-03-19 09:37

  • ★★★★2

    The Princess Bride.

    Jeg så til min store glæde her for et par dage siden, at den var på Netflix.

    Så kunne jeg få sat hak ved en film der har høstet megen anderkendelse og har været super hyped, både her, på Imdb (8,1) og generelt overalt.

    Men hold nu op, det var godt nok en skuffelse af rang. Historien var som så mange andre, skuespillet var til tider elendigt og den var bare p.... kedelig og egentlig utrolig latterlig.

    Det er jo helt vildt og voldsomt overdrevet, at den er på intet mindre end 16 officielle lister hos icheckmovies.com, hvilket så også lige er det eneste positive, nemlig at jeg kunne krydse en film af med så mange lister. Det er sjældent.

    Jeg gav den først 5/10, men det var vist i et anfald af et alt for godt hjerte, så det ender på:

    4/10

    Åkepool26-03-19 13:25

  • ★★★★★★0

    The Princess Bride.

    Så kunne jeg få sat hak ved en film der har høstet megen anderkendelse og har været super hyped, både her, på Imdb (8,1) og generelt overalt.

    Men hold nu op, det var godt nok en skuffelse af rang. Historien var som så mange andre, skuespillet var til tider elendigt og den var bare p.... kedelig og egentlig utrolig latterlig.

    Det er jo helt vildt og voldsomt overdrevet, at den er på intet mindre end 16 officielle lister hos icheckmovies.com, hvilket så også lige er det eneste positive, nemlig at jeg kunne krydse en film af med så mange lister. Det er sjældent.

    4/10

    Jeg hsr også rated den 4/10 kan jeg se:-/ Det er en del år siden jeg så den, men min oplevelse har nok været tæt på din. Et er skuffelse, nu den er så skamløst rost. Noget andet er at man slet ikke synes den er god.

    T. Nielsen26-03-19 13:30

  • ★★0

    The Princess Bride.

    Jeg så til min store glæde her for et par dage siden, at den var på Netflix.

    Så kunne jeg få sat hak ved en film der har høstet megen anderkendelse og har været super hyped, både her, på Imdb (8,1) og generelt overalt.

    Men hold nu op, det var godt nok en skuffelse af rang. Historien var som så mange andre, skuespillet var til tider elendigt og den var bare p.... kedelig og egentlig utrolig latterlig.

    Det er jo helt vildt og voldsomt overdrevet, at den er på intet mindre end 16 officielle lister hos icheckmovies.com, hvilket så også lige er det eneste positive, nemlig at jeg kunne krydse en film af med så mange lister. Det er sjældent.

    Jeg gav den først 5/10, men det var vist i et anfald af et alt for godt hjerte, så det ender på:

    4/10

    Jeg har heller aldrig fattet den, har set den 2 gange,og forstår stadig ikke hypen

    MadMartigan26-03-19 20:17

  • ★★★★0

    Jeg hsr også rated den 4/10 kan jeg se:-/

    Jeg har heller aldrig fattet den, har set den 2 gange,og forstår stadig ikke hypen

    Det er godt at se, at jeg ikke er alene, hvilket selvfølgelig også ville være ret mærkeligt.

    Da jeg var inde at hakke den af (Argh!!) på icheckmovies, var de sidste comments da også temmelig negative.

    Åkepool26-03-19 23:31

  • 0

    Det er godt at se, at jeg ikke er alene, hvilket selvfølgelig også ville være ret mærkeligt.

    Da jeg var inde at hakke den af (Argh!!) på icheckmovies, var de sidste comments da også temmelig negative.

    Den har altid ligget ret højt for mig, nok fordi jeg så den på et tidspunkt, hvor eventyr generelt havde let vej til mit hjerte, men da jeg så den sidste gang lige før jul må jeg også indrømme, at den måske ikke er helt så god som jeg husker den.
    Jeg tror det er et eksempel på at man ikke skal gense sine ung-/ barndoms glade minder.
    I sammen kategori vil jeg også lægge Willow, Excalibur, Dragonslayer og senere Dragonheart , der bestemt heller ikke er helt så fantastiske som jeg gerne ville have dem til at være.

    Lyspunkt27-03-19 08:01

  • ★★★★★0

    Jeg nyder nu altså altså stadigvæk The Princess Bride, genså den for ikke så længe siden med en ven, der aldrig havde set den, og vi morede os begge to.

    Jeg elsker de skøre karakter i filmen. Mandy Patinkin's karakters konstante tørst for hævn, som han går og forbereder sig konstant på. den for mig ret sjove dialog, der er så mange små guldkorn.

    Elwood27-03-19 08:43

  • ★★★★★0

    Problemet med Princess Bride, for mit vedkommende, er at den starter med det absolut bedste i filmen. Resten føles lidt som et let-down efter det...

    David Lund27-03-19 09:35

  • ★★★★0

    Jeg tror det er et eksempel på at man ikke skal gense sine ung-/ barndoms glade minder.
    I sammen kategori vil jeg også lægge Willow, Excalibur, Dragonslayer og senere Dragonheart , der bestemt heller ikke er helt så fantastiske som jeg gerne ville have dem til at være.

    Puha, jeg håber ikke "Willow" er dårlig, hvis jeg engang genser den.

    I den kategori ligger for mig "The Black Hole" og ja, "The Lion King"

    Da jeg genså den første, var jeg virkelig skuffet. Jeg huskede den som god og den var bare dårlig.

    Løvernes konge var bare kedelig ved gensyn.

    Åkepool27-03-19 10:17

  • 0

    Puha, jeg håber ikke "Willow" er dårlig, hvis jeg engang genser den.

    I den kategori ligger for mig "The Black Hole" og ja, "The Lion King"

    Da jeg genså den første, var jeg virkelig skuffet. Jeg huskede den som god og den var bare dårlig.

    Løvernes konge var bare kedelig ved gensyn.

    Ligesom Princess Bride er der nogle gode scener i Willow, men Val Kilmer er ind i mellem lidt anstrengende og Warwick Davies er lige knap skuespiller på dette tidspunkt og effekterne er desværre ikke ældet med ynde

    Lyspunkt27-03-19 10:27

  • ★★0

    Puha, jeg håber ikke "Willow" er dårlig, hvis jeg engang genser den.

    Bare rolig, det er den ikke!!!

    MadMartigan27-03-19 12:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen