Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★★0

    MadMardigan - synes det er ret fedt at "komme tilbage", og Panderia er (for mig) helt nyt, så det gav jo noget oplevelse på den konto. Men det er lidt ufedt at AH ikke fungerer for lave levels mere, da alt er baseret på de helt høje karakterer. Jeg havde fx førhen en herbalism-skill, hvor jeg kunne sælge potions på AH, men det løb er kørt. Synes det var noget af det sjove i spillet.

    Har hentet Star Trek Online, men er ikke gået igang endnu. Kender det slet ikke.

    davenport27-03-19 17:55

  • ★★★★★0

    Nogen af jer, der har prøvet The Technomancer? Ser lige at det er gratis til Xbox, og har overvejet det før, da jeg generelt er ret glad for de her billige RPG’ere fyldt med fejl og ufrivillig humor (som Risen, Two Worlds, Elex og lignende). Er bare lidt nervøs for, at det fokuserer alt for meget på action, for det er selve rollespilsdelen med missioner med forskellige valg, jeg er mest interesseret i.

    David Lund27-03-19 17:59

  • ★★★★★0

    Baba is You til Switch og Pc er det mest fantastiske Puzzle game jeg har spillet i lang tid!

    Du styre en ja sheep ligende dyr (baba) rundt på simpel to grafik, du har nogle blokke med ord, som opridser reglerne.

    f.eks.

    Baba is you

    Flag is win

    Wall is push

    Eneste reel regel er at You betegnelsen må aldrig stå alene.

    Du kan styre dit får rundt på banen, og første level skal du blot røre flaget så vinder du, men du ku også tage og flytte rundt på ordene så der i stedet for Flag is win stod, wall is win, så skal du blot røre væggen for at vinde, således starter spillet meget simpelt ud, men der bygges hurtigt videre på konceptet på ekstrem kreative måder.

    Se traileren for at fange lidt mere af ide'en, men jeg kan virkelig anbefale det, hvis man er til små puzzles :)

    Baba is you

    Elwood27-03-19 23:15

  • ★★0

    MadMardigan - synes det er ret fedt at "komme tilbage", og Panderia er (for mig) helt nyt, så det gav jo noget oplevelse på den konto. Men det er lidt ufedt at AH ikke fungerer for lave levels mere, da alt er baseret på de helt høje karakterer. Jeg havde fx førhen en herbalism-skill, hvor jeg kunne sælge potions på AH, men det løb er kørt. Synes det var noget af det sjove i spillet.

    Har hentet Star Trek Online, men er ikke gået igang endnu. Kender det slet ikke.

    Det er en skam AH, kun er for høje levels. Jeg syntes det var sjovt, og sidde og kigge på de ting, som kan få senere i spillet. Husker også Barrens, som langt og monotont. Husker dog engang, jeg var i Crossroads, hvor den blev angrebet af Alliancerne, det var som nytårsaften, og en storslagmark..

    MadMartigan31-03-19 20:26

  • ★★★0

    Wow havde jeg næsten glemt.
    Var med i den lukkede Beta tilbage i 2004 og spillede det en lille smule efter det kom ud, men stoppede hurtigt igen. Jeg har måske ikke spillet det siden 2005.
    Kunne være sjovt at prøve det igen, men de ser ud til at kunne genkende nogle af de email-adresser jeg lige kan huske jeg har haft. De påstår jo godt nok ellers at de aldrig sletter en konto.

    Star Trek Online har jeg også spillet en lille smule for nok snart en del år siden. Syntes det havde lidt for meget Pay-to-win over sig og måske også var lidt kedeligt.
    EVE har jeg spillet en del i de senere år, men det føles næsten som arbejde (det er ikke for ingenting man kalder den regnearks-simulatoren) og så er der også kommet for meget pay-to-win over det.
    Jeg gider ikke at mine medspillere bare kan betale sig fra at vinde.

    Aranyhajú Nyárszépe 2-04-19 19:17

  • ★★★★★0

    Respawn har released deres første trailer, godt nok ikke actual gameplay, men gir en idé om stemningen og den historie de går efter.

    Singleplayer only Jedi spil fra Respawn yes please!, og selv om vi ikke så gameplay endnu så er jeg nu sikker på det nok skal blive godt glæder mig self. til at se noget gameplay, men det blir nok først til E3, men den gruppe af folk har dog ikke skuffet mig siden Titanfall 1, Så jeg glæder mig til igen at svinge et lyssværd og lege med Force Powers 15. November i år.

    Og Cameron Monaghan som lead role, hell yes!

    Den "knægt" spår jeg en stor fremtid, han er vitterligt det eneste der gør jeg smugkigger Gotham serien fra tid til anden :)

    Star Wars Jedi: Fallen Order

    Elwood13-04-19 22:04

  • ★★★★0

    Er der ikke andre, der spiller Sekiro herinde?

    Jeg må indrømme, at jeg har overgivet mig fuldstændigt til det. Kampene er mere hæsblæsende end i både Bloodborne og Dark Souls-serien, hvor man ofte venter på modstanderens angreb, så man kan reagere ved at undvige og slå igen. I Sekiro er kampen mere en dans, en udveksling af slag og parader, hvor det hele tidengælder om at være på forkant, presse modstanderen og få ham til at reagere, som man vil, mens man samtidigt holder øje med, at ens eget "posture meter" ikke bliver fyldt op.

    Når det er sagt, så ligger det pt. alligevel kun på en tredjeplads hos mig blandt From Softwares spil. From Soft har før gjort genbrug af bosser i deres spil, men i Sekiro har det lidt taget overhånd, hvor man ikke alene kan møde flere slags af samme mini-boss undervejs, men også direkte ende med at komme til at kæmpe mod de samme par bosser flere gange. 

    Bosserne er gode og udfordrende, bestemt, men måske knap så afvekslende, som man kunne ønske - en naturlig konsekvens af, at en stor del af dem er mennesker med sværd eller spyd, hvor der er lidt mere frit valg på fantasihylden i BB og DS. 

    Jeg er selv endeligt nået til slut-bossen i den ene slutning (der er forskellige slut-bosser, alt efter hvilken slutning man går efter), og jeg love for, at han sværhedsmæssig er helt oppe blandt de hårdeste, jeg har prøvet i From Softwares spil. Måske ikke helt oppe på niveau med dragen Midir fra DS3, hvis 10 minutter lange kamp stadigvæk plager mine mareridt, men helt sikkert meget udfordrende. 

    thomsen14-04-19 18:28

  • 1

    Er der ikke andre, der spiller Sekiro herinde?

    Naturligvis, omend jeg ikke har haft særlig meget tid til at spille det endnu (jeg er i det første fortidsscenarie). Jeg burde have spillet det i dag, men Pathway er lige udkommet og det er altså et vildt dejligt spil. Men jeg købte Sekiro til påskeferien, så fra i morgen skal det spilles intensivt.

    Hvis Sekiro holder niveauet fra de første par timer, kommer det formodentlig til at blive mit favorit From Soft, men jeg har jo heller ikke spillet så mange af deres spil. Jeg kan bare bedre lide mekanikken i Sekiro, selvom det egentlig ikke bør ligestilles med Dark Souls eller Bloodborne, som jo i øvrigt heller ikke bør ligestilles med hinanden, fordi mekanikkerne, verdenerne og følelserne grundlæggende er forskellige (selvom man godt kan argumentere for, at alle spil udfolder væren som en gentagelse i den kosmiske gentagelse - jeg er spændt på, hvordan Sekiro mere præcist udfolder emnet og om jeg tager fejl).

    Jeg har ellers spillet Nioh de sidste par måneder, men det er jeg egentlig ikke specielt vild med, nok fordi jeg håbede på en Dark Souls-klon, hvilket det trods af et par ligheder langtfra er. Tværtimod er det ret klodset fortalt og kampsystemet er lidt kedeligt, fordi fjenderne er alt for ensformige, hvilket også gør et ellers flot banedesign irriterende - det slår mig lige, at det er lidt som at spille Pacman, bare hult og uden at være intenst eller interessant, fordi der er så lidt erfaring at hente fra omgivelserne og fjenderne.

    Muldgraver14-04-19 19:49

  • ★★★★★0

    Baba is you, tager min tid pt. :)


    Elwood14-04-19 19:55

  • 0

    Baba is you, tager min tid pt. :)


    Uh, det skulle jo være helt vildt godt.

    Muldgraver14-04-19 19:57

  • ★★1

    Jeg spiller Sekiro og selv med Bloodborne og Dark Souls-serien på bagen, tør jeg godt sige, at From Softwares seneste spil muligvis er det mest udfordrende jeg nogensinde har spillet. :)

    Hvor jeg troede det ville være en fordel at være bekendt med de tidligere spil viser det sig tværtimod at være en kæmpe ukempe. At afvende mig med at bruge flittigt dodge, og i stedet fokusere på deflect samt aflæse bevægelsesmønstere, har været en stor udfordring, som jeg stadigvæk kæmper med. Soulsbourne er jeg vant til at spille mere aggressivt, men i Sekiro har jeg måtte omvende mig til en mere defensiv tilgang, som jeg synes kræver enorm tålmodighed og ikke mindst fokus.

    Mit største problem er, at jeg desværre ikke pt. har tiden til at fordybe mig i spillet. Får ikke spillet ret meget, og når jeg gør, er det sjældent mere end én time ad gangen. Synes det svækker mine færdigheder, og er derfor ej heller kommet ret langt (har vist kun besejret én regulær boss). Det vilde er så, at flere af minibosserne snildt kunne have været en mainboss i SoulsBourne. 

    Men jeg elsker, elsker, elsker universet og selve gameplay. Som du skriver, er det virkelig en dans man skal koreografere perfekt hver gang og så bliver man aldrig træt af at se blodet sprøjte, som var ddt en 70er exploitation film.

    Glæder mig til at få dykket mere ned i det, for synes endelig jeg begynder at kunne mærke noget fremgang i min måde at spille på. 

    Mikkel Abel14-04-19 19:58

  • ★★★★★0

    Uh, det skulle jo være helt vildt godt.

    Bedste puzzle jeg har spillet i lang tid!

    jeg er stumped pt. på et puzzle og fra tid til anden sidder eller går jeg og tænker over de muligheder jeg har, det længe siden et spil har "overtaget" mig på den måde :)

    Elwood14-04-19 20:25

  • ★★★★0

    Jeg har ellers spillet Nioh de sidste par måneder, men det er jeg egentlig ikke specielt vild med, nok fordi jeg håbede på en Dark Souls-klon, hvilket det trods af et par ligheder langtfra er. Tværtimod er det ret klodset fortalt og kampsystemet er lidt kedeligt, fordi fjenderne er alt for ensformige, hvilket også gør et ellers flot banedesign irriterende - det slår mig lige, at det er lidt som at spille Pacman, bare hult og uden at være intenst eller interessant, fordi der er så lidt erfaring at hente fra omgivelserne og fjenderne.

    Åh, det er jeg faktisk glad for, at du skriver. Jeg har nemlig været lige på vippen til at købe Nioh flere gange - især nu, efter Sekiro, for at få mit næste ninja/ samurai-fix. Men det lyder, som om jeg godt kan vente med det til en gang, hvor det er rigtigt billigt.

    thomsen15-04-19 07:46

  • ★★★★0

    Hvor jeg troede det ville være en fordel at være bekendt med de tidligere spil viser det sig tværtimod at være en kæmpe ukempe. At afvende mig med at bruge flittigt dodge, og i stedet fokusere på deflect samt aflæse bevægelsesmønstere, har været en stor udfordring, som jeg stadigvæk kæmper med. Soulsbourne er jeg vant til at spille mere aggressivt, men i Sekiro har jeg måtte omvende mig til en mere defensiv tilgang, som jeg synes kræver enorm tålmodighed og ikke mindst fokus.

    Mit største problem er, at jeg desværre ikke pt. har tiden til at fordybe mig i spillet. Får ikke spillet ret meget, og når jeg gør, er det sjældent mere end én time ad gangen. Synes det svækker mine færdigheder, og er derfor ej heller kommet ret langt (har vist kun besejret én regulær boss). Det vilde er så, at flere af minibosserne snildt kunne have været en mainboss i SoulsBourne. 

    Jeg har haft præcis det samme problem. Dodge er så gennemgående en mekanik i både Dark Souls og Bloodborne, at det virkeligt er svært at lægge fra sig. 

    Det hjalp så heller på det, at jeg lige gennemførte Bloodborne én gang til, i dagene før Sekiro udkom, for at varme op. Jeg havde jo nok forventet, at Sekiro ville være mere af det samme, blot i en anden verden. 

    Jeg har til gengæld ikke helt den samme oplevelse af at måtte spille mere defensivt. Der, synes jeg nok, at Dark Souls ligger forest. 

    Det er klart, at Bloodborne understøtter en aggressiv spillestil med hele regain-mekanikken. Men jeg synes faktisk, at Sekiro gør lidt af det samme med posture - i hvert fald med nogle modstandere. 

    Der er nogle bosser, hvor man er nødt til at tage det lange, seje træk og langsomt nedbryde deres health. Men der er da også andre, hvor det næsten er nødvendigt at spille super aggressivt og være in-your-face på dem hele tiden for at fylde posture-meteret. 

    Den boss, jeg kæmper med lige nu, er et godt eksempel. Jo, man kan sikkert godt vinde ved at spille defensivt og lave counters og langsomt pille hans health ned. Men han har sindssygt meget health, og dit sværd gør næsten ingen skade, så man skal i så fald nok være forberedt på en meget lang kamp. Pt. hvor jeg kun fokuserer på posture, så er kampen allerede oppe i nærheden af de syv-ti minutter - og jeg har altså ikke vundet over ham endnu. 

    thomsen15-04-19 08:01

  • ★★★★0

    Så lykkedes det! Jeg slog endeligt slut-bossen og kom igennem Sekiro! 

    For anden dag i træk var det super tæt på i dagens første spil - jeg kom helt til sidste fase og havde ham helt oppe i den mørkorange del af posture-meteret - og så blev jeg for grådig og døde.

    Som sædvanlig fulgte så et par spil, hvor jeg ikke engang kunne komme gennem første fase. Men så kom jeg over det og nåede igen til sidste fase, og denne gang kom jeg i tanke om at anvende en af der her Jinza's Jizo Statue for at få et ekstra liv - og så gjorde jeg det!

    Jeg sluttede med den såkaldte Return/ Dragon's Homecoming Ending, der er den slutning, som kræver mest i forhold til at samle bestemte ting og gøre side-quests. 

    Næste gang tror jeg, at jeg vil gå efter den slemme slutning. :)

    thomsen15-04-19 10:45

  • 1

    Åh, det er jeg faktisk glad for, at du skriver. Jeg har nemlig været lige på vippen til at købe Nioh flere gange - især nu, efter Sekiro, for at få mit næste ninja/ samurai-fix. Men det lyder, som om jeg godt kan vente med det til en gang, hvor det er rigtigt billigt.

    Jeg kender ikke din smag så specifikt eller hvad der vil kunne tilfredsstille den, så hvis der er et rimeligt tilbud, kan du såmænd godt slå til, bare du ikke forventer samme narrative elegance som i From Softs spil, selvom det mekanisk ofte er ganske velfungerende, omend, synes jeg, kedeligere - men måske jeg bare har valgt et mere kedeligt våben (kusarigama) at gennemføre med og andre våben kan give mere fornøjelse.

    Der er jo i hvert fald mange, som er ret glade for Nioh og især våbensystemet og synes det er langt mere kompliceret end Soulsborne, hvilket de nok har ret i - jeg synes bare ikke, det er nær så tilfredsstillende og skill-systemet er på en gang for meget og for lidt. Der er mange kampelementer og komboer man skal låse op og som giver en vis dybde, men for mig var det irriterende, da lvl-systemet mere bliver et grind end et middel til at at forbedre sin kundskab om sin spillestil - det samme kan vel siges om Soulsbornes lvl-system, men det er snarere et spørgsmål om at hjælpe spillere (mig selv inklusive), som har brug for bedre stats til at understøtte mine evner til spillet, selvom der kan være grinding involveret.

    Det gode ved at grinde i både Nioh og Soulsborne er naturligvis, at man formodentlig bliver bedre til spillets mekanikker undervejs, og det synes jeg er fremragende design, men fordi jeg keder mig lidt med Niohs kampsystem, keder grindingen mig desto mere og den megen genbrug af baner kan være frustrerende.

    Niohs endgame er desuden betydeligt mere omfattende end Soulsborne, så hvis man er helt vild med spillet, får man meget for pengene.

    Om Nioh er fedt eller ej, kommer nok meget an på, om man forventer/ønsker et nyt Soulsborne eller noget ganske andet. Jeg ville i hvert fald lytte til andre stemmer end min, nu du har overvejet at anskaffe det :)

    Uanset, tillykke med at gennemføre den svære slutning i Sekiro :)

    Muldgraver15-04-19 14:36

  • ★★★★0

    Tak og tak for uddybningen. :)

    Jeg tror, at jeg holder øje med, om der ikke kommer et godt tilbud på det på et tidspunkt. 

    Jeg er fluks gået i gang med NG+ i Sekiro og har faktisk allerede besejret Genichiro og er nået til Lady Butterfly, så det er vel sådan nogenlunde midt i spillet. 

    Umiddelbart så savner jeg noget loot, der er værd at gå langt efter. Når man først har fået fat i alle Prayer Beads og opgraderet sin gourd fuldt ud, så finder man i stedet penge og Jinza's Jizo-statuer - og dem samler man altså hurtigt rigeligt af.

    Jeg mangler nok lidt a la Dark Souls 3, hvor man kan finde unikke items (bonusringe) i både NG+ og NG+2. 

    Men fordelen er selvfølgelig, at når man først én gang har nedlagt alle alternative og mini-bosser, så er der ikke rigtigt noget at hente (andet end XP) ved at kæmpe mod dem igen, og derfor vil de efterfølgende spil gå meget hurtigere end det første.

    thomsen15-04-19 18:42

  • 1

    Umiddelbart så savner jeg noget loot, der er værd at gå langt efter. Når man først har fået fat i alle Prayer Beads og opgraderet sin gourd fuldt ud, så finder man i stedet penge og Jinza's Jizo-statuer - og dem samler man altså hurtigt rigeligt af.

    Jeg mangler nok lidt a la Dark Souls 3, hvor man kan finde unikke items (bonusringe) i både NG+ og NG+2. 

    Men fordelen er selvfølgelig, at når man først én gang har nedlagt alle alternative og mini-bosser, så er der ikke rigtigt noget at hente (andet end XP) ved at kæmpe mod dem igen, og derfor vil de efterfølgende spil gå meget hurtigere end det første.

    Spændende, hvis der ikke er så meget genspilningsværdi, men selvfølgelig også lidt ærgerligt. På den anden side er det vel også fint nok, at From Soft blot har lavet et "hyggespil" ovenpå den imponerende serie af Soulsborne. Det er stadig spændende, hvad laver til den kommende generation, der må forventes at blive afsløret inden så længe.

    Havde du også svært ved Shinobi Hunter? Det område brugte jeg knagme lang tid på, men det var god øvelse i parry og mikiri counter :D

    I øvrigt, har du har spillet Castlevania: Symphony of the Night? Det er jo nærmest et proto-Bloodborne og vildt fedt og kæmpe stort. Stadig et fantastisk godt spil.

    Muldgraver16-04-19 07:24

  • ★★★★★0

    And so it begins de første detaljer omkring Playstations nye konsol, Mark Cerny fortæller lidt omkring hvad det er han og alle de andre har arbejdet på.

    Sony's next console

    Elwood16-04-19 14:34

  • ★★★★★0

    Så den blir desværre nok ikke en af de billige konsoller, jeg ku godt frygte en PS3 situation om igen, med den hardware de smækker i den. Men hvis den er det bæst som det lader til her, så gør det nu ikke mig så meget.

    Med Mark Cerny som lead architect igen har jeg ingen bekymring for det ikke blir et bæst af en konsol.

    Elwood16-04-19 15:02

  • ★★★★★0

    Shiiit, den lyder ikke billig, nej. Hvis de kan klare den for under 4999, er jeg ok imponeret.

    David Lund16-04-19 15:11

  • ★★★★★0

    Hehe jeg tvivler desværre, men kan ha lov at håbe :) men damm det lyder som et bæst og bare det at ha SSD fra start af, vil gi developers så mange nye muligheder.

    The Last Of Us Part 2: Ray Tracing edition gaaaahhh :)

    Elwood16-04-19 15:23

  • ★★★0

    Jeg så også hellere at Sony går efter at lave en virkelig stærk konsol, så at sige, og at prisen så bliver en smule højere af den grund. Det vil være kedeligt, hvis halvopgraderinger ala. PS4 Pro og Xbox One X blev den nye standard. 

    Af den årsag håber jeg virkelig også at Sony satser alt på den næste generation af Playstation, så de ikke pludselig udgiver en PS5 Pro efter 3-4 år. Da jeg ikke ligefrem vælter mig i penge føler jeg mig stadig lidt snydt efter PS4 Pro blev udgivet.

    Jeg sparer gerne lidt op og venter et års tid før jeg køber den. Så har jeg også flere spil at vælge i mellem til den tid. ;)

    Essal16-04-19 22:32

  • ★★★★★0

    Jeg synes, det er en svær balancegang at mestre. Hvis prisen løber over de 5000, som det tyder på, er der en del af fanbasen, der ganske enkelt ikke har råd. Det sætter en dæmper på en generation noget tid efter, at gamerne har købt deres eksemplarer. PlayStation 3 haltede også i starten af samme årsag. Helt subjektivt ser jeg nu også helst et kæmpe boost i hardware, så man virkelig kan mærke og se forskel, men jeg håber nu også det bedste salgmæssigt for de nye konsoller, da det betyder flere spil - og netop alt andet end de sikre valg, har altid haft min interesse her. Men lad os nu vente og se. Microsoft kommer jo nok også med en ny konsol deromkring, og det kan jo ende med at ændre på en del.

    David Lund16-04-19 22:56

  • 0

    Mon det kan være den sidste konsol fra Sony og Microsoft når de kommer med deres X-Box. Med tanke på at streaming vinder frem kan jeg godt forestille mig det. Det er ikke utænkeligt at vi om 10 år primært streamer spil. Det er den retning teknologien går at de fysiske medier efterhånden udfases. Spørgsmålet er ikke så meget om, men snarere hvornår. Ikke mindst da jeg tror at det kan være mere rentabelt for alle parter i det lange løb.

    Whispering Horse17-04-19 06:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen