"Game of Thrones"-folk er bekymrede omkring slutningen

"Game of Thrones"-skaberne David Benioff og D.B. Weiss udtrykker deres bekymring for modtagelsen af den længe ventede sæsonfinale.

David Benioff og D.B. Weiss, der har skabt det verdensomspændende tv-fænomen "Game of Thrones", har til Entertainment Weekly udtalt, at de har nogle bekymringer vedrørende slutningen af serien. Fans over hele verden venter spændt på et brag af en finale på den succesfulde fantasy-serie. Derfor bliver der også ivrigt diskuteret teorier om, hvordan det hele vil ende, og hvem der vil vinde kampen om tronen.

I den forbindelse er skaberne Benioff og Weiss en smule bekymrede. "En god historie er jo ikke god, hvis den har en dårlig slutning. Selvfølgelig bekymrer vi os," lyder det fra Benioff.

Udover modtagelsen af sæsonfinalen er de også bekymrede for spoilers. De er dog klar over, at man ikke fuldstændig kan undgå, at noget bliver lækket. Men ifølge Weiss gør de deres bedste for at holde uønskede afsløringer på et minimum.

Første episode af "Game of Thrones" sæson 8 går i luften mandag 15. april fra kl. 03.00.

Kommentarer

"Game of Thrones"-folk er bekymrede omkring slutningen

  • ★★★★0

    Shit, det er jo allerede på søndag, at næste afsnit lander...

    chandler7512-04-19 20:01

  • 0

    Jeg har stadigvæk kun fået set de første to afsnit af serien. De var egentlig gode, men der har bare været så meget andet at se. Jeg har dog tænkt mig at starte med det indenfor en overskuelig fremtid. Jeg kender så godt nok også til hvem der har overlevet og hvem der er døde indtil videre, men det gør mig nu ikke det store og burde ikke gøre en forskel.

    Whispering Horse12-04-19 21:16

  • ★★★★★0

    Jeg kender så godt nok også til hvem der har overlevet og hvem der er døde indtil videre, men det gør mig nu ikke det store og burde ikke gøre en forskel.

    Dét i sig selv er imponerende med det gigantiske persongalleri!

    David Lund12-04-19 21:23

  • ★★★★★0

    Jeg har stortset kun fået spoilet noget via. en særlig karakters Emote, nogen har brugt, så jeg er all game til at fortsætte igen når jeg får tiden :)

    Elwood12-04-19 21:23

  • 0

    Can't wait :) The Winther is Here

    the-new-meister12-04-19 22:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen