Brugeranmeldelse: Maps to the Stars (2014)

Cronenberg skylder en rigtig god film igen.

Filmen fungerer ofte som en satire over Hollywood, men det er også et drama... med eksplicit vold. Man aner, at der på papiret gemmer sig en spændende fortælling, men jeg synes ikke helt, at David Cronenberg formår at fuldføre opgaven, hvor det kunne blive rigtig interessant.

Alle er fucked up i hovedet, og filmen er også på grænsen til at være grotesk på den lidt ufede måde, men samtidig kunne jeg ikke tage øjnene væk fra skærmen, så helt uinteressant var filmen så alligevel ikke.

Julianne Moore er i øvrigt blændende i filmen. Som altid. Cronenberg skylder dog en rigtig god film igen, men jeg kan tvivle på, om det kommer i fremtiden. 

Maps to the Stars (2014)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Maps to the Stars (2014)

  • ★★★★★★0

    Kan faktisk ikke huske Maps to the Stars, men kan se, jeg har givet den 8/10.

    Men er generelt uenig i, at han skylder en god film. Cosmopolis er suveræn (9/10), og A Dangerous Method er fin (7/10). Og før det er der jo så de to Viggo Mortensen-film, som også er rigtigt gode. Spider er den eneste ikke-gode film, han har lavet i det 21.århundrede. 

    Og så kan jeg ikke lide formuleringen, for ingen instruktører skylder nogen en god film...men det er en semantisk detalje. 

    Guldager15-04-19 13:48

  • ★★★★0

    Jeg husker den som ret barsk, men interessant. Ville også selv lande på 4 stjerner.

    Jeg forstår godt Babos kommentar med, at han skylder en god film - jeg har ikke fået set "Cosmopolis", men har på fornemmelsen, at de fleste finder den ret svært tilgængelig, og den ligger da også på 5/10 på imdb.

    Hans seneste rigtig gode var "Eastern Promises", men det er også 12 år siden.

    chandler7515-04-19 14:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen