Trailer: Vær klar til at svinge lyssværdet i action-adventure-spillet "Star Wars Jedi: Fallen Order"

Spilleren indtager rollen som en ung padawan ved navn Cal Kestis i kølvandet på begivenhederne i "Sith-fyrsternes hævn".

I forbindelse med den igangværende Star Wars Celebration i Chicago har spiludviklerne i EA og Respawn Entertainment løftet sløret for et helt nyt Star Wars-spil med titlen "Star Wars Jedi: Fallen Order".

Singleplayerspillet introducerer figuren Cal Kestis, der er en af de få jedier, som formåede at overleve Darth Sidious' grusomme Order 66, hvis formål var at udrydde hele Jedi-ordenen én gang for alle.

Cal Kestis, der spilles af Cameron Monaghan ("Gotham"), lever i skjul på planeten Bracca, indtil han bliver nødsaget til at tage flugten, da hans evner udi Kraften afsløres. Det er nu op til spilleren at udvikle den unge padawans færdigheder, så Kraften kan være med ham, når Imperiets stormtropper og skumle agenter skal nedkæmpes med såvel snilde som lyssværd i forsøget på at genrejse Jedi-ordenen.

Det er første gang siden Disneys overtagelse af Star Wars-franchisen, at vi får et action-adventure-spil, der udelukkende fungerer som et singleplayerspil modsat de to "Battlefront"-udgivelser.

"Star Wars Jedi: Fallen Order" udkommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC 15. november, og du kan nyde traileren til spillet lige her: 

Kommentarer

Vær klar til at svinge lyssværdet i action-adventure-spillet "Star Wars Jedi: Fallen Order"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen