Brugerne mener:

  • Vil du abonnere på streamingtjenesten Disney+?

Kommentarer

Vil du abonnere på streamingtjenesten Disney+?

  • ★★★★★1

    Jeg hopper nok på en gratis prøveperiode på et tidspunkt for at se deres service an.

    Kruse20-04-19 11:12

  • ★★★0

    Med et barn, der bliver et år gammel til september, så sniger vi os nok ikke udenom.

    Det første tv, hun har været interesseret i, var Mickey Mouse's Klubhus, som forsvandt fra Netflix tidligere på ugen - til kæmpe frustration herhjemme, fordi hun havde en fast rutine med at se (lidt af) et afsnit, mens hun fik sin natflaske.

    HonoDelLoce20-04-19 11:21

  • ★★★★★1

    Jeg har også børn, så jeg kommer heller ikke udenom. Selvom jeg ikke havde børn, havde jeg nok hoppet på på et tidspunkt =)

    David Lund20-04-19 12:16

  • 0

    Jeg skal se Mandalorian, og Clone Wars, men udover det har jeg ingen interesse i den.

    T'hain20-04-19 12:20

  • ★★★★1

    Vi skal helt sikkert også have det. Ja, vi kunne sagtens klare os med Netflix  men jeg vil gerne have, at knægten vokser op med Disney (ny-)klassikere. 

    dyg20-04-19 12:32

  • 0

    Vi skal helt sikkert også have det. Ja, vi kunne sagtens klare os med Netflix  men jeg vil gerne have, at knægten vokser op med Disney (ny-)klassikere. 

    Spot on! Vi har faktisk ikke nogle streamingtjenester lige p.t., men jeg vil sgu gerne opfostre mine børn på Løvernes Konge, Aladdin m.v.

    moulder66625-04-19 14:29

  • ★★★★1

    Hvis der er en gratis prøveperiode, så vil jeg da sikkert tjekke det ud. Men jeg tvivler på, at jeg får lyst til at abonnere for alvor. Dels fordi det er Disney, og min filmsmag trækker mig generelt i den stik modsatte retning. Men også fordi jeg grundlæggende er uenig i konceptet. 

    Jeg læste for kort tid siden, at Warner også planlægger deres egen streaming-service. Hvis Disney bliver en stor succes, så er der nok en god chance for, at vi ender med, at alle de store distributører laver hver deres service. 

    Det er selvfølgelig et godt scenarie for distributionsselskaberne og producenterne, men ikke rigtigt for forbrugerne. Jo mere filmene bliver spredt ud, jo flere services er vi som forbrugere nødt til at abonnere på for at få et tilfredsstillende udvalg. Og lige pludseligt sidder man i en situation, hvor man kommer til at betale mere, end man betalte for den store pakke hos kabel-tv-udbyderne, hvor man heller ikke så 90% af skidtet. 

    thomsen28-04-19 18:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen