Forum - Forum-tråd: Hvilken film skal du til at se?

Hvilken film skal du til at se?

  • ★★★★★0

    Ah ok så gir det mening :)

    Også stk. tid siden jeg har set dem så jeg ku sagtens bilde mig selv ind jeg havde set afsnittet før, selv om jeg slet ikke havde.

    Elwood14-04-19 13:47

  • ★★★★★0

    Lets get ready to ruuuuuumble! - Part II :)

    Ja, så kommer der lige et par kommentarer mere - denne gang til afsnit 8 og 9 af "Legends of Tomorrow".

    Så skal jeg da lige love for, at der blev skruet op for kreativiteten her i det meget morsomme afsnit 8 - Legends of Meow Meow, som klart vil komme til at være et af mine alltime yndlings-afsnit, som jeg vil se tilbage på, når serien engang slutter. Det var forrygenede undeholdning som altid med herlige referencer til både 80'erne og 70'erne, da Constantine og Amaya fucker med tidslinjen i den helt store stil og vender op og ned på de andres liv og måde at agere på. Først bliver Legenderne til en flok skydegale tosser, hvor Ray går total amok som en Rambo agtig type, mens Nate er blevet en slags Tom Cruise scorekarl med cool oneliners. Det er fanme sjovt lavet og selve 80'er introen og musikken sad lige i skabet. Og senere er det så Sara, Ava og Gideon, der giver den gas som en herlig sexet udgave af Charlies Angels. :D Man kan godt fornemme, at castet har moret sig i de roller. Nå ja, og så er Zari blevet forvandlet til en kat. Jeg elsker, da hun bliver til menneske igen og som det første hoster en hårbold op og derefter siger til Constantine, om han er klar over hvor hendes tunge har været. :D

    Synes historien denne gang var som at se et afsnit af "Doctor Who", når den serie er allerbedst. Måden som Constantine og Amaya rejste rundt i i tidsperioderne, hvor de var et smut forbi både Woodstock, Salem og New Orleans var virkelig medrivende og det var en sjov måde, som de have genbrugt de gamle historier på. Mick der danner gangster-duo med den gamle fe og så da Legenderne blev forvandlet til dukker, var de to højdepunkter her. Synes også det var fedt den måde som afsnit 7 og 8 hængte sammen på, hvor det først var til allersidst at den samlede historie nåede sin slutning. Mht. Constantines måde at bryde tidslinje-kaosset på skal det så forstås sådan, at det var hans kærlighed til Desmond, der fik tidslinjen til at falde på plads igen? Det virkede næsten sådan på mig. I øvrigt var det fedt at se Ava og Mick blive gode venner over et fad med Snickerdoodles småkager. Gad vide om den opskrift findes et sted. Og spændende mht. Hanks samarbejde med skurken Neron. Så alt i alt et super fedt afsnit. :)

    I afsnit 9 - Lucha De Apuechas er det så Mona og hendes "Skønheden og Udyret" agtige romance til varulven, der får mest plads og på den måde følges der solidt op på det overordnede tema om ikke at skære alle monstre over én kam, da hun forsøger at hjælpe varulven ved at sende den til en tidslomme som tilfældivis viser sig at være Mexico City 1961, hvor varulven slår sig ned som Wrestler. :P Det er kun i "Legends of Tomorrow" at et sådan plot vil give bare nogenlunde form for mening. :) Og så deler holdet sig ellers i to, hvor Nate og Zari tager på date sammen til et bal for at afsløre Hanks forræderi mod temaet, alt imens Sara også kigger forbi og prøver at redde sit forhold til Ava med en herlig tango. For pokker hvor de to kvinder klæder hinanden godt og derfor var det da også super trist at se dem gå fra hinanden til sidst. Imens får Ray så lov at være midlertidig kaptajn (hvilket han fejrer som et lille barn, der er blevet sluppet løs i en slikbutik. :D) og daffer en tur til Mexico City sammen med Mick, Mona, Amaya og Constantine. Her viser sidstnævnte helt nye sider af sig selv, da han på klukkende morsom vis afslører sig selv som værende kæmpe fan af Mexicansk wrestling og den guldbeklædte legende El Chura, der hvad kampformen angår vist har set bedre dage. :D

    Jeg var færdig af grin, da Constantine træner El Chura til den stor kamp mod varulven, hvor El Chura nærmest bliver slået til lirrekassemand undervejs, mens Constantine bare står i baren og drikker sig i hegnet. :D Ja, der sker dælme mange ting i dette afsnit for pludselig blander Ava og hendes team sig i det hele for at hente varulven tilbage til fængslet, og så ender det hele i et episk værtshusslagsmål, hvor især Ray, Mick og Amaya slår gækken løs. Oven på alle disse vanvittige løjer må jeg sige at forfatterne bag dette afsnit tog fusen på mig til sidst, for jeg havde slet ikke ventet den triste afslutning, som var temmelig ond over for den stakkels og evigt optimistiske Mona. Men spændende at se hvad fremtiden bringer for hendes karakter, da hun nu viser sig selv at være blevet til en varulv. Ja, hvad kan jeg sige andet end, at "Legends of Tomorrow" bare er serien, der bliver ved med at overraske og underholde non stop. Glæder mig meget til de kommende afsnit. :)  

     

    NightHawk15-04-19 01:53

  • ★★★★★1

    Must be the anual crossover

    nok den replik udveksling jeg grinte mest af

    :) men ja afsnit 8 er en klassiker!

    Elwood15-04-19 08:28

  • ★★★★★0

    Must be the anual crossover

    nok den replik udveksling jeg grinte mest af

    :) men ja afsnit 8 er en klassiker!

    Nå ja, det er der hvor Gideon nævner, at de har fået opkald fra både Oliver Queen, Barry Allen og Supergirl. Og så trækker Ray bare på skulderen som om, at det rager ham en papand. :D Ja, der er mange guldkorn i det afsnit. :) 

    Der hvor de bliver til dukker i The Waverider, det mindede mig i øvrigt  ret meget om Pigs in Space fra "Muppet Show". 

    Hvad med afsnit 9. Har du nogle favorit-scener eller yndlings-replikker her? :) 

    NightHawk15-04-19 12:35

  • ★★★★★0

    Så fik jeg set afsnit 9, men hopper lige over i what we saw tråden, hvor vi jo nok egentlig skulle skrive i.

    :)

    Elwood15-04-19 17:46

  • ★★★★★0

    Three Identical Strangers

    Kruse14-10-19 20:54

  • ★★★0

    Three Identical Strangers

    Streamer du den tilfældigvis? Og hvis ja, hvor? :)

    Dolphinfriendly18-04-19 16:24

  • ★★★★★0

    Streamer du den tilfældigvis? Og hvis ja, hvor? :)

    US iTunes :)

    Kruse18-04-19 16:43

  • ★★0

    The Third Man (1949)

    Mikkel Abel18-04-19 22:05

  • ★★★★★0

    Guava Island

    Kruse19-04-19 12:54

  • ★★★★★0

    Night and Fog

    Kruse19-04-19 14:39

  • ★★★★★★0

    Nothing Or Something

    T. Nielsen19-04-19 14:44

  • ★★★★★0

    Widows

    Kruse19-04-19 19:26

  • ★★★★0

    Jeg tror, jeg snupper "Generation Iron 3", der netop er landet på Netflix. De to første, der er en slags moderne versioner af Arnolds "Pumping Iron", var ret fascinerende.

    chandler7519-04-19 19:46

  • ★★★★★0

    Creed II

    Kruse20-04-19 13:21

  • ★★★0

    Aus dem Nichts aka. Værk uden skaber aka. Don’t Look Away. 

    Steffan Rasmussen20-04-19 16:56

  • ★★★★★0

    Aus dem Nichts aka. Værk uden skaber aka. Don’t Look Away. 

    Er det mig, der husker helt forkert, eller er titlerne ikke nærmere Werk Ohne Autor aka. Værk Uden Skaber aka. Never Look Away?

    David Lund20-04-19 17:04

  • ★★★0

    Er det mig, der husker helt forkert, eller er titlerne ikke nærmere Werk Ohne Autor aka. Værk Uden Skaber aka. Never Look Away?

    Du har helt ret. Blandede den tyske titel sammen med en anden tysk film, og huskede den engelske titel forkert. Men i det mindste var den danske titel rigtig, og filmen fuldstændig fantastisk.

    Steffan Rasmussen20-04-19 19:08

  • ★★★★★0

    Shoplifters

    Kruse20-04-19 19:21

  • ★★★★★0

    Smutter ind og tager Us om et par timer.

    Da jeg for tiden er uden et TV, så føler jeg mig nærmest underernæret, når det gælder film. (Jeg får mig ikke rigtig til at se film på PC.) Så dette skal blive en fornøjelse! 

    Lars!20-04-19 20:07

  • ★★★★★0

    Du har helt ret. Blandede den tyske titel sammen med en anden tysk film, og huskede den engelske titel forkert. Men i det mindste var den danske titel rigtig, og filmen fuldstændig fantastisk.

    Glæder mig til den =)

    David Lund20-04-19 20:25

  • ★★★★★0

    To Be or Not to Be (1942)

    Kruse21-04-19 19:42

  • ★★★0

    To Be or Not to Be (1942)

    "So they call me Concentration Camp Ehrhardt?"

    Herlig film. :)

    Benway21-04-19 20:11

  • ★★★★★0

    "So they call me Concentration Camp Ehrhardt?"

    Herlig film. :)

    Den var bestemt ganske fornøjelig :)

    Kruse21-04-19 21:55

  • ★★★★★1

    Jeg er på vej i biografen for at se “Avengers: Endgame” :)

    Kruse24-04-19 13:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen