Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★0

    Jeg har ikke set fjerde sæson endnu, så ved det faktisk ikke helt. Det er dog kun de tre første der har lagt på Netflix indtil videre. I forhold til hvad vi plejer at se fra Danmark, synes jeg de to første sæsoner var ret gode, ikke mindst pga. karakteren Saga og hendes forhold til Martin spillet af Kim Bodnia. Dog blev skurken i sæson 1, da det først blev afsløret hvem det var, spillet noget teatralsk. Det er mit største problem med mange af de danske serier. Nemlig at det ofte er tydeligt at skuespillerne er teateruddannet og de derfor leverer deres replikker, som var der et livepublikum. En serie som Forbrydelsen lider for eksempel under dette, på trods af at det ellers en fornuftig serie.

    Mht. at de danskerne og svenskerne i serien forstår hinanden, så vil jeg også mene at det er en anelse kunstnerisk frihed. Der er en del i Skåne som kan forstå dansk og på samme måde er der også folk i København der kan forstå svensk. Før i tiden da der kun var DR var alternativet for eksempel svensk TV, som jeg ved at mine forældre og søskende forstår en del af. 

    Men de forstår ikke hinanden som i serien, forstået på den måde at ingen af parterne er flydende på hinandens sprog. Med lidt god vilje vil man dog godt kunne forstå hinanden, men det handler selvfølgelig om at ville det. Og svenskere har helt klart sværere ved at forstå danske end omvendt, så jeg er mest forbløffet over hvor let de forstår danskerne. For de fleste (udenfor Danmark) lyder det som om at vi taler med en kartoffel i munden, når vi siger noget.

    Det er vel i øvrigt ikke så mærkeligt at der medvirker svenskere, da det er en dansk-svensk co-production med svenske medforfattere og, hvis jeg ikke huske galt, hvor Sverige yder et større økonomiske bidrag.

    Lige nu er det dog Norge som producerer de mest interessante serier. Der kommer faktiske en del interessante produktioner, også en del mere end hvad der gjorde før i tiden.

    Det er nok sat lidt på spidsen. Syntes bare der er efterhånden er svenskere i de fleste danske film og serier. Ved godt at det handler om at svenskerne gerne vil investere penge i danske produktioner.

    Kan også godt huske da der kun var DR og TV2 af danske kanaler. Hernede så vi sjovt nok mest tysk fjernsyn. Har set rigtig meget Star Trek med tysk tale.

    Aranyhajú Nyárszépe 4-05-19 07:59

  • ★★★★★★0

    Update på situationen med min mor:

    Efter vores snak, hvor hun overhovedet ikke hørte på det vi sagde, sendte jeg hende en SMS, og forklarede at vores børn havde grædt sig i søvn, pga. hendes beslutning. Så kom der en SMS fra Børge, der svinede mig til, kaldte mig ynkelig, sagde (og nu citerer jeg narren) "..bruger dine børn som bombeskjold ligesom muslimer.."

    Det er fuldstændig vanvittigt. Jeg har mødt manden 2½ gang, og så skal han komme ind og belære mig om familien?? Brugte hele dagen på at finde et modsvar sammen med min søster, og skrev tilbage i aftes, at jeg har luret ham. Væk med børn og børnebørn, så har han min mor for sig selv. Og hun render bare med på den. Har skrevet til hende, at jeg ikke finder mig i den tone, og at jeg trækker stregen HER! (Jeg fik kaldt ham både filejs, dåre, balle-lars og andre småting...)

    Min søster flytter indenfor en uge, og så kan de ha hinanden. Huset er iøvrigt sat til salg, så de mener det.

    Jeg gider ikke mere uro nu.   

    davenport 4-05-19 10:49

  • ★★★★★★0

    Det er fucking sindssygt. Men det virker nok som det rigtige at sige, at din familie ikke vil have noget med ham at gøre, og hvis han er der, så kommer I ikke - hvilket jeg forstod på dit indlæg, at du havde gjort?

    Du mangler seriøst snart noget til tequila til alle de citroner i dit liv!

    Guldager 4-05-19 10:58

  • ★★★★★★0

    Kunne du snakke med din mor om at lave særeje? Eller testamente i forhold til huset?

    Guldager 4-05-19 11:07

  • ★★★★★★0

    Hun ville ikke snakke om penge. "Skal alt dreje sig om penge?" var vidst det hun sagde.

    davenport 4-05-19 11:23

  • ★★★0

    Minder lidt om min Morfar, der mistede sin kone ret tidligt, han fandt så en anden, ikke en ny kone eller kæreste, men nærmere en ven og samlevende, de boede sammen i over 50 år, indtil han døde, hun ville gerne have de blev gift og skulle lave testamente om, den gik ikke, selvom hun for det meste var sød og rar over for mig da jeg var mindre, er det gået op for mig hvor meget hun har udnyttet min morfar gennem den tid de har boet sammen. Store dyre fester, dyre gardiner, gulvtæpper og mad, alt sammen noget han har betalt af penge han fik for en gård han havde solgt. Så blev de penge brugt op, så de måtte flytte ind i en lille lejlighed, igen det samme luksus liv af de penge de fik for huset, fordi hun ville have mere og mere. Han blev så dødelig syg og der viste hun virkelig sit sande jeg, at han var til besvær og ned gjorde ham når de var selv. Efter hans død og den dag idag har hun svært ved at få pengene til at løbe rundt og savner livet i sus og dus, og plager alle børnene om hjælp og penge. 

    Hvor mange penge der var tilbage er jeg ligeglad med, men mere hvordan de er brugt for at gøre hende tilpas og glad og hvordan han er blevet udnyttet der generer mig. 

    MOVIE1000 4-05-19 12:04

  • ★★★★0

    Lige taget Politikens kandidat test og jeg er godt nok et borgerligt svin.

    politiken.dk/udland/EP19/Kandidattest/

    DE KANDIDATER JEG ER MEST ENIG MED

    Carsten Rasmussen
    Folkebevægelsen mod EU
    67% enig

    Erik Bach
    Folkebevægelsen mod EU
    66% enig

    Sadi Tekelioglu
    Alternativet
    50% enig

    DE KANDIDATER JEG ER MINDST ENIGE MED

    Morten Helveg Petersen
    Radikale Venstre
    26% enig

    Jannie Valentin Dexter Jakobsen
    Radikale Venstre
    26% enig

    Nadeem Farooq
    Radikale Venstre

    Bruce 4-05-19 16:58

  • 0

    Som fan af NFL, så synes jeg at det her indslag med Tom Brady hos Jimmy Kimmel var ret sjovt. Og selvfølgelig er der en cameo med Matt Damon: Tom Brady Helps Jimmy Kimmel Vandalize Matt Damon’s House

    Whispering Horse 4-05-19 20:57

  • ★★0

    Sadi Tekelioglu
    Alternativet
    50% enig

    Jeg prøvede for sjov skyld at lave en test, hvor jeg var 100% EU venlig. Her dukkede Sadi også op i top 3 (sammen med et par SFere). Han må være en splittet mand :D

    Tiany 5-05-19 10:03

  • ★★★★★★0

    Er 70% enig med en fra Alternativet og mindst enig med Folkebevægelsen Mod EU på 45%... Så er også selv lidt over det hele. 

    Guldager 5-05-19 12:15

  • ★★★★0

    Jeg prøvede for sjov skyld at lave en test, hvor jeg var 100% EU venlig. Her dukkede Sadi også op i top 3 (sammen med et par SFere). Han må være en splittet mand :D

    :-D


    Bruce 5-05-19 18:43

  • ★★★★★★0

    Nu har jeg langt om længe fået taget mig sammen til at lave en battle vest. Har fået bestilt vesten og en masse patches. Jeg kunne ikke bestemme mig for, om det skulle bare skulle være en vest med favoritbands generelt eller en tematisk vest...det blev mest det første, men der er en overvægt af doom og den type. Indtil videre har jeg bestilt følgende patches:

    Sepultura - Beneath the Remains, backpatch

    Og så patches med følgende band:

    • Agalloch
    • Behemoth
    • Belhegor
    • Brujeria
    • Death
    • Empyrium
    • Fen
    • In the Woods...
    • Iron Maiden
    • Kreator
    • My Dying Bride
    • Primordial
    • Solbrud
    • The 3rd and the Mortal

    Vil få svigermor til at sy backpatchen på, og så resten bliver håndsyet. Nu kan jeg også være metal! Forhåbentlig kommer det hele inden Copenhell.

    Guldager 6-05-19 15:37

  • ★★★★0

    Åh gud nej, battle veste er det absolut mest fesne ved metal scenen! 

    dyg 6-05-19 18:54

  • ★★★★★★0

    Hvorfor er det fesent? Synes det er ret fedt, at folk viser, hvad de holder af.

    Guldager 6-05-19 19:55

  • ★★0

    Hvorfor er det fesent? Synes det er ret fedt, at folk viser, hvad de holder af.

    Enig!!

    Weird_J 7-05-19 07:18

  • ★★★★0

    Jeg synes ikke noget dårligt om, at vise hvem man holder af, så lad mig omformulere: De er noget af det mest grimme ved metal scenen. Jeg finder de fleste af dem helt latterligt grimme - Især den klassiske blå denim version. Den må gerne skride tilbage til 70erne og 80erne.

    Personligt viser jeg gerne hvad jeg holder af, men jeg gør det ved at købe t-shirts fra bandsene. Især ved de mindste upcoming bands er jeg glad for at kunne købe t-shirts direkte fra dem, så de også får lidt håndører ud af det.

    dyg 7-05-19 08:56

  • ★★★★★★0

    Jeg synes ikke noget dårligt om, at vise hvem man holder af, så lad mig omformulere: De er noget af det mest grimme ved metal scenen. Jeg finder de fleste af dem helt latterligt grimme - Især den klassiske blå denim version. Den må gerne skride tilbage til 70erne og 80erne.

    Der er jeg helt enig :) - jeg også har tænkt mig at bruge tid på at designe min. Der er også nogle der er sindssygt flotte, hvor man kan se, der er tænkt over den. Jeg tænker lidt, at "de blå grimme" er nogen, hvor patchene er kommet på løbende over mange år. Jeg bygger min på kortere tid. 

    De første her er f.eks. ret grimme: www.miifotos.com/im%C3%A1genes/battle-jacket-33.html, mens denne her tydeligvis er meget gennemtænkt: www.collectors.com/entertainment-item/black-metal-battle-vest-dark-throne-mayhem-dissection-sarge/-5941428040096351755

    Guldager 7-05-19 11:19

  • ★★★★0

    Ja, selvom jeg stadigvæk ikke synes de er pæne, så er de black metal veste jeg har set uden tvivl de pæneste battle vests. Men det er alligevel ikke noget man ser meget af herhjemme.

    Jeg har været til en flok mindre black metal koncerter i KBH over de sidste år, og det er virkeligt ikke mange vests man ser der. Det er primært til det lidt mere mainstreamede (Slayer, Metallica, Copenhell, ...).

    dyg 7-05-19 11:35

  • ★★★★★0

    Ha! Jeg er klart mest til de blå denim veste, hvis det endeligt skal være. Netop fordi de er så kitschede og grimme. Men har aldrig ejet en og kommer aldrig til det =)

    David Lund 7-05-19 12:01

  • ★★★★★0

    Nå, så blev folketingsvalget udskrevet. 5. Juni - bliver det ikke en ualmindelig lang valgkamp eller husker jeg forkert mht. perioden mellem udskrivelse af valg og selve valget førhen?

    David Lund 7-05-19 13:31

  • ★★★★0

    Mens Mette Frederiksen ligger på hospitalet... Det er da ikke særlig pænt :)

    chandler75 7-05-19 13:39

  • ★★★★0

    Selvom det vist næppe er bevidst:

    "Mette Frederiksen oplyste først mandag aften, at hun var indlagt med sygdom. Derfor kan Løkke næppe klandres for at spekulere i at udnytte konkurrentens sygdom, da han tidligere på dagen mandag var ved dronningen."

    chandler75 7-05-19 13:42

  • ★★★★★0

    Tænker også han nok har planlagt datoen for udskrivelsen af valget gennem lidt længere tid. Så bliver det spændende, hvordan valgkampen udvikler sig herfra. Håber satme ikke det bare kommer til at handle om udlændingepolitik og Rasmus Paludan det hele...

    David Lund 7-05-19 14:08

  • ★★★★0

    Jeg tror mere, det kommer til at handle om pension...

    chandler75 7-05-19 14:33

  • ★★★★★★0

    Spændende hvad Riskær disker op med?

    davenport 7-05-19 14:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen