Trailer: Hør Lars Mikkelsen som Scar i den danske trailer til "Løvernes konge"

Det danske hold af stemmer lader desuden til at byde på et par gamle kendinge...

Disneys danske afdeling har nu udgivet den lokale udgave af seneste trailer til sommerens "Løvernes konge". Klippet byder bl.a. på Lars Mikkelsen, der giver den som fortællingens nederdrægtige skurk, Scar. Du kan tage et kig – og et lyt – på traileren nedenfor.

Det tyder derudover på, at vi kan se frem til et genhør med nogle af de favoritter, som gav dansk liv og lydtæppe til den animerede klassiker fra 1994.

Det lyder nemlig umiskendeligt som Henrik Koefoed og Lars Thiesgaards stemmearbejde, da makkerparret Timon og Pumba dukker op, og dermed ser det ud til, at de to herrer gentager deres populære roller i den nye fortolkning.

Se også: Moovy TV: Dubbing-interview med Henrik "Timon" Koefoed

Moovy har været i kontakt med Disney, som meddeler, at den endelige oversigt endnu ikke er faldet helt på plads, og man kan derfor på nuværende tidspunkt ikke bekræfte det danske stemmehold.

stjerner på stribe i den amerikanske version

2019-versionen af "Løvernes konge" er instrueret af Jon Favreau ("Junglebogen") og byder i sine amerikanske omgivelser på et stemmehold bestående af stjerner som Donald Glover, Beyoncé og James Earl Jones. Chiwetel Ejiofor lægger her stemme til Scar, mens komikerne Billy Eichner og Seth Rogen spiller Timon og Pumba.

Kommentarer

Hør Lars Mikkelsen som Scar i den danske trailer til "Løvernes konge"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen