Disney pønser på en tredje Star Wars-live-action-serie

Det bliver serierne på Disney+, der skal udfylde tomrummet mellem "The Rise of Skywalker" og den nye Star Wars-film, som kommer i 2022.

Disneys CEO Bob Iger teaser nu om en potentiel tredje live-action-serie hensat til den fjerne galakse:

"Foreløbig producerer vi to live-action-serier til Disney+, den ene hedder 'The Mandalorian' og bliver styret af Jon Favreau, og den anden er en prequel til 'Rogue One'. Og jeg gætter på, at der sandsynligvis kommer mindst endnu en live-action-serie, som vi producerer til Disney+, før vi udgiver den næste film," udtaler Disney-bossen. 

Den næste film, som Iger henviser til, får premiere i december 2022. Det bliver "Game of Thrones"-skaberne David Benioff og D.B. Weiss, der skal skrive og stå bag den første film, som indleder en helt ny Star Wars-epoke efter Skywalker-sagaens afslutning.

Serien "The Mandalorian" får premiere, når Disney+ går i luften i USA 12. november, mens "Star Wars: The Rise of Skywalker" rammer de danske biografer 18. december.

Kommentarer

Disney pønser på en tredje Star Wars-live-action-serie

  • ★★★★★★1

    Hvis man stopper for meget ind i kæften på en gang, risikerer man at kvæles i det!

    T. Nielsen15-05-19 12:16

  • 1

    For mit vedkommende blev Skywalker-sagaen afsluttet med episode 6, alt der efter er i min verden fanfiction/noncannon.

    Jeg synes at TFA egentlig var fed nok (jeg var inde og se den 3 gange), men det den bragte til bordet, blev ødelagt i samme øjeblik som TLJ kom til verden. Jeg har været vild med Star Wars siden jeg kunne kravle, eller i hvert fald siden jeg kunne opfatte billeder og tv, men jeg har aldrig været mere ligeglad med en ny Star Wars-film, som jeg er det med den kommende Rise of Skywalker. 

    Nå det er sagt, så har jeg ikke opgivet håbet og jeg skal selvfølgelig se den (samt alt det andet Star Wars der kommer), men jeg er på ingen måder hyped eller forventningsfuld. 

    Kyllingebenet15-05-19 12:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen