Trailer: Sidste sansebombarderende trailer til "Batman v Superman"!

Warner har udsendt den sidste eksplosive trailer til "Batman v Superman: Dawn of Justice", der kan ses herunder.

I filmen går Batman til angreb mod Metropolis' hidtil elskede og respekterede beskytter, mens magthaverne forsøger at finde ud af, hvilken type superhelt, verden egentlig har brug for. Men mens Batman og Superman er travlt optaget af den episke kamp imod hinanden, træder en ny og apokalyptisk trussel ind fra mørket og bringer med ét slag menneskehedens fremtidige frie eksistens i større fare end nogensinde før.

Filmen er instrueret af Zack Snyder og har Henry Cavill i rollen som Superman, mens Ben Affleck har taget den mørke kappe på som Batman. Filmen har også Gal Gadot i rollen som Wonder Woman.

De to ikoniske superheltegiganter tørner sammen i biograferne 24. marts.

Kommentarer

Sidste sansebombarderende trailer til "Batman v Superman"!

  • ★★★★★★0

    I et filmisk superhelte univers kan jeg godt leve med at helte som Batman (eller i mesterværket Watchmen) kan mere end normalt. Selvsagt har det en grænse. Personligt er jeg bare kørt lidt træt i Bale's og Nolan's mere "jordnære" og præstationsmæssigt flade superhelt udgave af figuren. 

    Jeg er dog stadig ikke oppe og ringe over denne her. Givet det også skyldes at MoS var ret middelmådig. 

    T. Nielsen12-02-16 11:55

  • ★★★★★0

    Nolan-filmene var fine nok (de 2 første), men jeg er egentlig mere begejstret for The Animated Series. En film der læner sig op ad dem og de bedste af tegneserierne ville jeg byde velkommen. Jeg tvivler nok på denne, mest pga. den sjælløse "Man of Steel" og disse trailers, som ikke har gjort det store for mig, men afventer anmeldelserne...

    Lars!12-02-16 12:01

  • ★★★★★★0

    Bestemt Nolans Batman film var fine. Jeg synes de var fantastiske, også den sidste til en hvis grad. Jeg trænger bare til en anden udgave nu. 

    T. Nielsen12-02-16 12:10

  • ★★★★0

    Riqon: Det har jo traditionelt set bare har været lidt kevlar og en kappe, men det kan selvfølgelig godt været ændret til denne film.

    chandler7512-02-16 13:07

  • ★★★★0

    Som sagt, Snyder lavede lidt samme nummer i Watchmen. Er det fordi det "ser godt ud" eller? 

    Babo12-02-16 13:12

  • ★★★★0

    TN 

    Jeg søger også lidt en anden udgave. Og det tror jeg til en vis grad også Snyder kan levere. Og enig i TDKR er absolut fremragende og faktisk vokset lidt på mig. 

    Babo12-02-16 13:17

  • ★★★★★★0

    Keaton rendte rundt i en gummi-heldragt, hvilket de andre Bat-men også gjorde i den serie. I Batman Begins går man mere i retning af noget swat-agtigt udstyr, hvor der er tale om kevlar og en keramisk "styrhjelm" på hovedet.

    I Batman v Superman ligger kostumet meget tættere på de ældre tegneserieudgaver, så vidt jeg har læst mig til. Selve dragten er stof, mens maske og kappe er gummiagtigt. Der er ganske sikkert noget under dragten, som får Affleck til at se mere buff ud, men der har gået rygter om, at han bare er blevet så stor til rollen. Uanset hvad, er pointen, at Batman ikke render rundt i power armor, men bare i en stofdragt.

    Jep, Batman er "overmenneskelig", som han er i tegneserierne og som han i øvrigt også er i TAS. Batfleck er ikke Nolans Batman, han får sandsynligvis ikke dårlige knæ og holder sandsynligvis ikke en otte års pause, fordi han er lidt ked af det. :D

    Zero Cool12-02-16 13:23

  • ★★★★0

    Bruno

    Han behøver heller ikke være ked af noget. Men vi skal jo tro på, at Batman er uden superkræfter. Hvad der fungerer i tegneserier, behøver ikke fungere på film. Jeg synes det virker lidt for voldsomt og over-the-top, men måske det giver mening, sat i kontekst.

    Babo12-02-16 13:30

  • ★★★★★★0

    Men så er det jo meget godt, at vi har fået en trailer der viser, at det ikke alene virker, men ser fedt ud. :D

    Zero Cool12-02-16 13:51

  • ★★★★★★0

    Black Widow og Hawkeye har ingen superkræfter, men Black Widow er i stand til at tage tre mænd ud, mens hun er bagbundet til en stol og taler i mobil samtidig.

    Nolans Batman er også overmenneskelig - han bliver droppet i et hul i et eller andet unavngivet, muligvis arabisk land. I den tid kommer han sig over en seriøs rygskade, lærer at gå igen og kravler ud af hullet, noget som kun én anden person har været i stand til, og finder midler til at komme tilbage til Gotham, komme i noget ordenligt tøj og lave et lille Batman-bål.. altsammen indenfor cirka fem måneder.

    Zero Cool12-02-16 14:06

  • ★★★★★0

    "finder midler til at komme tilbage til Gotham" :p Mon ikke Mr. Wayne havde et depot et eller andet sted udenfor Gotham, som var "off the books". Det behøver ikke være mere overmenneskeligt end god "Plan B"-lægning.

    Jeg kan godt lide, hvor denne samtale bevægede sig hen. Nolans Batman er som sagt fin, og den er jo for så vidt også original på sin Heat-agtige måde, særligt med mange små detaljer, fx at Jokeren i stedet for at give folk giftig latterkrampe skærer smil på deres ansigter med sine knive. Efter at have set dem savner jeg også noget mere tegneserieagtigt. Det vil vi muligvis få her, hvor der i hvert fald ikke spares på tegneserievolden og eksplosionerne.

    Men hvis "Man of Steel" giver nogen indikation, så bliver det nok også lidt fladt på den emotionelle side. Henry Cavill er sikkert dygtig, men der var intet øjeblik, hvor han fik lov at skinne, ikke engang mødet med hans fars spøgelse fra Krypton, som var nærmest akavet. Amy Adams er også dygtig, men som Lois Lane var hun fuldkommen 2D og ligegyldig for historien. Hvis nogen følelse dominerede i den film, så var det aggression. Der var stort set ingen plads til humor, glæde, forelskelse, savn, jalousi eller noget andet, som kunne gøre historien lidt mere interessant. Og her kan man så frygte, at dette bliver en lige så vred fortsættelse. Do you bleed?... punch punch punch. 

    Lars!12-02-16 14:24

  • ★★★★★1

    Plus at Nolans Batman kan hoppe ud fra så høje højder, at han lander med kraft nok til at smadre en bil, uden at han selv tager det mindste skade. Det er der fandme intet naturligt i.

    Kruse12-02-16 14:26

  • ★★★★★0

    Men hunde, nej, fy da føj da, dem klarer han ikke. :) 

    Lars!12-02-16 14:26

  • ★★★★★★0

    Riqon, ok, så han har penge liggende i det ukendte land, som han kan komme til uden ID og komme hjem, også uden ID, fair nok. Men så er der stadig hans magiske healingevner. Jeg er ikke ekspert når det kommer til rygskader, men det slår mig at et reb og et hul i jorden ikke er de mest optimale midler. :)

    Zero Cool12-02-16 14:32

  • ★★★★0

    Bruno

    Det er jeg med på, men er det ikke ganske fornuftigt underbygget i TDKR, at Batman/Wayne rejser sig? Du siger selv, der går noget tid, selvom det realistisk set er for kort tid, men filmisk giver det akkurat fin mening. Der går f eks. også 45min før vi overhovedet set Batman i dragten. Det handler om, hvor godt tingene er underbygget. F.eks. gav det for mig ingen mening, at personerne i Watchmen besad nærmest superkræfter. Andet end, det så "godt ud". Desuden, så kan man stadig fremstille Batman som værende brutal, mere end hvad Nolan gjorde, uden at virke over-the-top. 

    Babo12-02-16 14:36

  • ★★★★★★2

    Jeg synes ikke der er meget i The Dark Knight Rises der giver mening, må jeg nok erkende. Hverken logisk, filmisk eller hvis man sluger et par super-kameler.

    Zero Cool12-02-16 14:39

  • ★★★★★0

    Tjah, jeg var nu egentlig bare trist over, at der ikke var mere Batman. Og nej, Bruce Wayne i et fængsel med en brækket ryg er ikke "også en slags Batman", uanset hvor dygtig han så bliver til at hoppe. Derudover var det bare en dårlig film med et dårligt plot og en handling fyldt med tilfældigheder og ligegyldige sideplotter. Jeg følte slet ikke, det var en Batman-film. Men fedt score. Og slutningen var da også ret fin. 

    Min teori er, at den tredje Nolan-film døde med Heath Ledger. Der fandtes en fed idé derude, som ikke blev til noget - en langt mere tilfredsstillende afslutning på sagaen. 

    Lars!12-02-16 14:43

  • ★★★★0

    Fair, man kan sige meget, men dårlig? Det er noget jeg overhovedet ikke kan relatere til. Ikke at det var seriens bedste, men da langt over niveau, i forhold til hvad man kan forvente af blockbusters. Jeg synes plottet netop var solidt drejet sammen. Absolut med sine fejl, men helt ærligt... Så kan du pille alle superhelte ned med et brag. 

    Babo12-02-16 15:33

  • ★★★★★0

    "langt over niveau, i forhold til hvad man kan forvente af blockbusters."

    Det siger vel mere om det generelle niveau for blockbusters.

    Okay, en "dårlig film" er den måske ikke, men den har mange problemer, selv om nogle få ting trækker op. Jeg har set den tre gange, første gang i biografen, anden gang for at opdage hvor usammenhængende den var (og at det ikke bare vare et spørgsmål om at se den igen) og tredje gang, fordi min kone overtalte mig. Det, som slår mig igen og igen, er, at det ikke føles som om den ene hændelse hænger sammen med den næste. Det er en serie af begivenheder mere end en historie... dræbende langtrukkent. 

    Lars!12-02-16 15:44

  • ★★★★0

    Det siger lidt om det lave niveau, ja. Men jeg tror ikke der er ret mange, hvis nogen, i Hollywood der kan få 250 millioner til at lave så godt som en old-school epic-war/movie ud af et Batman-koncept, næsten tre timer og batman helt fraværende de første 45min, med tydelige referencer til Howard Hughs, vor situation idag m.m. Vi får endelig et langt indblik i Waynes liv, som jeg synes Bale ramte smukt i sit portræt. Der var ikke meget Batman, men når han endelig fik dragten på, betød det bare meget mere. 

    Jeg finder den ikke langtrukken. Nolan er kendt for at give sig tid og hans film og det kan jeg personligt godt lide. Der er bestemt ridser i lakken, men filmen er et bæst og rå filmoplevelse, som opvejer lidt de mindre gode ting. Bane/Batman duellen er så rygende intens synes jeg. Og hvis man ikke fik nogle tårer i øjenkrogen i løbet af filmen, så.....;) 

    Er der noget specielt du tænker på mht usammenhængende plot? Ikke at det ikke kan være sandt. 

    Babo12-02-16 16:16

  • ★★★★★★0

    Jeg kan slet ikke følge den der med, at enkelte af "heltene" i Watchmen ikke må kunne lidt mere end normalt. Det kan næsten samtlige filmhelte jeg kan komme på i filmhistorien. Derudover, så er der en mand der bliver blå og bliver til en fucking Gud i Watchmen:-D Det er fantasy for ffs, ikke virkelig. Selvsagt skal det være troværdigt indenfor rammerne. Det synes jeg så netop den film er mere end nogen anden Superheltefilm lavet. 

    T. Nielsen12-02-16 18:58

  • ★★★★0

    Men visse helte har ingen superkræfter og vi skal købe dem som "almindelige" mennesker. Ellers er der ingen forskelle på en hulk eller batman, og så falder det lidt til jorden, at batman blot er et menneske :)

    Babo12-02-16 19:09

  • ★★★★★★0

    Jeg ser ingen Batmænd eller Watchmen (udover blå Gud måske;) der kan kaste med biler og stoppe tog:-D

    T. Nielsen12-02-16 19:14

  • ★★★★★★1

    Men, der er intet problem i, at Nolans Batman også er overmenneskelig? Som skrevet tidligere i tråden, er der jo masser af eksempler på, at han også er det, bare på en anden måde.

    Eller hvad med Hawkeye eller Black Widow, som nævnt tidligere? Ingen af dem har superkræfter heller.

    Zero Cool12-02-16 19:34

  • ★★★★★0

    Jeg køber ikke, at bare Nolan kan lave god episk film for så mange penge, hvad end det betyder. Jeg ser heller ikke, hvordan det er et plus, at Batman ikke er med de første 45 minutter. Det gav mening i Batman Begins, men nu skulle han da være inde i det. Jeg synes faktisk heller ikke, Bale er overbevisende som den gamle opslidte Bruce Wayne. Han ligner bare ikke noget eller nogen fra tegneserierne, så der må jeg sige, at Batfleck virker bedre ramt. Hans skuespil slår mig også som stift meget af tiden. Duellen med Bane fungerede ikke. Så han skulle bare slå ham på masken for at vinde? Geez... Bane er lige så forglemmelig som de fleste andre karakterer i filmen. Husker nogen Peter Foley? Først tredje gang jeg så den, lagde jeg mærke til, hvordan han døde. Det siger noget om hvor lidt investeret jeg var i hans journey, som bare forstyrrede og stjal screentime fra flagermusen, og måske generelt hvor svært det er at komme ind i denne film og føle noget for karaktererne. Det eneste sted jeg kneb en tåre var, da Bruce afslørede sin identitet for Gordon, men dette er nok nærmere tidligere films fortjeneste, da den scene byggede på Batman Begins. Nej, hvis filmen ikke er dårlig, så skulle den i hvert fald have været meget, meget bedre.

    Lars!12-02-16 21:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen