Star Wars: Velkommen til Galaxy’s Edge!

Disneys nye temapark er den ultimative Star Wars-drøm, der går i opfyldelse for alverdens fans.

Ventetiden er forbi. Nu har du muligheden for at komme så tæt på oplevelsen af at befinde dig i den fjerne Star Wars-galakse som aldrig før. Det sker, når Disney fredag omsider slår dørene op for deres spritnye Star Wars-temapark i Disneyland i Anaheim, Californien. 

Som det fremgår af videoen herunder, er den dybt imponerende park Galaxy’s Edge i stand til at opfylde selv den mest hardcore Star Wars-fans vådeste drømme på planeten Batuu, der er det fiktive omdrejningspunkt for de spektakulære forlystelser. 

Publikum får blandt andet mulighed for at sætte sig bag kontrolpanelet i Tusindårsfalkens sagnsomspunde cockpit samt tage del i et episk rumslag kaldet Rise of the Resistance.

Han Solos ikoniske rumskib i størrelse 1:1 venter blot på at blive udforsket af de mange forventningsfulde gæster, der uden tvivl vil få en oplevelse for livet, når de går på opdagelse i det utrolige fartøj for at studere alle dets vidunderlige detaljer.

ET GLAS BLÅ MÆLK, TAK

Derudover kan man spadsere rundt på den fantastiske markedsplads ved navn Black Spire Outpost, inden man sætter sig ind i Oga's Cantina for at nyde et glas blå – eller grøn mælk – mens man forsøger at kapere alle de fantastiske indtryk, der indbefatter ikoniske Star Wars-rumskibe i fuld størrelse, stormtroppere på patrulje i Batuus gader samt naturligvis mødet med et væld af fascinerende aliens, helte og skurke i det umådeligt detaljerige univers.

Der er naturligvis også mulighed for at bygge sit helt eget unikke lyssværd og sin egen robot, og du kan få et indtryk af alle herlighederne lige her: 

Kommentarer

Star Wars: Velkommen til Galaxy’s Edge!

  • ★★★★★★0

    WOW - just WOW!

    davenport31-05-19 12:37

  • ★★0

    Endnu et argument, for at tage derind til August :D

    MadMartigan31-05-19 13:12

  • 0

    Endnu et argument, for at tage derind til August :D

    Hvis du skulle ombestemme dig, så åbner der også en helt ny Star Wars-temapark i Walt Disney World i Orlando, Florida i august. 

    QUASAR31-05-19 16:26

  • ★★0

    Man skal bare have penge pungen i orden.

    Det koster fx $200 at lave sit eget lyssværd.

    Tiany31-05-19 17:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen