Trailer: Sidste sansebombarderende trailer til "Batman v Superman"!

Warner har udsendt den sidste eksplosive trailer til "Batman v Superman: Dawn of Justice", der kan ses herunder.

I filmen går Batman til angreb mod Metropolis' hidtil elskede og respekterede beskytter, mens magthaverne forsøger at finde ud af, hvilken type superhelt, verden egentlig har brug for. Men mens Batman og Superman er travlt optaget af den episke kamp imod hinanden, træder en ny og apokalyptisk trussel ind fra mørket og bringer med ét slag menneskehedens fremtidige frie eksistens i større fare end nogensinde før.

Filmen er instrueret af Zack Snyder og har Henry Cavill i rollen som Superman, mens Ben Affleck har taget den mørke kappe på som Batman. Filmen har også Gal Gadot i rollen som Wonder Woman.

De to ikoniske superheltegiganter tørner sammen i biograferne 24. marts.

Kommentarer

Sidste sansebombarderende trailer til "Batman v Superman"!

  • ★★★★0

    Igen, det handler om, hvor godt tingene er underbygget. Jeg ser ingen problemer i Batman rejser sig op i TDKR. Han genopbygger sig selv og er fængslet flere måneder. Det er for mig akkurat nok til at jeg tror på det. Du kan jo ikke lave den slags film 100% realistisk og det er ved gud heller ikke det jeg søger i sådan en film. 

    Mht. Black Widow, så overmander hun snedigt et par eller 3 thugs i scenen på lageret. Jeg ser intet problem der. Ligesom jeg heller ikke ser et problem i, at Jason Bourne kan overmande flere på én gang. Men hvis skurkene pludselig flyver 10 meter bagud og i luften, blot ved et slag, så synes jeg man piller det menneskelige aspekt lidt ud af de helte, der ikke besidder nogen superkræfter. Man kan muligvis bruge det kunstnerisk, det må så sandelig komme an på en prøve. Jeg var vild med det lange-take i Daredevil, hvor han nakker flere af bad guys. Brutalt, men aldrig over-the-top. 

    Herre gud, det vil da heller ikke vælte en god film for mig. Men indimellem kan detaljer være afgørende. 

    Babo12-02-16 21:23

  • ★★★★★★0

    www.youtube.com/watch

    "Snedigt".. Ok.

    Zero Cool12-02-16 21:32

  • ★★★★★0

    Og hvorfor lader Bane ham leve? Fordi det skal gøre ondt. Det er lige så "out of the blue" som slå-på-masken-teknikken. Men på en eller anden måde måtte han naturligvis overleve, så et eller andet måtte jo findes på. 

    Lars!12-02-16 21:40

  • ★★★★0

    Bruno:

    Det er netop den scene jeg refererer til. Hun overmander dem....hvad så? Jeg køber det.

    Babo12-02-16 21:56

  • ★★★★★★0

    Jeg genså lige traileren fordi IMAX har lagt en ny op i bedre kvalitet og kiggede lidt nærmere på Batmans kamp, så'en lige for at se hvad der i virkeligheden foregår i de hurtige klip - skurken der ryger ind i en kasse, gør det ikke fordi han bliver slået, hvilket vel er hvad hele diskussionen er baseret på. Se fra cirka 26 sekunder inde i traileren.

    Der er et klip ligefør man ser ham og han løber mod Batman, Batman bukker sig, så skurken ryger over ham, bruger skurkens moment mod ham og skubber ham, så han får yderligere fart på og ryger ind i kassen.

    Så der er ingen der ryger 10 meter pga. et slag. Der er til gengæld én person der bliver "bodyslammet" og en enkelt der bliver kastet ind i en væg, hvor pudsen falder af, helt sikkert for effektens skyld.

    Så i bund og grund demonstrerer Batman ingen overmenneskelige kræfter, han demonstrerer til gengæld kendskab til kampsport, hvilket er ret karakteristisk for figuren. Men de ting han gør i klippet er ikke noget, som en MMA-kæmper eller en helt almindelig wrestler ikke kan, selvfølgelig med det lille twist, at ingen slåskampe i virkeligheden er så velkoreograferet, som de er på film eller i wrestling.

    Zero Cool13-02-16 00:25

  • ★★★1

    Plus at Nolans Batman kan hoppe ud fra så høje højder, at han lander med kraft nok til at smadre en bil, uden at han selv tager det mindste skade. Det er der fandme intet naturligt i.

    Jeg synes The Dark Knight er en fantastisk film, men den nævnte scene har altid irriteret mig gevaldigt. I Nolans mere "jordnære" univers giver det ingen mening at både Batman og Rachel kan gå uskadt fra et fald på flere hundrede meter uden så meget som en eneste skramme. 

    Essal13-02-16 00:39

  • ★★★★0

    Medgivet, den scene kunne have været håndteret anderledes. Men sådan noget finder du også i Bourne film. Efter den vildeste biljagt, som vil sende enhver på intensiv, der er Bourne, med lidt halten, ganske kampklar igen :) Jeg har blot indtryk af at Batman i Afflecks skikkelse virker decideret overmenneskelig og slåsscenen fra traileren er sikkert blot en smagsprøve. Men ikke mere om den sag. Det må komme an på en prøve. 

    Babo13-02-16 10:32

  • 0

    Hehe Harvy Dent falder 10 meter ned, DØD. Batman falder 10 meter ned, han ligger sig lige i 5 sekunder og sunder sig, så han frisk igen :)

    Geekalot13-02-16 11:29

  • ★★★★0

    De to scener er ret forskelligt underbygget. Batmans fart sænkes betydeligt fordi kappen åbnes. Så vidt jeg husker. Ergo er scenen underbygget i filmens univers. Dent falder ned og faldet dræber ham. Men hvad er det egentlig vi snakker om her? Jeg har aldrig påstået filmene var autentiske ligefrem. Så det handler om, hvor godt tingene er underbygget og om man køber skidtet. I den sammenhæng synes jeg en film som Die Hard 5 fejlede. Et er, at den er ubegavet, men at McClane næsten kunne få Avengers teamet til at ligne socialrealisme, der ramte man godt nok helt ved siden af. 

    Babo13-02-16 13:45

  • ★★★★★3

    Men uanset hvordan du vender og drejer det, så ville Batman ikke kunne lande på taget af en bil og smadre bilen, uden at selv samme kraft ville smadre ham.

    Kruse13-02-16 14:08

  • ★★★★1

    Men farten sænkes betydeligt i scenen. Og det er ikke sådan bilen er totalt skadet. Igen, det er ikke meget værre end når vi ser Bourne "ovenpå" efter en hektisk biljagt med totalt smadrede biler, der vil sende enhver på den intensive, hvis man var så heldig :) Jeg køber det fordi det er rimeligt godt underbygget i den filmiske verden og jeg køber Bourne stadig som værende menneskelig. Umiddelbart får jeg indtryk af, at Snyders batman er umenneskelig, ikke specielt sårbar, og det er for mig her, en afgørende forskelle kan ligge. Men vi bliver altså kloger efter filmen og fungerer det godt, jamen så er det jo herligt.

    Desuden; fuldkommen vanvittigt af de overhovedet viser så meget i traileren af kampscenen. 

    Babo13-02-16 17:31

  • ★★★1

    Desuden; fuldkommen vanvittigt af de overhovedet viser så meget i traileren af kampscenen. 

    Fuldkommen vanvittigt at de har vist så meget af hele filmen, hvis man ligger alle trailere for filmen sammen. 

    Essal13-02-16 18:39

  • ★★★★★★2

    Fuldkommen vanvittigt at de har vist så meget af hele filmen, hvis man ligger alle trailere for filmen sammen. 

    Cirka fem minutter velsagtens, ud af en film der siges at blive over tre timer lang.

    Zero Cool13-02-16 18:57

  • ★★★★★1

    Cirka fem minutter velsagtens, ud af en film der siges at blive over tre timer lang.

    Det handler vel mere om, at det kan være spoilerklip. At de muligvis har vist ting, de burde have gemt til biografen. 

    Lars!13-02-16 20:02

  • ★★★★0

    Trailer 1 (2.13)

    Trailer 2 (3.01)

    Trailer 3 (2.12)

    + sneak peak på over et minut samt de sædvanlige tv spots. 

    Over tre timer? Den tror jeg ikke på. Måske DC-cut. 

    Babo13-02-16 20:04

  • ★★★1

    Det handler vel mere om, at det kan være spoilerklip. At de muligvis har vist ting, de burde have gemt til biografen. 

    Det var nemlig det jeg mente. 

    Essal13-02-16 23:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen