Brugeranmeldelse: Cloverfield

Blændende effektarbejde.

Meget positivt gensyn på Blu-ray. Jeg huskede lidt, at stilen generede mig ved sidste kig.

Filmen kunne helt sikkert også have været blevet endnu bedre skudt på standard format, men jeg må sgu tilstå, at jeg var revet med af illusionen om dokumentarisk autenticitet, og vi oplever mareridtet fra flygtningenes synspunkt.

Blændende effektarbejde. Personerne gives ikke meget baggrund, men nok til at man kan bekymre sig om dem i situationen, de befinder sig i. De formår også at holde mystikken omkring hele idéen intakt, så godt gået.

Cloverfield

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Cloverfield

  • ★★★★★0

    Meget enig i din anmeldelse. :)

    I det hele taget er jeg meget glad for hele "Cloverfield" trilogien og ser gerne, at der bliver lavet flere film eller tv-serier i Cloverfield-universet. 

    • Cloverfield - 9/10 
    • 10 Cloverfield Lane - 10/10
    • The Cloverfield Paradox - 7/10

    NightHawk15-06-19 02:56

  • ★★★★1

    Meget enig i din anmeldelse. :)

    I det hele taget er jeg meget glad for hele "Cloverfield" trilogien og ser gerne, at der bliver lavet flere film eller tv-serier i Cloverfield-universet. 

    • Cloverfield - 9/10 
    • 10 Cloverfield Lane - 10/10
    • The Cloverfield Paradox - 7/10

    Uh en 10? Var den så ikke engang på din liste over årtiets bedste? Måske jeg husker forkert. Jeg er enig i, Lane er en smule bedre film. Jeg benytter ikke karakterskala længere, men vil som sagt også sætte den lidt over Cloverfield. Den sidste i serien har jeg ikke rigtigt gidet. Jeg har ikke længere motivation til at se hvad som helst og forventningerne har bare ikke været der. 

    Babo15-06-19 09:09

  • ★★★★★0

    Cloverfield var en positiv overraskelse og en af de få "found footage"-film, som faktisk fungerer nogenlunde. Lane var en ægte monster-film på den fede måde, takket være en eminent John Goodman.

    Jeg har ikke set Paradox på grund af den negative omtale. 

    Lars!15-06-19 09:41

  • ★★★★★★0

    Paradox var også en ret dårlig film. Clover er absolut en af de bedre i subgenren. Lane var så bestemt også en bedre film end de andre.

    T. Nielsen15-06-19 11:10

  • ★★★★★0

    Uh en 10? Var den så ikke engang på din liste over årtiets bedste? Måske jeg husker forkert. Jeg er enig i, Lane er en smule bedre film. Jeg benytter ikke karakterskala længere, men vil som sagt også sætte den lidt over Cloverfield. 

    Du har helt ret mht. listen over årtiets bedste film. Det er klart en fejl fra min side, for "10 Cloverfield Lane" burde selvfølgelig havet været på listen. Men sådan er det altid, synes jeg, når man skal lave sådanne lister, at der er nogle film som man bare glemmer i farten. :) 

    Den sidste i serien har jeg ikke rigtigt gidet. Jeg har ikke længere motivation til at se hvad som helst og forventningerne har bare ikke været der. 

    Det er rigtigt nok, at "The Cloverfield Paradox" ikke er på niveau med de to andre film. Men samtidig synes jeg, at  den meget hårde kritik er blæst helt ud af proportioner, for der er bestemt heller ikke tale om nogen dårlig film. Handlingen minder unægteligt en hel del om et afsnit fra en "Star Trek" tv-serie og opfinder dermed ikke den dybe tallerken på nogen måde i sin eksekvering af plottet eller i sine karakter-beskrivelser.

    Men det er stadigvæk ganske underholdende og til tider medrivende trods den genkendelige historie og de traditionelle konflikter imellem filmens persongalleri. Og så er filmen også både velspillet og flot produceret med nogle ret flotte og effektive effekter. Og så er slutningen bare herlig på sån en WTF agtig måde.

    Jeg synes det er fedt at de tre film er så forskellige i deres stil og udtryk og så alligevel formår at hænge sammen i et større univers. :)

    NightHawk15-06-19 17:58

  • ★★★★0

    Nighthawk, det er kun fordi jeg husker de mest mærkværdige ting, men så tror jeg også du har glemt endnu en 10’er, I Kill Giant ;) Det er dog lidt tankevækkende du glemmer mesterværkerne hehe

    Personligt glemte jeg at smide The American på :)

    Babo16-06-19 12:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen