Vred mor: Folk uden børn bør udelukkes fra Walt Disney World!

Umodne millennials, der bruger penge på slik og optager plads i køen, bør ikke have adgang, mener mor.

Mange børnefamilier kender nok situationen: I er taget i forlystelsespark, men køerne er lange, børnene er trætte og utålmodige, og det hele bliver træls.

Det kender en amerikansk mor i hvert fald alt til. I så høj grad, og hun har forfattet et meget langt og meget vredt tweet, hvor hun tordner mod folk, hun virkelig hader: Barnløse gæster, der har den frækhed at tage i Walt Disney World!

I tweetet skriver moren, at parken er en familiepark, og at umodne millennials kommer og bruger deres penge på legetøj og slik, hvilket får familiegæsternes små poder til at hyle over, at de ikke må få alt det, som de barnløse bruger penge på.

Derudover kritiserer den gale mor, at gæster uden børn optager plads i køerne til de populære forlystelser, og at mødre med børn burde have lov til at springe hele køen over.

Hele det vrede tweet, der er blevet liket næsten 70.000 gange, kan læses her:

Kommentarer

Vred mor: Folk uden børn bør udelukkes fra Walt Disney World!

  • 0

    Hov hov, den slags skal man ikke just lave sjov med. 

    Tror bestemt heller ikke det var for sjov. Det var lige netop også Filmz jeg tænkte på først. Måtte lige tjekke en ekstra gang, om jeg nu stadig var på Moovy 

    Nagash30-07-19 09:49

  • 0

    Der er et STORT hul af brok, at udfylde efter Babo har trukket stikket og erklæret at han ikke længere har den store filminteresse. 

    Jeg troede først denne artikel var en joke i øvrigt?!? Det var den desværre ikke:-/

    Noo, hvor har han erklæret det henne?

    Bobby Long30-07-19 10:19

  • 1

    "Vær bedre end det her Moovy" er måske knaaapt så konstruktivt...

    Nej det er ikke ligefrem den mest konstruktive kritik jeg nogensinde har givet. Men det har så retfærdigvis også været oppe at vende før, hvor jeg uddybede min kritik for dig. Og Aranyhajú havede allerede opsummeret problemet med denne nyhed/artikl. Så den her gang blev det kun til knapt så konstruktiv feedback.

    Høegh30-07-19 10:35

  • ★★★★★★1

    For det første: moderen tog hende væk fra køen, så det var hende, der fik barnet til at græde...

    For det andet: hvis Moovy gerne vil lave flere af denne slags nyheder, kunne man evt lave en ny Gossip-sektion eller lignende. 

    Guldager30-07-19 10:42

  • ★★★★0

    or det andet: hvis Moovy gerne vil lave flere af denne slags nyheder, kunne man evt lave en ny Gossip-sektion eller lignende.

    Hvad forskel ville det gøre?

    chandler7530-07-19 11:15

  • ★★★★★★0

    Noo, hvor har han erklæret det henne?

    Fjæsen

    T. Nielsen30-07-19 11:15

  • ★★★★★★0

    Hvad forskel ville det gøre?

    Det skulle måske så også laves på en måde, så de kan slås fra.

    Og en sortering vil også betyde, at folk ikke forventer noget seriøst af et indlæg. 

    Guldager30-07-19 11:19

  • ★★3

    Gnavene filmnørder hele bundet

    Weird_J30-07-19 12:03

  • ★★★★★★1

    Gnavene filmnørder hele bundet

    Hehe, det var bare forslag :) - jeg har ikke noget imod gossipnyheder. Læser selv alt for meget eb.dk :)

    Et alternativ kunne også være en todelt forside. Jeg er med på, at looket nu er rent, overskueligt og mobilvenligt, men det betyder også, at alle nyheder får samme status så at sige.

    Der skal være plads til denne type indlæg også, også på et seriøst medie, synes jeg. 

    Guldager30-07-19 12:12

  • ★★★★★0

    Hvis der skal videreudvikles noget på denne side, så synes jeg ikke, tags og kategorisering skal prioriteres. Men en øget nyhedsmængde havde hjulpet siden. Der kunne deles mange flere nyheder af mere seriøs karakter - men der mangler måske skribenter. 

    Lars!30-07-19 15:12

  • ★★★★0

    Hvis der skal videreudvikles noget på denne side, så synes jeg ikke, tags og kategorisering skal prioriteres. Men en øget nyhedsmængde havde hjulpet siden. Der kunne deles mange flere nyheder af mere seriøs karakter - men der mangler måske skribenter. 

    Det er lidt to forskellige ting - en teknisk (som er Jonas' domæne) og en redaktionel. Men hvis (eller rettere når) der skal udvikles teknisk, synes jeg, at Jonas' tid er bedre brugt på andre nye funktionaliteter og features end muligheden for at sortere i typen af artikler.

    Og ja, vi mangler altid skribenter - især nyhedsskribenter (selvom sommerperioden nu ikke er helt repræsentativ, da mange er på ferie). Vi søger jævnligt og får da også regelmæssigt nye ombord, men det er desværre ofte, at de ikke bliver hængende så længe, selvom vi på redaktionen har brugt en del tid og kræfter på at "oplære" dem.

    Det er altid svært at få folk til at arbejde gratis, men hvis nogen her er interesseret, er I da velkommen til at skrive til mig på rasmus@moovy.dk :)

    chandler7530-07-19 16:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen