Donald Trump vil slå ned på shooter-spil efter masseskyderi

Det er ikke første gang, at Trump er ude med riven...

Vold i film og spil får ofte skylden for vold i den virkelige verden, og selvom filmvold denne gang ser ud til at gå fri, langer USA's præsident, Donald Trump, nu ud efter vold i computerspil.

Det sker efter masseskyderierne i Texas og Ohio, hvor 29 mennesker blev dræbt. I en tale i dag, hvor Trump også skyder skylden på bl.a sociale medier, siger han: "Vi må stoppe glorificeringen af vold i vores samfund. Dette inkluderer de grusomme og uhyggelige videospil, der nu er almindelige."

Det er ikke første gang, at Trump langer ud efter videospil. Sidste år, efter en skolemassakre i Florida, kritiserde han både spil og film:

"Jeg hører flere og flere, der siger, at voldsniveauet i videospil virkelig påvirker de unges tanker, og hvis man går skridtet videre, er det film... Filmene er så voldelige. Og alligevel har et barn mulighed for at se filmene, hvis der ikke er sex involveret, men der er drab involveret. Måske skal de indføre et rating-system for det."

Kommentarer

Donald Trump vil slå ned på shooter-spil efter masseskyderi

  • ★★★★★1

    Problemet ligger jo hel andet sted, det her er blot den gamle klassiske traver, som GOP og Ham den Orange igen kommer frem med for at prøve at fjerne fokus som de altid gør.

    Er ret spændt på, hvordan de håndtere hans besøg til Danmark til September, folk der kan li ham i DK er sikkert en meget lille del, så vil politiet forbyde diverse skilte med "velkomst" hilsner på?

    Men blir da lidt sjovt når han er nødt til at hænge ud med Dronningen og Mette Frederiksen, sikker på de heller ikke bryder sig om ham men blot er nødt til at opføre sig pænt.

    Politiet, PET osv. "glæder" sig sikkert også til den opgave med at gøre klar til hans besøg.

    Elwood 5-08-19 18:49

  • ★★★★★★1

    Var det ikke bedre, at almindelige mennesker ikke kunne købe våben?? 

    davenport 5-08-19 18:57

  • ★★★★★★2

    Selvfølgelig ignoreres de mange undersøgelser der er på området, til fordel for en mavefornemmelse. Sidste gang var han ikke engang klar over, at der allerede findes et ratingsystem.

    Men hey, hvis det ikke er spil eller film, så er det vel TV, radio, rock n' roll, eller jazz der har skylden, ikke et råddent samfund, som nægter at enten gøre det sværere at købe våben, eller hjælpe psykisk syge mennesker.

    Zero Cool 5-08-19 19:21

  • ★★★★★★0

    Ja, så kunne de da bare have taget konsekvensen dengang og forbudt ham der Elvis The Pelvis. Tsk tsk!

    T. Nielsen 5-08-19 19:30

  • ★★★0

    Here we go again. 

    Essal 5-08-19 19:40

  • ★★★★★0

    Våbenindustrien forstår at give videospil skylden. Den strategi har de brugt i 20 år, og de har selvfølgelig hvisket det i Trumps øre også. Men jeg gad vide om ikke de fleste amerikanere er ved at vågne op, selv om det ville være helt umuligt og resultere i en borgerkrig, hvis man skulle begynde at tage pistoler og geværer fra den menige borger i USA. Retten til at forsvare sig med våben stikker alt for dybt i den amerikanske kultur til at man rigtigt kan gøre noget ved det. Men mon ikke der vil blive forsøgt at regulere det, når man forhåbentlig har fået skiftet Trump ud... 

    Lars! 6-08-19 09:14

  • ★★★★0

    Men mon ikke der vil blive forsøgt at regulere det, når man forhåbentlig har fået skiftet Trump ud... 

    20. Januar 2025. Lang tid til.

    Med det udvalg demokraterne stiller og de problemer de er begyndt at få med affiliationer til venstreradikalisme og knæfald for identitetspolitik, så tvivler jeg på, at det sker ved næste valg.

    Amerikansk demografi og valgsystem betyder, at det bliver tæt. Det gør det altid, uanset hvad.

    Men så kan DR glæde sig over at forlænge deres Verden ifølge Trump sektion med 4 år mere :-D

    Bruce 6-08-19 12:43

  • ★★★★★0

    Ja, det har du nok ret i. 

    Lars! 6-08-19 13:28

  • 0

    Ja det hvert fald ikke deres håbløse våbenlov derovre der er skyld i det...

    Geekalot 6-08-19 20:24

  • ★★★2

    Jeg så det her tweet tidligere i dag. Det siger en del...

    twitter.com/alv9n/status/1158445848755343360

    HonoDelLoce 6-08-19 20:41

  • ★★★0

    Våben er vel midlet og ikke årsagen.
    Man skal måske også passe på at man ikke lukker øjnene for de virkelige årsager.

    Det i Texas var jo højreorienteret terror. Hvis en terrorist er opsat på at ville gøre skade på andre, så gør de det  vel om våben er lovligt eller ej.
    Andre steder i verden stikker man istedet andre ned med knive. Noget så lavpraktisk som at køre andre ned med bil var jo også populært i en periode.

    Aranyhajú Nyárszépe 7-08-19 08:00

  • 1

    Våben er vel midlet og ikke årsagen.
    Man skal måske også passe på at man ikke lukker øjnene for de virkelige årsager.

    Det i Texas var jo højreorienteret terror. Hvis en terrorist er opsat på at ville gøre skade på andre, så gør de det  vel om våben er lovligt eller ej.
    Andre steder i verden stikker man istedet andre ned med knive. Noget så lavpraktisk som at køre andre ned med bil var jo også populært i en periode.

    Men kan vi ikke blive enige om at antallet af ofre alt andet lige vel være højere, hvis det er nemt at anskaffe sig en automatriffel? Du kan alt andet lige hurtigere få kål på folk ved at tømme magasiner på ingen tid, ud i en menneskemængde, frem for st skulle løbe rundt og hugge en kniv i dem?

    Sjølle 7-08-19 19:49

  • ★★★★★★0

    Right on!

    davenport 7-08-19 23:14

  • ★★★★1

    Jeps. Retten til at bære våben blev skrevet ind i forfatningen dengang, hvor riflen skulle lades med krudt efter hvert eneste skud...

    chandler75 8-08-19 12:42

  • 0

    Problemet var nok også løst derovre hvis det kun forlader gevær de måtte have adgang til

    Geekalot 8-08-19 13:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen