Forum - Forum-tråd: Brugeranmeldelse: The Boys (Sæson 1, Amazon, 2019)

Brugeranmeldelse: The Boys (Sæson 1, Amazon, 2019)

  • 0

    Hold på hat og briller, for The Boys er ikke for sarte mennesker!

    Præmissen er simpel; i en verden med helte, som styres af et professionelt selskab, er en flok almindelige mennesker trætte af den råddenskab, som fejes ind under gulvtæppet. Efter et stort tab samles tøsedrengen Hughie op af den storbandende og fandenivoldske Billy Butcher (Karl Urban i sit es, omend accenten virker lidt for kunstig). Makkerparret vil gerne have hævn, og den koster liv på alle sider.

    Superheltene er plagieret fra DC’s univers; vi har Homelander (Superman), Queen Maeve (Wonder Woman), Black Noir (Batman), The Deep (Aqua Man) med flere, men deres personligheder har et twist, som gør dem knap så sympatiske som deres forbilleder, ligesom at de menneskelige konsekvenser af deres handlinger sættes i et andet lys efter rosenrøde portrætteringer de senere år. Det er forfriskende, hvis man er træt af Marvels duksedrenge.

    De senere år har budt på ultravold, spandevis af blod og masser af sex i mange nyere serier, og her mangler ej heller intet. Dog er humoren så grotesk og tilpas chokerende, at det hele flyder sammen i en perfekt sympfony. Tempoet er velholdt, hvor kun et enkelt sideplot med en asiatisk pige trækker ud. Seth Rogen har været med til at udvikle denne, ligesom han også har en finger med i The Preacher. Dog fungerer denne langt bedre i min optik.

    Fed humor, godt cast, god historie, lækker produktion og kun otte afsnit. Hvad venter du på?

    6/6

    www.youtube.com/watch

    Nickell 9-08-19 22:22

  • ★★★1

    Serien er udviklet af Eric Kripke som også stod bag Supernatural og dens glimrende første fem sæsoner, så jeg tjekker den nok ud på et tidspunkt.

    Essal 9-08-19 22:43

  • ★★★★★0

    Vi har en tråd til brugeranmeldelser:

    www.moovy.dk/forum/bland-selv/What-we-saw

    Det er fra den tråd, at Moovy’s redaktør vælger hvilke anmeldelser, som bliver fremhævet som en officiel “Brugeranmeldelse”.

    Kruse 9-08-19 23:24

  • 0

    Essal: Snyd ikke dig selv...

    Kruse: Tak, jeg poster den der... Jeg kunne ikke finde noget om brugeranmeldelser andre steder... :-)

    Nickell10-08-19 18:10

  • ★★★★0

    Men fin brugeranmeldelse - den smider jeg gerne på :)

    chandler7510-08-19 18:20

  • 0

    Men fin brugeranmeldelse - den smider jeg gerne på :)

    Det skal du være så velkommen til.

    Jeg har lagt anmeldelsen i den rigtige tråd. Så længe at ordet om denne fede serie spredes, så må I gøre som I vil... :-)

    Nickell17-08-19 17:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen