Trailer: Stallone tager kampen op i seneste "Rambo: Last Blood"-trailer

John Rambo er på krigsstien og lægger sig ud med et helt narkokartel.

Om knap en måned får "Rambo: Last Blood" premiere, og vi har nu fået endnu en lille smagsprøve på, hvad vi kan forvente os, når Rambo atter vender tilbage... og det går ikke stille for sig!

Sylvester Stallone er tilbage som den titulære hovedrolle, der dog har trukket sig tilbage og lever et stille liv på landet. Der varer dog ikke længe, før han indhentes af fortiden og må gå i krig mod et helt narkokartel for at redde datteren af en nær ven.

"Rambo: Last Blood" får dansk biografpremiere 19. september. Seneste trailer kan ses her:

Kommentarer

Stallone tager kampen op i seneste "Rambo: Last Blood"-trailer

  • ★★★★0

    Rambo og Terminator. Synd Bruce Willis ikke lige også casher ind her i efteråret. En trio feature fra Planet Hollywood.

    Bruce21-08-19 16:27

  • ★★★★★1

    Rambo og Terminator. Synd Bruce Willis ikke lige også casher ind her i efteråret. En trio feature fra Planet Hollywood.

    Jeg synes der er væsentligt forskel på de to franchises og den passion der (ud over at tjene penge) er lagt i dem fra folkene bag.

    Stallone har en kærlighed til sin karakter og en respekt for "Rambo" seriens fans på samme måde, som han havde det med Rocky karakteren og serien og det synes jeg i høj grad skinner igennem i hans måde at fortsætte John Rambos ark på, hvor han nu er kommet full circle hjemme igen på den fædrene gård som en nedslidt cowboy, der nærmest kunne være taget direkte ud af en Sam Peckinpah western. En furet krigers sidste mission inden graven lurer lige om hjørnet. Det giver meget god mening, synes jeg. :)

    Helt modsat ser jeg det med "Terminator" franchisen, hvor man har rodet rundt, særligt med de to sidste film som mest af alt har virket som kold og kynisk kassetænkning uden nogen oprigtig passion for karakterene eller deres univers. At den nye film "Dark Fate" så også hovedløst rider med på bølgen af tredjebølge-feminisme og SJW leflen gør ikke ligefrem tingene bedre, da historien nemt kan komme til at lide under at skulle please et bestemt segment af tilskuere. 

    Hvad Bruce Willis angår kommer vi højst sansynligt ikke til at se mere til ham som John McClaine. Efter at Disney købte Fox har de ifølge rygtebørsen nemlig besluttet sig for helt at skrotte origins filmen "McClaine", hvor Bruce Willis på en eller anden måde var en del af historien. I stedet vil Disney nu reboote "Die Hard" franchisen på samme måde, som de har tænkt sig med eksempelvis "Home Alone". Det skal nok blive fedt eller...:P

    Så jeg ser meget frem til "Rambo : Last Blood", men er til gengæld meget skeptisk overfor "Terminator : Dark Fate", og mht. "Die Hard", ja der sluttede den serie for mit vedkommende med Nr. 4. :) 

    NightHawk21-08-19 17:11

  • ★★★★★★1

    Godt brølt gamle dreng (Nighthawk) og jeg er fuldstændig enig i hver et ord:) 

    T. Nielsen21-08-19 17:15

  • ★★★★1

    Rambo 2 og 3 er da noget værre lort og 4’eren er ikke just modtaget særligt godt og regnes vel i bedste fald for dårlig. Så respekt og respekt. Muligt Stallone har den. Men han må være den eneste. Creeds succes tror jeg mest skyldes instruktøren, der tog serien i den rigtige retning. Den har nemlig længe sejlet sys jeg.

    Ser du interviews af Miller, så har han den dybeste respekt for serien og endt endda med at græde i en sammenhæng. Jeg tror godt respekten er der :) 

    Babo21-08-19 18:11

  • ★★★★★3

    Rambo 2 og 3 er da noget værre lort og 4’eren er ikke just modtaget særligt godt og regnes vel i bedste fald for dårlig. Så respekt og respekt. Muligt Stallone har den. Men han må være den eneste. 

    Det er rigtigt nok, at hverken "Rambo" 2, 3 og 4 var anmelder-darlings. Men det ændrer nu ikke så meget på, at "Rambo" 2 og 3 alligevel er de to mest succesfulde kapitler - rent intjeningsmæsigt - i hele franchisen og, at "Rambo" 2 og 3 var og er meget populære blandt fans af serien. Det til trods for at man i de to film havde gjort karakteren mere superhelte-agtig og action-sekvenserne mere tegneserie-agtige og kulørte.

    For som rendyrket popcorn-actionfilm er begge nemlig utroligt vellykkede og medrivende på trods af deres cheesy karakterer og over the top missioner. Men hvad der er ligeså vigtigt her er, at John Rambo karakteren stadig er den samme forpinte sjæl, der er pisse ligeglad med storpolitik og som er villig til at ofre alt om det så blot er en enkelt person han skal redde - som i 3'eren hvor det er hans gamle ven Trautmans liv som står på spil.

    Dermed svigter Stallone ikke essensen af, hvad der gør John Rambo til den person han er og de værdier han står for - også selv om indpakning er mere kulørt - og den form for respekt overfor karakteren er noget som går rent ind hos alle Rambo fans, og som kombineret med den storladne og effektive action har gjort at fanbasen over årene er forblevet intakt trods lukne anmeldelser.

    "Rambo 4" fik også en lunken modtagelse af anmelderne, men mange fans kan nu godt lide filmen, og jeg har endda læst at flete sågar finder den meget undervurderet i serien. Forfatteren bag den oprindelige "First Blood" bog har da også udtalt sig positivt om nr 4 og sagt, at den tone/stilmæssigt er den film der kommer tættest på at ramme stemningen og realismen i krigsscenerne i bogen. 

    Creeds succes tror jeg mest skyldes instruktøren, der tog serien i den rigtige retning. Den har nemlig længe sejlet sys jeg.

    Jeg tænker nu først og fremmest på "Rocky Balboa" i denne sammenhæng som værende den perfekte afslutning på "Rocky" sagaen, og som meget klart var et projekt drevet af kærlighed og respekt fra Stallones side. Jeg synes til gengæld ikke, at "Creed" var noget særligt som film og i store træk var det jo mest af alt blot et opkog af den første "Rocky" film. Derfor føltes "Creed" som et unødvendigt vedhæng, som jeg egentligt intet behov havde for at få tilføjet til Rocky's ark.

    Det eneste sted som jeg synes, at "Rocky" serien har sejlet var med film nr 5, hvilket også var årsagen til at Stallone lavede nr 6 for at slutte Rockys ark som bokser med manér.

    Stallone skal dog have ros for stadig at levere varen i "Creed" og i mine øjne var han også det suverænt bedste ved den film. Men karakterens ark var allerede rundet flot af i "Rocky Balboa".

    Ser du interviews af Miller, så har han den dybeste respekt for serien og endt endda med at græde i en sammenhæng. Jeg tror godt respekten er der :) 

    Tim Miller har givet respekt for "Terminator" serien, men spørgsmålet er så blot hvor meget han får lov til at sætte dagsordenen med James Cameron siddende på nakken af ham. Samtidig ved man, at James Cameron er en gammel hippie, der gerne hopper med på bølgen af politisk korrekthed, identitetspolitik og kønskvotering samtidig med, at han intet har haft at gøre med franchisen siden 1991 og derfor forståeligt nok måske har mistet følingen med, hvad der gjorde de to første film så populære.

    Det kan i hvert fald godt være svært at få øje på - bedømt ud fra "Dark Fate"s trailer - at denne film distancerer sig så meget fra de forrige film i serien, som den giver sig ud fra at ville, da der er både referencer til "Salvation" og "Genysis" undervejs. Så jeg ved ikke, hvad jeg skal forvente her, da jeg på ingen måde sidder med en vibe af at være stil og stemningsmæssigt tilbage til "Terminator" 1 og 2.

    Tim Miller virker på den baggrund derfor blot som instruktør nr 117 i rækken der får chancen uden, at det ser hverken særlig fængende eller sammenligneligt ud med Camerons to klassikere.

    Går vi tilbage til Sylvester Stallone og "Rambo V" igen, ser jeg her langt mere positivt på tingene. Dels fordi Stallone har været med til at bygge karakteren og universet op fra bunden og fordi han over årene hele tiden har haft John Rambo karakteren tæt inde på livet i sin karriere. Dermed har han også en langt bedre føling med sin karakter og det univers, som Rambo tone og stilmæssigt befinder sig i.

    Samtidig har hans valg af instruktør også haft en klar vision ved det, at man har hyret Adrian Grunberg som - ud over at have instrueret den fremragende krimi "Get The Gringo", der mest foregår i blandt Mexicos kriminelle - har mange års erfaring i branchen med at skildre lige præcis det kriminelle miljø i Mexico, som John Rambo skal op imod. 

    Så her får vi altså en klar retning for, hvad vi kommer til at se, mens jeg ærlig talt tror, at man i "Terminator : Dark Fate" igen vil sætte sig mellem to stole, der gør hverken fra eller til i det store billed. :)

    NightHawk22-08-19 19:48

  • ★★★★★★1

    Det er ATTER så godt brølt Nighthawk) og jeg er igen igen fuldstændig enig i hver et ord:) Det da alligevel vildt med så meget du får sagt.

    T. Nielsen22-08-19 20:14

  • ★★★★0

    Nighthawk

    ‘Som rendyrket popkorn actionfilm’ kan rigtig mange film undskyldes med. Udover den første Rambo, så har serien for mig taget en uheldig drejning. 4’eren nød jeg faktisk i sin pga. uhæmmet vold, men tvivler på den i dag vil tåle et gennemsyn. Derudover er jeg faktisk ikke helt enig i din tolkning af karakteren. I etteren nyder han ikke at dræbe og forsøger at undgå det. I 4’eren siger han eksplicit, at han nyder at dræbe og han er ‘en anden’ nu. Nærmest dyrisk.

    Personligt fandt jeg Creed bedre end Balboa. Er ikke den store fan af serien må jeg tilstå, men Cruglers lidt mere afdæmpede tilgang fandt jeg fungerede bedre.

    Jeg havde forhåbninger til Dark Fate inden, men traileren sænkede dem i bund. Jeg sys dog alligevel jeg har lidt større interesse i Terminator, men året rent kunstnerisk ser ud af h.. til. Jeg er ligeglad med Last Blood, men håber Ad Astra alene leverer varen. Det vil jeg kunne nøjes med :)

    Babo22-08-19 20:19

  • ★★★★★1

    Det er ATTER så godt brølt Nighthawk) og jeg er igen igen fuldstændig enig i hver et ord:) Det da alligevel vildt med så meget du får sagt.

    Tak. :) 

    NightHawk22-08-19 20:55

  • ★★★★★2

    Nighthawk

    ‘Som rendyrket popkorn actionfilm’ kan rigtig mange film undskyldes med. Udover den første Rambo, så har serien for mig taget en uheldig drejning. 4’eren nød jeg faktisk i sin pga. uhæmmet vold, men tvivler på den i dag vil tåle et gennemsyn. 

    Jeg ser det nu ikke som en undskyldning, men derimod som en erkendelse af hvad filmene (del 2 og 3) i bund og grund er. Stallone og Co forsøger på intet tidspunkt at bilde os tilskuere ind, at filmene er mere end det vi umiddelbart ser, og på action-fronten levere de da absolut varen, hvilket jo er deres  primære fokus. 

    Jeg synes bestemt at 4'eren holder ved et gensyn og kan rigtig godt lide, at Stallone har skåret så meget ind til benet, som han har. Rent handlingmæssigt skaber det en meget medrivende og intens stemning, som fungerer utrolig godt sammen med de brutale action-scener.

    Derudover er jeg faktisk ikke helt enig i din tolkning af karakteren. I etteren nyder han ikke at dræbe og forsøger at undgå det. I 4’eren siger han eksplicit, at han nyder at dræbe og han er ‘en anden’ nu. Nærmest dyrisk.

    Men den udvikling ser jeg nu ikke noget underligt i. I "First Blood" er han jo netop hjemvendt fra Vietnamkrigen, hvor han har oplevet en masse rædsler og derfor har han en logisk forklaring på at vende krig og vold ryggen. Det bliver dog samtidig også nævnt af sergent Trautman - da han møder sheriffen - at Rambo er en dræbermaskine, der snildt kan rydde betjentene af vejen, hvis han bliver provokeret. Så dræber-instinktet ligger dermed hele tiden og lurer under overfladen.

    I "Rambo 4" er der gået næsten 30 år siden vi mødte John Rambo første gang og han har dels oplevet nogen slemme ting i mellemtiden og dels indset at verden ikke er blevet et bedre sted trods hans egen og andre soldaters mange og smertefulde kampe for netop at gøre verden til et bedre sted. Så den John Rambo vi møder i 4’eren er en bitter og desillusioneret udgave af sig selv, som derfor også anskuer verden og sit eget dræber instinkt efter det livssyn han nu har og den mentale tilstand han befinder sig i. 

    Personligt fandt jeg Creed bedre end Balboa. Er ikke den store fan af serien må jeg tilstå, men Cruglers lidt mere afdæmpede tilgang fandt jeg fungerede bedre.

    Det afdæmpede var faktisk en af årsagerne til, at jeg netop synes at "Rocky Balboa" fungerede så godt, så her synes jeg egentlig ikke, at de to film adskiller sig. Jeg kunne bedst lide "Rocky Balboa" fordi jeg synes, at  historien var bedre fortalt og at den var mere interessant.

    Jeg havde forhåbninger til Dark Fate inden, men traileren sænkede dem i bund. Jeg sys dog alligevel jeg har lidt større interesse i Terminator, men året rent kunstnerisk ser ud af h.. til. Jeg er ligeglad med Last Blood, men håber Ad Astra alene leverer varen. Det vil jeg kunne nøjes med :)

    Jeg glæder mig både til "Last Blood" og "Ad Astra" og håber da, at jeg tager fejl mht. "Dark Fate", for i sidste ende håber jeg da også på en god "Terminator" film.  Jeg tror desværre bare ikke det bliver tilfældet, men vi må se hvad der sker. :) 

    NightHawk22-08-19 22:08

  • ★★★★1

    Nighthawk;

    Med al respekt for en film er åben omkring, hvad den er. Det gør den bare ikke til en god film. Genren er fyldt med skrammel, selvom intentionerne blot har været action på drengen. 

    Jeg har godt fanget Rambo er bitter - igennem 4 film nu. Og det ændrer sig nok ikke :) Igen, ser ikke det store lys i karakteren, udover blot at være katalysator for høj body count. 

    Vi må se når året er omme. Indtil videre satser jeg nok mest på Crawl kan ende som årets overraskelse og formentligt med i Oscar ræset :)

    Babo22-08-19 22:43

  • ★★★★0

    Det kunne være fedt at se en Rambo film instrueret af Villeneuve :-D

    Bruce23-08-19 08:54

  • ★★★★0

    Det kunne være fedt at se en Rambo film instrueret af Villeneuve :-D

    Med al respekt for serien; det er han ALT for god til at spilde tiden på. Men tror du bullshitter denne fredag morgen. Har du ikke fået kaffen? :)

    Babo23-08-19 08:57

  • ★★★★★★1

    Der er vist nogen der godt kunne trænge til at komme ned fra deres høje hest;-)

    T. Nielsen23-08-19 09:04

  • ★★★★★★1

    Villeneuve er jo alligevel blevet indfanget i den store sequel/remake-maskine, så hvorfor ikke lidt Rambo. Altså, bortset fra at den sikkert ville blive bragende uinteressant og ikke have god musik, nu da Jóhann Jóhannsson er død.

    Zero Cool23-08-19 09:38

  • ★★★★0

    Med al respekt for serien; det er han ALT for god til at spilde tiden på. Men tror du bullshitter denne fredag morgen. Har du ikke fået kaffen? :)

    Jeg har fået min anden dobbelte espresso :-D

    Og så er jeg nok bare i mit afslappede mode, da jeg nu har kendt min kæreste i 3 måneder og hun er den, som henter pot på Christiania! :-D

    Bruce23-08-19 09:43

  • ★★★★★★1

    Jeg har fået min anden dobbelte espresso :-D

    Og så er jeg nok bare i mit afslappede mode, da jeg nu har kendt min kæreste i 3 måneder og hun er den, som henter pot på Christiania! :-D

    Shiiit....,Er hun så grim at du må ryge dig skæv bare for at holde ud at se på hende:-D

    T. Nielsen23-08-19 09:54

  • ★★★★0

    Jeg har fået min anden dobbelte espresso :-D

    Og så er jeg nok bare i mit afslappede mode, da jeg nu har kendt min kæreste i 3 måneder og hun er den, som henter pot på Christiania! :-D

    Dobbelt? Så må du næsten svæve :)

    Babo23-08-19 10:25

  • ★★★★0

    Shiiit....,Er hun så grim at du må ryge dig skæv bare for at holde ud at se på hende:-D

    Hun er bare dejlig ;) 

    Dobbelt? Så må du næsten svæve :)

    Du skulle bare vide. Drikker formentlig 4-5 dobbelte espresso på jobbet hver dag :-O

    Bruce23-08-19 10:36

  • ★★★★★★0

    Hun er bare dejlig ;) 

    Jeg tror dig:-)

    T. Nielsen23-08-19 10:38

  • ★★★★0

    Hun er bare dejlig ;) 

    Du skulle bare vide. Drikker formentlig 4-5 dobbelte espresso på jobbet hver dag :-O

    Jeg arbejder med kvinder. Så jeg kender det :D

    Babo23-08-19 10:41

  • ★★★★★★0

    Pimpin ain't easy motherfuckers

    T. Nielsen23-08-19 10:50

  • ★★★★0

    Villeneuve er jo alligevel blevet indfanget i den store sequel/remake-maskine, så hvorfor ikke lidt Rambo. Altså, bortset fra at den sikkert ville blive bragende uinteressant og ikke have god musik, nu da Jóhann Jóhannsson er død.

    Nåh ja, Rambo har hidtil været SUPER interessant :)

    Babo23-08-19 11:02

  • ★★★★0

    Pimpin ain't easy motherfuckers

    Det kræver sin mand ;)

    Babo23-08-19 11:20

  • ★★★★★★1

    Nåh ja, Rambo har hidtil været SUPER interessant :)

    Måske den bare har været superunderholdende (for nogen) og det jo også godt nok indimellem;-) Men da trods alt interessant nok til efterhånden en del kommentarer fra din side :-D

    T. Nielsen23-08-19 12:16

  • ★★★★0

    Måske den bare har været superunderholdende (for nogen) og det jo også godt nok indimellem;-) Men da trods alt interessant nok til efterhånden en del kommentarer fra din side :-D

    Underholdende, jovist. Men ordet ‘interessant’ vil jeg nok ikke bruge. 

    Babo23-08-19 12:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen