Trailer: "Breaking Bad": Første teaser-trailer er klar!

Netflix vender tilbage til Albuquerque, New Mexico i "El Camino: A Breaking Bad Movie".

Rygterne har længe svirret om en "Breaking Bad"-film undervejs, men produktionen og plottet har virkelig været omgærdet af mystik, da meget få oplysninger overhovedet er sluppet ud. Indtil nu...

For nylig fortalte Bob Odenkirk – der portrætterede advokaten Saul Goodman i serien – at optagelserne til filmen var færdige, og nu er det så officielt. Filmen med titlen "El Camino: A Breaking Bad Movie" lander på Netflix 11. oktober, hvilket nok er noget tættere på, end de fleste havde regnet med. 

Ligeledes har Netflix offentliggjort første teaser-trailer til filmen, hvor vi får et gensyn med Skinny Pete, som vi stiftede bekendtskab med i "Breaking Bad". Skinny Pete er Jesse Pinkmans mangeårige ven, og det er da netop også Jesse, som er omdrejningspunkt for den samtale, der foregår i teaseren. Men hvor Jesse er, må vi vente indtil oktober med at få svar på.

Se første teaser her: 

Kommentarer

"Breaking Bad": Første teaser-trailer er klar!

  • ★★★★★0

    Bliver da hyggeligt nok med et forlænget bonus-afsnit. 

    Lars!25-08-19 11:39

  • ★★★★★0

    Yeeeeeaaaah, bitch!

    Hold op hvor jeg glæder mig til at se Jesse Pinkman og "Breaking Bad"  universet igen, og så allerede d. 11 oktober. Wuhuu! :)

    Og cool trailer i øvrigt der har den helt rette dosis af mystik til at sætte mine forventninger i vejret.

    NightHawk25-08-19 11:44

  • ★★★★0

    Jeg har til gengæld svært ved at se formålet med filmen, udover at vække lidt genkendelsens glæde (som det meste lige for tiden). Og traileren her med en gut, der plaprer løs...nej. 

    Babo25-08-19 19:02

  • ★★★★★★0

    Jeg ender jo nok med at se den engang og måske man er heldig, den rammer seriens skyhøje kvalitet. Som udgangspunkt synes jeg blot ikke de havde behøvet lave mere BB. Serien blev rundet så perfekt af, at det for mig hører til en af de bedste slutninger en serie nogensinde har haft. Det indtryk har jeg ikke lyst til at der rokkes ved.

    T. Nielsen25-08-19 20:41

  • ★★★★★0

     Serien blev rundet så perfekt af, at det for mig hører til en af de bedste slutninger en serie nogensinde har haft. 

    Bedste afslutning på en serie jeg har set. Der er ingen tvivl. 

    Lars!26-08-19 13:25

  • ★★★★★1

    Jeg er enig i at det var en af de bedste afslutninger på en tv-serie, der nogensinde har været lavet. Og alligevel har jeg stadig lyst til at se mere til "Breaking Bad" universet, da vi jo allerede har set, hvor godt det kan gøres med "Better Call Saul". 

    Jeg forstår dog sagtens, at man kan have sine forbehold med "El Camino", da det er en fortsættelse som potentielt kunne ødelægge det tidligere mesterlige punktum.

    Men så længe det er de samme folk der står bag, er jeg fortrøstningsfuld om, at det nok skal blive en seværdig oplevelse som i sidste ende vil gøre hovedserien ære.

    NightHawk26-08-19 13:59

  • ★★★★1

    Hvad er der med Jesse Pinkman? ..mystisk som jeg nu er, anser jeg ham som værende den mindst interessante af, næsten, alle figurer i den serie.    

    Gasivodo26-08-19 19:13

  • ★★★★★0

    Jeg tror ikke den handler om Pinkman. Det er bare markedsførsel. 

    Den handler nok om at Skyler bare står over nogle gryder med spaghetti og surmuler. 

    Lars!26-08-19 19:30

  • ★★★★★0

    Så har Aaron Paul udtalt sig om "El Camino" og ifølge ham, kan man godt glæde sig til den kommende film. :) 

    soundvenue.com/film/2019/08/aaron-paul-deler-breaking-bad-scene-man-skal-se-foer-den-kommende-film-374764

    NightHawk28-08-19 12:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen