Trailer: Joaquin Phoenix fylder klovneskoene helt ud i nyt kig på "Joker"

Gothams vanvittige klovneprins er tilbage!

Joaquin Phoenix indtager titelrollen som den sminkede galning i den nye origin-film om Batmans ærkefjende numero uno, og du kan se den helt nye trailer til "Joker" herunder.

Den fallerede standup-komiker Arthur Fleck går fra forstanden og transformerer sig til en psykopatisk morder. Så simpelt beskrives plottet til filmen, der udover Phoenix også har navne som Robert De Niro og Zazie Beetz ("Deadpool 2") på rollelisten.

Filmen er klar til at tørre grinet af publikums ansigter fra 3. oktober, hvor "Joker" rammer de danske biografer.

Kommentarer

Joaquin Phoenix fylder klovneskoene helt ud i nyt kig på "Joker"

  • ★★★★★★3

    Der er en film, jeg helt sikkert springer over.

    Zero Cool28-08-19 20:05

  • 1

    Samme her

    Geekalot28-08-19 20:40

  • ★★★2

    Jeg fandt den første trailer bedre, men jeg glæder mig da stadig lidt til den og regner med at jeg skal se den i biffen med mindre den får dårlige anmeldelser.

    Essal28-08-19 20:49

  • ★★★★0

    Hvis jeg ser den, er det udelukkende pga Phoenix. Han er da ganske enkelt bare verdensklasse skuespiller. 

    Babo28-08-19 21:18

  • ★★★★0

    Shit, IGN giver den 10/10. 

    m.youtube.com/watch

    Collider bifalder den også. 

    m.youtube.com/watch

    Babo31-08-19 19:28

  • ★★★★0

    m.youtube.com/watch

    Altså... jeg er meget overrasket over det, der siges om filmen. Nu er jeg dæleme interesseret. Det lyder som noget jeg søger i denne type film. 

    Babo31-08-19 19:46

  • ★★★★★0

    GameSpot giver også 10/10. Vildt nok.

    David Lund31-08-19 19:54

  • ★★★★★★0

    Ved ikke om det tæller, men Kim Skotte er også oppe at ringe!

    T. Nielsen31-08-19 19:59

  • ★★★★0

    Joblo giver 9/10  

    m.youtube.com/watch

    Damn.. havde virkelig ikke set det komme. Og særligt ikke med den instruktør (som så alligevel nok er det rigtige valg). 

    Babo31-08-19 20:03

  • ★★★1

    Uden at have læst nogen af anmeldelserne endnu, så er det mit klare indtryk at det her en Elseworlds fortælling i filmform. Hvilket passer mig rigtig fint. 

    Det er med andre ord en enkeltstående historie, som minder mere om Taxi Driver krydret med The King of Comedy. Et psykologisk karakterstudie.

    Forhåbentlig fuldstændig fri for nogen åndssvage påtvungne superhelte cameos.

    Jeg er egentlig ikke så meget for at Jokeren skal have en origins historie. Jeg har altid foretrukket at hans fortid var ukendt. Men da jeg ser dette som en one-off, der omhandler et psykologisk forstyrret individ, der tilfældigvis giver sig selv øgenavnet Jokeren så har jeg det okay med dette.  

    Screen Junkies tror jeg rammer hovedet på sømmet da det snakkede om filmen og deres forventninger til den. Joker er en film som ikke vil have særlig meget at gøre med Batman universet hvis overhovedet. Forstået at hvis man tog Joker navnet ud og ændrede lokation væk fra Gotham vil filmen stort set være uændret. 

    Det er i sidste ende et psykologisk karakterstudie med kraftig inspiration fra nogle af Scorceses tidligere værker. Enten så er man med på den præmis eller ej. For mig er det helt fint og jeg synes at det er godt at tegneseriefilmatiseringer begynder at favne mere bredt så de afspejler den alsidighed de har budt på i tegneseriefrom i årevis.  

    Alt dette er selvfølgelig ren spekulation da hverken jeg eller Screen Junkies holdet har set filmen endnu.

    Her er linket til Screen Junkies reaktion til den nyeste Joker trailer:

    www.youtube.com/watch'>www.youtube.com/watch

    Essal31-08-19 20:08

  • ★★★★0

    Egentlig har jeg opdaget, jeg mest er til comic book film, der formår... ja, ikke at være det. Comic book, der transcenderer genrens traditionelle konventioner. Så Joker lyder som noget for mig. 

    Babo31-08-19 20:16

  • ★★★★0

    Esaal, anmelderne indtil videre er enige i din udlægning :)

    Jeg frygtede også en konventionel forhistorie, men den skulle være dybere end det og trækker mere inspiration fra Scorsese og Lumet end andet. 

    Babo31-08-19 20:20

  • ★★★1

    Egentlig har jeg opdaget, jeg mest er til comic book film, der formår... ja, ikke at være det. Comic book, der transcenderer genrens traditionelle konventioner. Så Joker lyder som noget for mig. 

    Men dette synes jeg netop er en misforståelse af hvad comic book "genren" har at byde på. I tegneserieform er tegneserier ligeså alsidige som litteratur eller film er. Det er bare sådan at 90% af alle tegneseriefilmatiseringer er den typiske superheltetegneserie filmatisering. Det kan der heller ikke været noget galt i, men der er desværre langt mellem snapsene i filmform. I tegneserier rammer de oftere plet.

    Så hvis man bygger sit grundlag på hvad en comic book er udelukkende fra filmens verden, så vil jeg tillade mig at sige at man konkluderer dette på et alt for snævert grundlag.  

    Der er masser af fremragende tegneserier som ligger langt væk fra pumpede superguder, der tæsker løs på hinanden. Af Batman tegneserier er der i øvrigt masser af disse som er meget mere psykologiske og dystre en det man ser på film. 

    Plus Christoper Nolans Dark Knight er i øvrigt heftigt inspireret af The Long Halloween. Dette tager ikke noget fra filmen, som jeg stadig holder rigtig meget af. Den er højt oppe på min egen liste over yndlingstegneserie filmatiseringer. Men Nolan bliver ofte hyldet for at have introduceret det brede publikum til den rå og realistiske superhelte film, men meget af den inspiration kom netop fra tegneserierne. Nogle af dem havde allerede den rå og realistiske tone lang tid før Nolans film. Nolan var bare den første filminstruktør der bragte det op på det store lærred. 

    Så dette ligger ikke nødvendigvis langt fra en typisk comic book. Det er bare første gang at vi ser sådan en type tegneseriefilmatisering på det store lærred. 

    Essal31-08-19 20:34

  • ★★★1

    Her er pressekonferencen fra Venedig filmfestival med Joaquin Phoenix, Todd Phillips og Zazie Beetz:

    www.youtube.com/watch'>www.youtube.com/watch

    Edit: Nå konferencen er så med italiensk speak fra oversætteren ;P Men ellers kan man finde små klip fra pressekonference på youtube.

    Essal31-08-19 21:05

  • ★★★★0

    Essal - du har formentlig ret og jeg er langt fra ekspert på hæfterne og dømmer udelukkende markedets retning i to årtier udi superhelte film. Men tror alligevel, at der skal en instruktørmæssig stærk vision til, at sprænge rammerne og på den måde give sit personlige aftryk, der filmisk står på egne ben. Det er.... ikke nemt. 

    Babo31-08-19 21:07

  • ★★★★0

    Der tales også om hvor omhyggelig cinematografien er. Noget, der næsten aldrig indstilles til store priser, hvis vi ser bort fra Begins/TDK. Og så kan jeg se de har valgt 1.85 format, mere kompakt til netop karakterudvikling. Det ville have været så nemt bare at skyde 2.35, men det ser ud til der er arbejdet med omtanke.  

    Babo 1-09-19 12:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen