Forum - Forum-tråd: Batman Beyond DVD søges

Batman Beyond DVD søges

  • ★★★★★★0

    Hep, der er vel ikke en af jer, der ligger inde med Batman Beyond på DVD?

    Jeg står og mangler afsnittet "Countdown", som er at finde på disk 2 i sæson 3. Jeg ejer selv DVD-sættet, men af en eller andet stenet grund, vil disk 2 ikke læses i nogle af mine computere.

    Zero Cool 5-09-19 23:56

  • ★★★★★★0

    Det viser sig at både en skive blandt mine Batman Beyond-sæsoner og en skive blandt mine JLU-sæsoner ikke længere kan afspilles. Jeg kan se en synlig forskel på et af lagene under diskenes overflade og skal lige have kigget resten af mine skiver igennem i morgen. Det tyder desværre lidt på DVD rot, så hvis du ejer en af de nævnte serier på R1 DVD, så bør du måske lige tjekke dem igennem.

    Edit: efter et hurtigt tjek, fandt jeg to andre skiver som ser mistænkelige ud. Dog ser Superman og Justice League ud til at være ok. (Batman TAS ejer jeg på BD, så den kan jeg ikke tjekke)

    Zero Cool 7-09-19 17:26

  • ★★★★★★0

    Intet vare evigt, undtagen SKAT og død!

    davenport 7-09-19 20:00

  • ★★★★★0

    Bruno, måske det var tid til, at du opgraderede mht. "Batman Beyond". Hele serien bliver udgivet på BD den 28 oktober. :)

    www.amazon.co.uk/Batman-Beyond-Complete-Limited-Blu-ray/dp/B07VMMWYTY/ref=mp_s_a_1_3

    NightHawk 7-09-19 21:03

  • ★★★★★★0

    Det er allerede planen, men stadig ufedt at skiverne er døde 

    Zero Cool 7-09-19 21:46

  • ★★★★★0

    Det er allerede planen, men stadig ufedt at skiverne er døde 

    Absolut og jeg kan sagtens følge dig i hvor irriterende det er, at diskene lige pludselig ikke virker mere. Og særligt irriterende er det, når det er en serie. Jeg prøvede det samme med min "Dawsons Creek" box, hvor en disk i sæson 2 og sæson 4 ikke virkede. 

    NightHawk 7-09-19 21:53

  • ★★★★★★0

    I følge en bruger på Reddit, er det åbenbart en kemisk reaktion, som har skabt problemet og sandsynligvis ikke disk-rot. Det lader til at hvis man ryger ind i det pågældende problem, så er der er vis risiko for, at flere diske i ens samling er påvirket.

    Jeg har lige været igennem skiverne på hylden hvor jeg har mine animerede serier og det ser ud til at mange af dem måske har problemet. Det ser dog ud til at være begrænset til den hylde indtil videre og begrænset til DVD'er.

    Han har også givet mig en vejledning i hvordan man renser skiverne, så den vil jeg afprøve i løbet af ugen.

    Zero Cool 8-09-19 14:23

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen