Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★4

    Har haft en lidt syret og vild uge, og med snak om Den Skyldige i "What we saw", synes jeg lige at jeg ville dele den her.

    Sad sidste lørdag og spillede med en flok, vi taler over discord, alt virkede fint indtil en går afk og kommer tilbage efter et par minutter helt forvirret og lidt i chok. Kunne fremstamme 2 ord "Father" og "Hospital", nu kender jeg personen ret godt og har kendt ham i 6-7 år, og kunne tydelig høre han ikke var sig selv og der var noget galt. Vi andre tænkte bare, så kom afsted til hospitalet, men så bryder han helt sammen og siger at han er død. Lige der stopper jeg helt med at spille og hiver ham ind i channel, hvor det kun er ham og mig. Jeg tænker først at han ikke skal være selv og hvordan jeg følte mig helt alene da min far døde. Men det her var noget værre og som sagt lidt syret, for han fortæller mig at han har fundet sin far ude i badekaret med pulsen skåret over, så ja selvmord.

    Det var noget af en mundfuld at få at vide, skulle både få ham til at falde ned og være der for ham og få ham til at ringe efter politiet, som han så ikke ville lukke op for, han svingede hele tiden imellem den person jeg kender også til en form for panik og angst hvor han gentog det samme igen og igen. Desværre kender jeg kun personens "nickname" og prøvede at få ham til at skrive sit fulde navn og adresse så jeg kunne kontakte myndighederne. Jeg blev oppe hele natten sammen med ham indtil han faldt i søvn. Efterfølgende har den nat påvirket mig meget på en god måde. Har været en øjenåbner over mit eget liv. Det er ikke kun den nat der har påvirket mig, men hele hans situation, for ½ år siden døde hans mor af kræft og hans stedfar begik selvmord kort tid efter. Nu skete det her så og nu bor han helt alene i et hus med et brækket ben og har ingen familie eller venner omkring sig og han er 23 år. Ville gerne være der for ham, men er ikke nemt når han bor i Tjekkiet. 

    Så har haft en frygt den seneste uge for at ende ligesom ham, som er et længere kapitel og lidt ligegyldigt i den her sammenhæng. Tilbage til Den Skyldige, så minder den lørdag mig lidt om Den Skyldige, men skal eddermame slå koldt vand i blodet, tænke klart og manipulere for at kunne hjælpe vedkommende der måske er i chok eller ikke selv er klar over hvilken situation de er i. Håber ikke at jeg kommer i lignende situation igen, men hvis jeg støder på det, vil jeg ikke tøve et sekund med at være der for vedkommende, især hvis vedkommende er helt alene.

    MOVIE1000 8-09-19 12:27

  • ★★★★★★0

    Det dæleme også en vild og vild trist historie Movie1000, du der har oplevet.

    T. Nielsen 8-09-19 12:32

  • ★★★★★★0

    Vi går med tanker om, om vi skulle få hund. Jeg har selv haft hund før og er vokset op i et hjem, hvor vi også har haft hunde. Jeg ved dog også det er eller kan være ret (tids)krævende. Vi snakker bare om, at vi synes det kunne være dejligt for pigerne at vokse op i et hjem med lidt dyr, da især den største ELSKER alle dyr ret vildt og altid har gjort det. Jeg gider ikke have kaniner og andet af den slags. Men en hund kan jeg godt lide at have. Men ved sgu ikke helt. Det er hamrende dyrt, hvis man vil have en raceren med tavle. Så det bliver det nok ikke. Det er selvsagt en chance med et hul i hækken, da man ikke altid kan være sikker på hvad man egentlig kommer hjem med. Det er også stadig lidt til den dyre side i dag, men sådan er det jo bare.

    Tidsmæssigt er det bare lidt presset, da jeg ikke bryder mig om at en sådan hund skal være for meget alene hjemme. Det kan bare være svært med to der arbejder på fuldtid og også har børn der går til både svømning og gymnastik.

    Men når så mange andre lykkes med dette, tænker jeg også vi burde kunne dette.

    T. Nielsen 8-09-19 12:47

  • ★★★★★★0

    Jeg har selv gået med tankerne om at få hund, med det med racehunde er noget, som jeg selv nok ville gå udenom, ganske enkelt fordi det er helt umuligt at finde ud af som "newbie". Samtidig er der nogle racer som avles så aggressivt, uden at tage hensyn til dyrene, så man kan komme ud for indavlede dyr som har alverdens fysiske problemer og så er der selvfølgelig alle de racer, som er helt fucked up nu, fordi de er blevet avlet for udseendets skyld.

    Jeg har også samme problem mht. tiden, da jeg har måske et par gange om ugen, hvor jeg tager hjemmefra kl. 6-7 stykker og først kommer hjem igen efter midnat. Hvis jeg kunne have hunden med på job, hvilket jeg har undersøgt, ville det ikke være et stort problem, men det er på ingen måde optimalt at efterlade en hund i en lejlighed i så mange timer.

    Zero Cool 8-09-19 12:53

  • ★★★★1

    Jeg synes personligt ikke, at hunde hører hjemme i lejligheder - både af hensyn til hunden og ens naboer. Jeg synes, at de som minimum skal kunne komme ud i en have.

    Jeg har det på samme måde med katte, selvom jeg godt ved, at mange katte (angiveligt) trives fint i lejligheder, hvor de aldrig kommer ud. Men jeg ville kun anskaffe mig en kat, hvis den også havde mulighed for at komme ud i naturen.

    chandler75 8-09-19 13:02

  • ★★★★★★0

    Ja det er et af de store problemer med racehunde og man skal både tænke sig om, undersøge markedet og kan stadig være ret uheldig. Det er sgu synd for dyrene.

    Det er for længe ja, enig. Om det er værre at efterlade dem i en lejlighed end i et hus ved jeg ikke helt? Men da jeg selv havde hund, en Tervurn, da boede jeg i hus og luftede ham hver morgen, eftermiddag og aften, samt gik til hundetræning. Det kan man nok bedre finde tiden til, hvis man ikke har børn. I et hus, som Rasmus skriver, kan de selvfølgelig komme i haven ved siden af. Det var dog kun om sommeren at min havedør stod åben (man skal så sikre sig de ikke stikker af osv osv). Så om vinteren var den jo ikke mere ude af at jeg boede i hus. Men der kan være andre udfordringer naturligvis.

    T. Nielsen 8-09-19 13:04

  • ★★★★0

    Vi går med tanker om, om vi skulle få hund.

    Vi går med præcis de samme tanker for tiden. Drengene presser meget på og jeg prædiker løs den anden vej, om det store ansvar det er og hvordan ferie også bliver begrænset, medmindre man smider dem i kennel, som jo også er pisse dyrt.

    De lover jo til højre og venstre, at de nok skal gå med den og bla bla bla. Vi ved jo godt hvem der ender med at gå med den. Og som du skriver, tiden er en faktor, med fodbold, gymnastik og cirkus som mine går til.

    Fordelen er at den ikke vil være voldsomt meget alene, da drengenes mor arbejder aften.

    Det kunne være skide hyggeligt, men det skal fandme gøres ordentligt, hvis det skal gøres.

    Åkepool 8-09-19 13:17

  • ★★★★0

    Så om vinteren var den jo ikke mere ude af at jeg boede i hus. Men der kan være andre udfordringer naturligvis.

    Jeg ved ikke, om det er usædvanligt, men den Golden Retriever, mine forældre havde, ville da ofte gerne ud og tisse om natten, og så var det lige meget, om det var sommer eller der lå sne. Og så er det jo meget nemt lige at kunne åbne havedøren (det var også en lukket have). 

    Jeg ville da i hvert fald ikke selv bryde mig om kun at kunne komme på toilettet to gange om dagen...

    chandler75 8-09-19 13:48

  • ★★★★★★0

    Det kunne være skide hyggeligt, men det skal fandme gøres ordentligt, hvis det skal gøres.

    Lige præcis! Og jeg tror man skal tænke at uanset hvad børnene vil, så er det en selv det hænger på. 

    T. Nielsen 8-09-19 13:57

  • ★★★★★★0

    Jeg ved ikke, om det er usædvanligt, men den Golden Retriever, mine forældre havde, ville da ofte gerne ud og tisse om natten, og så var det lige meget, om det var sommer eller der lå sne. Og så er det jo meget nemt lige at kunne åbne havedøren (det var også en lukket have). 

    Jeg ville da i hvert fald ikke selv bryde mig om kun at kunne komme på toilettet to gange om dagen...

    Det selvfølgelig rigtigt nok. Som skrevet blev min jo luftet lige inden sengetid og har så vidt jeg husker ikke oplevet at den havde behov i løbet af natten. Men måske hvis den bliver gammel nok. Min blev aflivet da han lige var blevet 9, da han fik mavekræft.

    T. Nielsen 8-09-19 14:00

  • ★★★★★★1

    Vi har haft vores i 11-12 år, og når han engang er væk, så skal jeg aldrig ha hund igen. Det sviner og lugter, er opmærksomhedskrævende og så går den i møblerne når vi sover eller ikke er hjemme. Det er selvfølgelig et familiemedlem, og som hund kunne man ikke ønske sig en bedre. Den har alle dage været venlig, og børnene har kunne kravle rundt på ham, da de var helt små. Men jeg er virkelig træt af at være hundeejer. Min søster er ved at købe hus, og vi har aftalt, at han går på pension hos hende. (Hun elsker den hund.)

    Bare husk på, at det jo er en årelang beslutning, og det er nemlig rigtigt, at det altid er de voksene, der kommer til at stå med bøvlet. Men selvfølgelig er det også vores ansvar 100%. 

    Iøvrigt vild historie Michael :O Har du snakket med ham siden??

    davenport 8-09-19 14:43

  • ★★★0

    Davenport: Har været i kontakt med ham hver dag, i mandags måtte jeg få ham til at ringe til 112 (eller hvad de kalder det i Tjekkiet) da han ikke havde sovet hele natten fordi han kastede blod op. Han har vidst drukket en del. Kan høre han gerne vil glemme det (hvem vil ikke det), men samtidigt er hans hoved fyldt med så mange spørgsmål han søger svar på eller ikke kan få til at give mening, han prøver på at skrive dem ned, men har svært ved at sætte ord på det. Så synes det er fint han har sådan en som mig, hvor han kan lufte tankerne og måske give lidt ro. Han er en følsom fyr, stille og rolig, så det er sgu en hård omgang han er igennem. 

    MOVIE1000 8-09-19 17:18

  • ★★★1

    Jeg synes personligt ikke, at hunde hører hjemme i lejligheder - både af hensyn til hunden og ens naboer. Jeg synes, at de som minimum skal kunne komme ud i en have.

    Preach brother! Preach!

    Katte vil jeg bedre kunne forsvare at have i en lejlighed, men jeg synes dog at det er bedst, hvis det er et sted hvor katten har mulighed for at komme ud. Med det sagt så kunne jeg virkelig godt tænke mig at have kat selv, men da jeg højst sandsynligt kommer til at bo i lejlighed igen meget snart, så er det virkelig noget jeg skal overveje nøje. 

    Essal 8-09-19 19:34

  • ★★★★★★0

    Lidt firkantet kan man jo sige, at i et moderne samfund har kæledyr vel generelt ikke ret meget at gøre i hjemmet, uanset hjemmets størrelse. Det er jo 100% et egoistisk valg, fordi man gerne vil have selskab i en eller anden form og meget sjældent for dyrets skyld. Ud fra et miljømæssigt synspunkt, giver det heller ikke meget mening.

    Når det er sagt, så er der jo meget stor forskel på eksempelvis hunderacer, så hvis man vil have en hund og bor i lejlighed, så bør man naturligvis vælge en race, som ikke har et stort behov for motion og som ikke har et stort aktivitetsniveau. Det er jo der hvor det ofte går galt, fordi gamle damer godt kan lide små hunde, men mange af de racer har er stort aktivitetsniveau, hvilket fører til at de larmer i en lejlighedsblok.

    Zero Cool 8-09-19 20:00

  • ★★★★★★1

    Har lige været inde at spise på en kammerats nye restaurant. Tror det er første gang jeg sådan rigtig har været ude at spise decideret gourmet, selvom jeg har lavet meget af det selv. Jeg startede med en ålemad på hjemmebagt rugbrød og porcheret æg. Den var god! Der var sådan en bund af grønne tomater og en lækker mayo. Og så fik jeg én med fois gras på brioche. Toppet med figner der havde marineret i muscat. Det er måske det bedste jeg nogensinde har smagt. Og jeg kunne simpelthen ikke spise op, da det jo egentlig er en blok fedt. Men fuck hvor var det bare godt! Og til 80,- pr. portion kan alle være med. Så hvis din vej løber forbi Kolding (når du er faret vild) så tjek Bror Ditlev ud.

    davenport 9-09-19 14:41

  • ★★★★★★0

    Jeg har købt billet til Babymetal i februar. Så skal vi se nogle energiske piger hoppe rundt til metal, det bliver skægt.

    Zero Cool 9-09-19 15:02

  • ★★★★★★0

    De dér japanere, ik?

    davenport 9-09-19 17:51

  • 0

    Jeg har været ved tandlægen i dag og det så tip top ud, så skulle bare af med 750 i stedet for de 3-4000 kroner det ellers ville koste og så ser jeg ikke dem før end om et år igen. Så det blev fejret med en gang indisk mad i form af Chicken Korma.

    Jeg skal også have købt mig en ny elektrisk tandbørste da min nuværende er gået død efter 15 år. Ved dog ikke helt om det skal være Braun eller Philips. Jeg har kun prøvet og ved ikke om jeg er til den soniske teknik som Philips anvender og så er børsterne vist også lidt dyrere. Alligevel tiltaler Philips mig.

    Whispering Horse 9-09-19 18:25

  • ★★★★0

    Vi har brugt Braun/OralB i en del år, og er ret vilde med dem. Man skal dog kaste lidt penge efter at få de større modeller.

    dyg 9-09-19 18:36

  • ★★★★1

    Jeg har en Philips og vil skifte til Braun næste gang. Mest fordi jeg skal ud at lede, hver gang jeg skal have nye hoveder til den, hvor OralB-hovederne jo forhandles stort set alle steder.

    thomsen10-09-19 11:07

  • ★★★★0

    Så ved man da, at man bor på Frederiksberg ... har lige set en stor Jaguar SUV som køreskolebil! 

    thomsen10-09-19 11:06

  • ★★★★0

    Jeg skal også have købt mig en ny elektrisk tandbørste da min nuværende er gået død efter 15 år.

    Vi har brugt Braun/OralB i en del år, og er ret vilde med dem.

    Min første tanke var, om i ikke kan bevæge jeres hænder ;)

    Men så bliver jeg jo nødt til at spørge: Bliver en tandbørstning bedre med en elektrisk tandbørste, fremfor den mere manuelle udgave?

    Det er af ren nysgerrighed jeg spørger og hvis svaret er ja, så må i selvfølgelig gerne bakke det op med nogle facts.

    Åkepool10-09-19 12:18

  • ★★★★★0

    Min første tanke var, om i ikke kan bevæge jeres hænder ;)

    Men så bliver jeg jo nødt til at spørge: Bliver en tandbørstning bedre med en elektrisk tandbørste, fremfor den mere manuelle udgave?

    Det er af ren nysgerrighed jeg spørger og hvis svaret er ja, så må i selvfølgelig gerne bakke det op med nogle facts.

    Ja. Det føles renere, og alle tandlæger jeg har snakket med bekræfter det. :) 

    Forstår faktisk ikke hvorfor alle ikke bruger el-tandbørste, når det nu findes.

    Lars!10-09-19 13:10

  • ★★★★★★0

    Forstår faktisk ikke hvorfor alle ikke bruger el-tandbørste, når det nu findes.

    Jeg har ikke strøm på mit badeværelse.

    Zero Cool10-09-19 13:11

  • ★★★★★0

    Jeg har ikke strøm på mit badeværelse.

    Jeg lader faktisk også min på køkkenbordet.

    Lars!10-09-19 13:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen