Trailer: Ewan McGregor skinner igennem i dystert kig på "The Shining"-fortsættelsen "Doctor Sleep"

Gyseren byder på Ewan McGregor i rollen som Danny Torrance, der er søn af Jack Nicholsons maniske hovedperson fra 1980-klassikeren.

Warner Bros. har frigivet en ny trailer til "Doctor Sleep", der er en opfølger til gyserklassikeren "The Shining". Filmen er ligesom Stanley Kubricks isnende værk fra 1980 baseret på et forlæg af gysermesteren Stephen King.

Filmen følger den voksne Danny Torrance (Ewan McGregor) 40 år efter de grusomme begivenheder i "The Shining". Danny har udover det voldsomme temperament også arvet sin fars evne til at skinne, og selvom sprutten hjælper med at dulme smerten og holde evnerne nede, vækkes de mystiske kræfter på ny, da han beslutter sig for at kvitte drikkeriet.

Foruden McGregor i hovedrollen tæller rollelisten navne som "Mission: Impossible"-stjernen Rebecca Ferguson, Bruce Greenwood ("Gerald's Game") og den unge Jacob Tremblay ("Room").

"Doctor Sleep" er instrueret af Mike Flanagan ("Hush"), og filmen får dansk biografpremiere 7. november. Traileren kan ses her: 

Kommentarer

Ewan McGregor skinner igennem i dystert kig på "The Shining"-fortsættelsen "Doctor Sleep"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen