Forum - Forum-tråd: Netflix-tråden

Netflix-tråden

  • ★★★★★★0

    Det virker her, jeg er lige skiftet fra DK til US. Det lader dog til, at Netflix hoster lidt her til aften. downdetector.com/status/netflix

    Zero Cool26-02-16 22:58

  • 0

    Det har i hvert fald været meget ustabilt længe hos mig. Nogle gange har jeg med lidt stædighed kunnet komme igennem, men langt fra altid. Har ikke brugt det så meget på det seneste... Nok af samme årsag. 

    Collateral27-02-16 11:02

  • ★★★★★0

    Jeg har ingen problemer, og har heller ikke haft det for nyligt =l

    David Lund27-02-16 11:35

  • ★★0

    Den skrev at de kunne se jeg brugte unblock og filmen kunne derfor ikke afspille :/

    Wangsgaard27-02-16 11:38

  • ★★★★★★0

    Det er ikke gode nyheder :/

    davenport27-02-16 11:47

  • ★★★★★★0

    Ligesom David, har jeg heller ikke oplevet problemer med Unblock US overhovedet. Til gengæld har jeg bemærket, at Netflix generelt har hostet over en længere periode, både med og uden Unblock. Jeg tvivler stærkt på, at de kan spærre for Unblock på én bruger, mens andre ikke oplever problemer.

    Zero Cool27-02-16 11:50

  • ★★★★★0

    Har du en dansk netflix-konto eller en amerikansk netflix-konto, Elisa?

    Kruse27-02-16 12:05

  • ★★★★★★0

    Jeg kunne ikke komme på NF i går aftes (jeg bruger kun den danske version). Hverken på mit Tv eller min IPhone. Det lykkes dog konen at logge på med sin Samsung mobil, da hun slog wi-fi fra? Det var ret underligt, da vi ikke havde problemer med vores wi-fi ellers. Kunne bruge alle andre tjenester osv. 

    T. Nielsen27-02-16 12:43

  • ★★★★★★0

    Check linket jeg smed ovenfor, der lod til at være noget galt med Netflix i går aftes.

    Zero Cool27-02-16 12:45

  • ★★★★★★0

    Har gjort. synes nu stadig det er underligt at det virkede uden wi fi. Men da jeg ikke kender meget til den slags, vil kendere måske sige at det er ret normalt.

    T. Nielsen27-02-16 13:10

  • ★★★★★★0

    Der er basalt set som at sige, at to mennesker skal ind til Rådhuspladsen i København i bil. Den ene kører fra Roskilde via Roskildevej/Vesterbrogade hele vejen, den anden kører fra Amager via Amagerbrogade/Amager Boulevard/H.C. Andersens Boulevard - på Roskildevej er der masser af trafik og vejarbejde, som spærrer trafikken, mens den anden vej er der ingen trafik overhovedet og så kommer man direkte igennem.

    Ligeså snart man bruger en anden internetforbindelse, som er tilfældet når din kone slår wifi fra, så ryger signalet en anden vej, via andre servere.

    Zero Cool27-02-16 13:22

  • ★★★0

    Næ, det virker fint.

    Oplever du problemer, så kontakt Unblock Us. De skulle vist kunne lave nogle ændringer, så det virker igen. Har ikke været nødvendigt for mig endnu.

    Aranyhajú Nyárszépe27-02-16 13:29

  • ★★★0

    nå, så er der bare 20 nye indlæg når klikker send. Mangler lidt en auto opdateringsfunktion ligesom inde på filmz

    Aranyhajú Nyárszépe27-02-16 13:31

  • ★★0

    Har du en dansk netflix-konto eller en amerikansk netflix-konto, Elisa?

    En dansk :)

    Wangsgaard27-02-16 13:44

  • ★★★★★★0

    Den del kunne jeg forstå Bruno, så tak. Men jeg troede det var NF selv den var galt med. 

    T. Nielsen27-02-16 14:07

  • ★★★★★★0

    Jeg ved ikke hvordan Netflix' setup er, men jeg formoder, at de har bunkevis af servere stående over hele verden og det hele ikke bare står ét sted i USA. Så din kone har sikkert ramt en anden server, fordi hun er kommet en anden vej ind.

    I mit tilfælde hostede Netflix bare lidt, jeg havde ikke problemer med at tilgå materiale derpå. Det eneste siden viser, er at en masse folk har rapporteret, at de har haft problemer med Netflix i går aftes - det kan være Netflix den er galt med, eller routingen til deres servere, så nogle oplever problemer, mens andre ikke gør. Det er ret svært at sige med sikkerhed.

    Zero Cool27-02-16 14:27

  • ★★★★★★0

    Det var eddermame pædagogisk :D

    davenport27-02-16 14:28

  • ★★★★★★0

    Jeg har arbejde med support i pænt mange år. :p

    Zero Cool27-02-16 14:30

  • ★★★★★★0

    Det var perfekt:-* Jeg fattede det nemlig:-D

    T. Nielsen27-02-16 14:38

  • ★★★0

    Hvis Netflix viser unblocker fejlen, så er det vel også det der er galt og ikke alt muligt andet.

    Det har igennem længere tid været sådan, at nogle har får den fejl, men for andre kører det fortsat fint. Unblock Us har tidligere udtalt at man skal kontakte dem, hvis man får fejlen. Så kan de lave nogle ændringer, så det virker igen.

    En ting der dog er bekymrende, er at Unblock Us har fjernet alle hentydninger til Netflix på deres hjemmeside. Både i grafikken, men også på supportsiderne. Det var også før sådan, at de offentliggjorde alt feedback på deres supporthenvendelser. Det forsvandt for noget tid siden, med undskyldningen om at det var problemer med en tredjepartsleverandør. Det er dog stadig ikke kommet på igen. Deres Facebook side er ligeledes strippet for alt indhold og man kan heller ikke kommentere der længere.

    Tror Netflixs Crackdown har givet dem store problemer.

    Aranyhajú Nyárszépe27-02-16 15:00

  • ★★★★★★0

    De har fjernet henvisninger til alt muligt andet, så vidt jeg kan se, inkl. Hulu og alle mulige andre services og fokuserer på at de leverer både en DNS- og VPN-løsning. Deres Twitter-konto bruges ikke længere til support og de tweeter ikke længere om hvad der er tilgængeligt på de forskellige udgaver af Netflix eksempelvis.

    Jeg ved ikke om det nødvendigvis kan tolkes som bekymrende, men mere et spørgsmål om at fjerne sig fra søgelyset, som de har valgt at stå i, i ret lang tid.

    Men altså, som jeg har skrevet tidligere, så er hele dethér DNS-/VPN-tamtam ikke noget at bekymre sig om. Det er i praksis helt umuligt at dæmme op for og det ved Netflix jo godt. Man kan ikke lukke samtlige udbydere af den slags på verdensplan, da tjenesterne sagtens kan bruges til lovlige formål og selvom Netflix faktisk spærrer for tjenesten, skal de jo bare skifte IP, så kører de igen.

    Det eneste der kommer ud af det, er at folk snakker mere om det. :)

    Edit: Hvis Netflix seriøst ville stoppe det, er der jo et utal af andre muligheder for at gøre det, så det faktisk har en effekt. En spærring af DNS-/VPN-tjenester er ligeså effektivt som at sætte et stykke plaster på et åbent benbrud.

    Zero Cool27-02-16 15:15

  • ★★★★0

    Mærkeligt. Lige nu får jeg en fejlmeldning, hvis jeg forsøger at skifte med computeren. Hvis jeg bruger min smartphone, så virker det til gengæld (og jeg kan efterfølgende se på den valgte region på computer eller PS4) - men det tager længere tid end normalt at stille om.

    thomsen28-02-16 02:39

  • ★★★★★0

    "Me and Earl and the Dying Girl", "Ant-Man", "Pride" og Jafar Panahis seneste film "Taxi" ligger nu på Canadas Netflix.

    Kruse 1-03-16 13:21

  • 0

    Jeg fik unblocker-fejlen på "Exodus: Gods and Kings" på canadisk Netflix og gik lidt i panik. Men det meste andet ser ud til at virke, dog noget trægt...

    Outbound Sith 1-03-16 18:36

  • ★★★6

    Det er en safety funktion. Den forhindrer dig i at se Exodus. 

    Steffan Rasmussen 1-03-16 19:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen