Forum - Forum-tråd: Konsol og Pc tråden

Konsol og Pc tråden

  • ★★★★★★0

    Der er et eller andet på PS4 der ikke spiller bagudkompatibelt, for jeg har ikke mine gamle spil efter jeg opgraderede. Fx er Crash Bandicoot og Wipeout væk.

    davenport 8-02-16 12:15

  • ★★★★★0

    PS4 er ikke bagudkompatibel, nej.

    David Lund 8-02-16 12:26

  • ★★★0

    Var det 7 år, der gik fra PS3 udkom til PS4? Så længe er der ikke nogen gamer-computer der kan holde sig frisk :-D

    Og bagudkompabilitet ser jeg ikke noget lys i. Det er da meget sødt, men de fleste spil, jeg ville spille mere end en gang fra min tid med PS3 i stuen, dem spillede jeg da dengang. Og som der blev skrevet, så behøver man jo ikke smide sin PS3 ud, fordi man får en 4... Min 3'er står på mit kontor, hvor jeg fint kan sætte mig op, hvis jeg lige lyster at spille Fallout 3 eller New Vegas.

    Men priserne på spil er selvfølgelig højere på konsol. "Selvfølgelig", fordi de ikke skal konkurrere med piratkopiering der. Men det er også af samme grund, at spil oftere og oftere bliver udgivet på konsol først, mens PC må vente.

    Jeg spiller på konsol, fordi det er så dejlig nemt og ukompliceret. Jeg behøver ikke tænke på, om mit grafikkort eller min CPU nu er stærk nok, om jeg skal ind og skrue ned for alle mulige deltaljer for at finde den bedste balance mellem ydelse og nydelse. Det er der allerede nogen, der har gjort for mig, fordi alle PS4'ere i verden er ens :-D

    HonoDelLoce 8-02-16 12:49

  • ★★★★0

    Jeg har i min levetid ejet PS1, PS2, PS3, PS4 og Wii, og den eneste jeg for alvor har spillet på har været min Wii, men i dag ejer jeg ikke en konsol, og tror umiddelbart heller ikke, at jeg kommer til det igen (med mindre jeg køber en Wii U, Sega Saturn eller SNES).

    Eftersom jeg har købt alle generationer af PlayStation, der har været på markedet, så er det jo nok ikke prisen, der har gjort udslaget for mig. Derimod har jeg et problem med controllere: Jeg kan bare ikke fordrage dem! Jo til Atomic Bomberman på SNES er det fint, men FPS, TPS, sportssim, ... så har jeg det bare enormt meget bedre med et keyboard og en mus. 

    dyg 8-02-16 13:47

  • ★★★★0

    Hvis man spiller Battlefront Star Wars, så er der dobbelt-op på XP og credits hele weekenden!

    Jeg fik selv endeligt gang i det efter at have haft det liggende i over en måned, da jeg fik færdiggjort FO4. Det er en udmærket og sjov shooter at tage et par omgange med nogle venner ind imellem, selvom det naturligvis ikke er revolutionerende på nogen som helst måde.

    Har til gengæld fået gravet PS3'en frem og spillet lidt på FO3. Ligesom med FO4, så tog det mig et par dage ar vænne mig til og især at vænne mig til den noget ringere grafik. Men nu er jeg hooked! Jeg fatter simpelhen ikke, at jeg har gået i så mange år uden at vide, hvad jeg er gået glip af. :-)

    thomsen13-02-16 17:28

  • ★★★★0

    Mht. til bagudkompabilitet på PS4, så er SONY begyndt at lancere PS2-titler på PSN Store. Der er dog ikke noget, der tyder på, at de vil gøre det muligt at bruge sine gamle spil. De vil nok hellere sælge dem en gang til, de krejlere.

    thomsen13-02-16 17:30

  • ★★★★★0

    Fik gennemført Rise of Tomb Raider i weekenden, det var sku go spas, og til de QTE skræmte, der er slet ikke så meget af det den her gang, for faktisk og sige næsten ikke noget.

    Nogen få timed jumps, tryk X for ikke og falde ned, når man hopper langt. osv.

    Der er mange flere Tombs den her gang og visuelt er det et powerhouse. Historien er ikke noget særligt, men den understøtter fint spillet, og man sidder ikke ligefrem og krummer tæ'er selv om den er håbløs forudsigelig.

    Så Tomb Raider er kommet stærkt tilbage må man sige, efter den også 1'er af det her Reboot af serien.

    Nu vare det heller ikke så længe igen før den kære Nathan Drake joiner ind med hans nok sidste eventyr, hvertfald hvis det står til Neil Druckman og Co.

    Har jeg det også fint med, jeg vil gerne se Naugthy Dog prøve sig med en ny IP igen, de er så fandens talentfulde hele bundtet.

    Elwood22-02-16 09:22

  • ★★★★★0

    Uncharted 4: A theif's end ser for vild ud, for dælen Naugthy Dog har vredet PS4'erens kræfter!

    Story Trailer

    Damm glæder mig til nye Eventyr med gamle venner til April :)

    Elwood24-02-16 16:00

  • ★★★★★0

    Yeah! Uncharted bliver fee!!!

    David Lund24-02-16 17:34

  • ★★★★★1

    Stadigvæk ikke begejstret for den forretnings model med det nye Hitman, men det skal ikke stoppe mig fra og sige det her er satme en fed åbningsvideo.

    HITMAN - 'Legacy' Opening Cinematic

    Fedt og se Old targets igen :)

    Elwood24-02-16 22:22

  • ★★★★0

    Jeg er fulstændigt hooked på Fallout 3 nu. Det tog mig lige et par dage eller tre at vænne mig til den ringere grafik, når man nu har brugt et par måneder i selskab med FO4, men så var jeg også solgt! Ender nok med at bruge lige så meget tid på det, så titler som Just Cause 3 og måske endda Uncharted 4 bliver sat i venteposition.

    Jeg er endda begyndt at kigge på, hvordan jeg kan få Fallout 1 og 2 til at køre på min Macbook Pro. De findes godt nok i gamle udgaver til Mac, men de er hundedyre og skulle være endnu mere fejlbehæftede en PC-versionerne.

    Kan huske, at dengang jeg boede på kollegie, forsøgte en af mine venner at få mig til at spille Fallout 1, fordi han var fuldstændigt grebet af det. Jeg nåede aldrig længere end til indledningen, fordi jeg stod helt af på det der med at vælge karakteregenskaber og i forvejen var godt optaget af Hall-Life og Starcraft. Fuck hvor er jeg dog gået glip af meget! :-)

    thomsen25-02-16 14:20

  • ★★★★★0

    Jeg kunne i hvert fald bedre lide Fallout 3 end 4. Prøv New Vegas efter 3'eren, thomsen... det er også superfedt!

    David Lund25-02-16 15:19

  • ★★★★★0

    Dammmm SUPERHOT (ja det skal skrives sådan) er fedt, overraskende meget historie, mere end jeg havde regnet med kort forklaring det er en meget styliserede Shooter, hvor tiden kun bevæger sig når du gør det (der er lidt bevægelse dog, men det er for og forhindre du blot sidder og tænker over det hele for meget)

    Det er nogler filer man får tilsendt fra en på en text chat, man starter spillet op, og tjekker det ud, men hurtigt går det op for en at alt ikke er hvad det gir sig ud for, interfacet er ren Dos Shell agtigt lige indtil du køre Superhot.exe, der er sågar et chat forum for hacker hvor man kan "lytte" med når de snakker om Superhot, mens Moderatoren more sig med og kicke alle noobs'ne der joiner, Det er virkelig gennemført lavet det hele.

    Klart et spil der skal opleves, uden man ved for meget, det jeg har sagt er det mest basale.

    Man føler sig som en real bad ass action hero, når man spiller det.

    SUPERHOT

    Elwood26-02-16 00:42

  • ★★★★0

    Jeg kunne i hvert fald bedre lide Fallout 3 end 4. Prøv New Vegas efter 3'eren, thomsen... det er også superfedt!

    NV har jeg også hørt rigtigt meget godt om. Det svinger vist meget, hvilken af de to, FO3 og FO: NV, folk synes bedst om.

    Jeg gennemførte i øvrigt main quest i FO3 i går. Det var slet ikke meningen, og jeg havde ingen anelse om, at jeg var SÅ langt. Har stadigvæk et hav af locations og side quests tilbage, men jeg kan mærke, at jeg føler mig mindre motiveret i dag. Selvom jeg kun tager en enkelt hovedmission i ny og næ og mest fokuserer på side quests, så virker hovedmissionerne åbenbart alligevel som en slags motor for mig, dét der holder mig gående!?!

    Regner bestemt med at spille videre (og da det er GOTY-udgaven, så er der jo også DLC'erne oveni), men jeg føler, at jeg kan tage det lidt mere med ro nu. Æv, ville nu godt have ventet med at se den afslutning. 

    Til gengæld blev der så lidt tid til Star Wars: Battlefront igen i går aftes. 

    thomsen28-02-16 13:35

  • ★★★★0

    Fordømt!!!

    Jeg vidste fra en belgisk online-buddy, at jeg havde overset et bobblehead i vault 101 i starten af FO3. Og jeg havde også fået at vide, at der var mulighed for at hente den senere i en mission, der førte én tilbage til bunkeren. Men nu har jeg lige fundet ud af, at det kun er muligt mellem to bestemte hovedmissioner, og at hvis man (som jeg) uforudset har gennemført hovedmissionerne, så er løbet kørt = det er for sent at få fingre i lige det bobblehead og dermed trofæet for at have samlet dem alle. Der er kun to muligheder: enten skal jeg gå tre fulde spilledage tilbage i save games og dermed miste en lang række andre gennemførte missioner, eller også skal jeg starte forfra og spille igennem igen (og så vælge en anden karma denne gang). 

    Jeg havde egentligt håbet, at jeg kunne udlade at spille hele spillet igennem igen og blot nøjes med at finde det rigtige save game og ændre min karma, inden den level, der udløser trofæet... 

    Nå, men i mellemtiden har jeg bestilt New Vegas, så det kan være, at jeg bare begynder på det og lader FO3 ligge et stykke tid. 

    thomsen 1-03-16 12:28

  • ★★★★★★2

    Man kan altid gennemføre Fallout 3 igen. Jeg har vist været igennem det 3-4 gange og gør det sikkert igen.

    Zero Cool 1-03-16 13:24

  • ★★★★★1

    About freaking time!!!

    Sony Update går i beta.

    Appear Offline – Sometimes you want to play a game or watch a movie without being bothered by friends. Now it’s easier to go incognito as we’ve added the option to appear offline. You can designate if you would like to appear offline when you log-in or at any time from your Profile or the Quick Menu.

    Friend Online Notification

    Link

    Elwood 1-03-16 16:40

  • 0

    Fedt!

    Bony 1-03-16 20:06

  • ★★★★0

    Man kan altid gennemføre Fallout 3 igen. Jeg har vist været igennem det 3-4 gange og gør det sikkert igen.

    Det er nok den bedste idé.

    Jeg tror, jeg vil nøjes med at spille frem til level 30 med god karma, så jeg kan få trofæet, og så lade det ligge et par måneder. 

    Vil gemme et par af sidemissionerne og DLC'erne, til jeg tager det op igen. Så kan jeg spille det igennem som ond næste gang og prøve nogle af de ting, jeg måtte undlade i denne omgang (sprænge bomben i Megaton, indfange slaver o.l.)



    Jeg fik lige New Vegas hjem i dag, så det ender nok med, at jeg begynder på det, når jeg har nået level 30.

    thomsen 2-03-16 15:01

  • ★★★0

    Jeg er også begyndt at spille XCOM 2, men syntes godt nok det er svært. Overvejer at starte forfra på den nemmeste sværhedsgrad.

    Aranyhajú Nyárszépe 7-03-16 21:01

  • ★★★★★★0

    www.engadget.com/2016/03/08/sony-compensation-hack-2011/

    Jeg er en kende forvirret over denne nyhed. Jeg fik da gratis spil til både min EU- og min US-konto dengang...? Infamous, Ratchet and Clank: Quest for Booty, Wipeout HD og Dead Nation.

    Zero Cool 8-03-16 21:07

  • ★★★★0

    Holder pause fra Fallout 3 nu. Jeg har færdiggjort hovedmissionerne med god karma + Broken Steel DLC (som var temmeligt god) + lige nuppet trofæerne for at nå til level 30 med neutral og ond karma også, så jeg ikke behøver at tænke på nå derop næste gang. 

    Disken er taget ud, og New Vegas er røget i. Første indtryk: ... det er anderledes. Og meget mere farvefyldt. 

    thomsen10-03-16 12:25

  • 0

    Hvor finder man den der offline visning på PS4?

    Bony13-03-16 09:55

  • ★★★★★★0

    Endnu en gang, er det et indie-spil der stjæler mit liv - et spil der fylder 500 MB og kræver et 3-4 år gammelt grafikkort: Stardew Valley. Indtil videre, er jeg 15 timer inde i det og jeg er ikke engang igennem det første år i spil-tid.

    I bund og grund, er spillet en slags "farm simulator", hvor du får en gård af din bedstefar, skal lære at dyrke landet, opdrætte dyr, fiske og grave i miner for at finde diverse former for metal, for at kunne opgradere og tjene penge.

    Hvad der er mest imponerende er, at spillet lader til at være kæmpestort og er udviklet af kun én person. Han lytter meget til communitiet og laver jævnligt fixes til spillet, og er i gang med at udvikle en multiplayerdel, som kommer på et senere tidspunkt.

    Har man en nogenlunde ny computer med Windows, er der en ret god chance for, at man kan køre spillet og det koster kun 14 euro.

    Zero Cool13-03-16 10:47

  • ★★★★★0

    Hvor finder man den der offline visning på PS4?

    Det er kun for dem i beta programmet indtil videre, hvor det testes, den releases først når den nye update sendes ud senere officielt

    If you signed up for the beta and were selected, keep an eye on your email for instructions on downloading.

    Elwood13-03-16 12:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen