Brugeranmeldelse: Mad Max Beyond Thunderdome (1985)

Tina Turner er malplaceret og næsten pinlig grinagtig som en af skurkene.

Tredje del af historien om den tidligere politimand Max, der vandrer omkring i en post-atomar verden, er seriens mest kommercielle og poppede. Det kunne man tilgive, hvis den så kunne levere varen, men det kniber det altså med i perioder.

Historien indeholder kun to længere actionsekvenser, hvoraf kun opgøret i tordenkuplen måske for alvor bliver rigtig spændende, omend den ender som et antiklimaks. Filmens tempofyldte slutscener fremstår lovligt meget som en uoriginal gentagelse af noget, man har set før. Det er underholdende, og man er på, men ikke som med de to forrige film. To actionsekvenser er bare for lidt, når selve fortællingen ikke for alvor kan fange ens interesse og har noget at byde på.

Den er ofte en anelse langtrukken og bliver lidt trættende, når der intet sker, modsat de forrige film. Tematisk har man prøvet at skabe en rammehistorie om en gruppe børn, der bringer mindelser om "Fluernes herre" eller Peter Pans "Lost Boys", der tror, at Max er deres frelser, men den del trækker mere tempoet ud af selve fortællingen end egentlig gavner den.

I rollen som Max gør Gibson sig atter godt, selv om der er mindre kant end tidligere, mens sangerinden Tina Turner er malplaceret og næsten pinlig grinagtig som en af skurkene. Måske fordi man ville have rock/popstjernen frem for en skuespiller i rollen. De to sange, hun leverer til filmens soundtrack, kan så roses, for de er faktisk udmærkede.

Se også: Brugeranmeldelse: Mad Max (1979)

Se også: Brugeranmeldelse: Mad Max 2 (1981)

Mad Max Beyond Thunderdome (1985)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Mad Max Beyond Thunderdome (1985)

  • ★★★★1

    Der er en fantastisk scene i filmen, som trækker den op på 2 stjerner i min bog. Under en flugt ser man en masse grise løbe én vej, men én eller to grise står går direkte imod strømmen.

    Fremragende, at man under så svære vilkår faktisk ikke bare lader sig rive rundt.

    Bruce13-10-19 19:52

  • ★★★★★★0

    Der er en fantastisk scene i filmen, som trækker den op på 2 stjerner i min bog. Under en flugt ser man en masse grise løbe én vej, men én eller to grise står går direkte imod strømmen.

    Fremragende, at man under så svære vilkår faktisk ikke bare lader sig rive rundt.

    Hahaha tosse:D

    T. Nielsen13-10-19 20:29

  • ★★★★★★0

    Det er lidt sjovt, fordi MM3 burde være lidt mere en "kultklassiker" for mig, fordi der er masser af skæve og sjove aspekter af filmen og selv sådan noget så malplaceret som Tina Turner, kunne sagtens fungere. Problemet er lidt, at den havner i en akavet position, fordi den straight up er børnevenlig og den har virkelig mange kedelige passager.

    Zero Cool13-10-19 20:35

  • ★★★★★1

    Jeg synes klart, at den er bedre endende fleste. Jeg anerkender, at det muligvis er nostalgien, men der er en vis legesyge over den og stadig mange kreative ting rundt omkring på trods af de åbenlyse problemer med tonen og tempo. Så 4/6 herfra =)

    David Lund13-10-19 20:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen