Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★★0

    Han var fra esoft og hyret af ejendomsmægleren, så jeg går da ud fra, at han var prof :)

    chandler7515-10-19 17:48

  • ★★★★0

    Han var fra esoft og hyret af ejendomsmægleren, så jeg går da ud fra, at han var prof :)

    Måden du beskriver ham på, lyder ikke sådan :) Belysning er ALT når du fotograferer, ja alt. Han skulle have tænkt ‘hvordan præsenterer jeg denne lejlighed på bedste vis’. Lys, vinkler, det rette udstyr (som vidvinkel objektiver) tage højde for vejrforholdene, få ejeren til at rydde op (som du jo gjorde) osv. Det betyder jo altsammen noget for resultatet.

    Babo15-10-19 17:59

  • ★★★★0

    Måske havde jeg bare gjort alt forarbejdet godt nok? :)

    Han virkede i hvert fald til at have godt styr på udstyret, opsætningen osv. Han brugte trods alt en lille time i min 82 kvm. lejlighed. Jeg ved ikke med lyset, men solen stod flot ind i lejligheden, så det har nok hjulpet.

    Jeg undrede mig bare over manglen på dialog :)

    chandler7515-10-19 18:31

  • 0

    Jeg havde en fotograf ude og tage billeder af min lejlighed i dag, da jeg overvejer at flytte og gerne vil være klar til at sælge. Jeg havde virkelig brugt krudt på at gøre den klar: Gjort rent, smidt en del ting ned i kælderen, fjernet ledninger, købt frugtskål og lånt stearinlys...

    Det overraskede mig dog, at fotografen, som var bestilt af en ejendomsmægler, blot trådte ind ad døren og begyndte at tage billeder - og blev ved på den måde, indtil han gik. Jeg havde regnet med, at han ville komme med små tip til, om altandøren skulle stå åben, om lysene skulle stå der eller dér osv. Men det var der intet af.

    Jeg havde forventet en æstetiker og fik en håndværker... :)

    Jeg er også ved at sælge. Fotografen kommer dog først på torsdag. Forventer dog, ligesom dig, at han kommer med gode råd. Frugtskålen har jeg købt, men er det virkelig nødvendigt at låne stearinlys? Har allerede gjort en del rent men frygter godt nok al den rengøring der skal til med åben hus og fremvisninger.....

    Så skal jeg bare finde noget at bo i ved Trekantsområdet - hvilket har vist sig svært nok med alle de krav jeg stiller til min nye bolig :)

    Popeye15-10-19 18:42

  • ★★0

    Jeg skal også til at sælge min andelslejlighed det bliver nok dejligt nemt at det bare bliver købt på den intern venteliste, eller det håber jeg i hvertfald. I morgen kommer der en vurderings mand som skal vurdere vores forbedringer og evt. mangler, så weekenden har også stået på rengøring af lejligheden. Glæder mig til at den er solgt så jeg bare kan glæde mig til at flytte i hus. 

    Wangsgaard15-10-19 19:00

  • ★★★★0

    Jeg er også ved at sælge. Fotografen kommer dog først på torsdag. Forventer dog, ligesom dig, at han kommer med gode råd. Frugtskålen har jeg købt, men er det virkelig nødvendigt at låne stearinlys? Har allerede gjort en del rent men frygter godt nok al den rengøring der skal til med åben hus og fremvisninger.....

    Så skal jeg bare finde noget at bo i ved Trekantsområdet - hvilket har vist sig svært nok med alle de krav jeg stiller til min nye bolig :)

    Der skulle have stået "lånt lysestager" - men det var omsonst at tænde lysene, da solen som sagt bragede ind (hvilket var heldigt).

    chandler7515-10-19 19:05

  • ★★★★★★0

    Begynder på en ny lydbog, Evolution and the Science of Creation af Bill Nye, oplæst af Bill Nye. 

    Guldager15-10-19 19:22

  • ★★★2

    Jeg tror I forventer jer lidt meget af jeres boligfotografer :)
    De der firmaer, der står for det betaler nul og en skid i timeløn, så det er ikke ligefrem Picasso man får ud. Det sagt, så er boligfoto nok ret meget det samme i alle huse. Mit gæt er at han brugte et stativ, og tog 2-3 billeder af hver position, på forskellige lukkertider. Så kan han få belysningen nydelig og jævn ved at køre en HDR proces på dem når han kommer hjem. Vil gætte på at det bliver samlebåndsarbejde efter de første 4 huse.

    gi-jones15-10-19 19:26

  • ★★★1

    Samme som gi-jones, de gange hvor en fotograf har været ude og tage billeder af mine lejligheder eller mine forældres hus, er det mest bare vinklerne de går efter og ingen større distraktioner på billedet. Lys osv kan de fint polere i redigering. Fotografen skal jo bare tage billeder og ikke lave et Bo bedre blad. 

    MOVIE100015-10-19 19:31

  • 0

    Jeg ville ærlig talt også være ked af at få taget Picasso-inspirerede billeder af min lejlighed... Synes nu det er dyrt nok at sælge bolig, så finder det kun rimeligt at der hører nogle professionelle billeder med i prisen, herunder også gode råd til hvordan boligen skal tage sig ud på billederne. 

    Popeye15-10-19 19:38

  • 0

    Jeg er blevet tildelt en visning på en lejlighed, som nok ikke er noget for mig, men nu må vi se. Ville være rart at komme væk fra det her sted, som jeg ikke ligefrem nyder. Ville også gerne købe noget, men det er så afsindigt dyrt her og de månedlige omkostninger er en del højere end at leje plus at man lige skal lægge 15 procent i udbetaling, kontant.

    Whispering Horse15-10-19 20:03

  • ★★★★0

    Jeg synes ikke ens job skal være samlebåndsarbejde. Er man hyret til at fotografere ejendom, bryllup o.lign burde man vel gøre sit bedste. Det er jo ikke meget at forlange når man nu er i faget. Men det er hvad man gør det til.

    HDR proces ser herrens ud synes jeg og er sjældent en nøjagtig repræsentation af virkeligheden, medmindre man laver det old school (bracketing) men den del vil tage meget længere tid i post, så tvivler på en håndværker-fotograf gør det og vil formentlig blot ty til en preset - som netop er samlebåndsarbejde. 

    Babo15-10-19 20:07

  • ★★★1

    Altså nu var det jo ikke for at forsvare boligfotografer. Jeg har bare fra tid til andet kigget på jobopslag af den slags, og det er en branche hvor det skal gå pænt stærkt.

    gi-jones15-10-19 22:15

  • ★★★★★0

    Jeg har lige set de to første afsnit af Chris Stuckmanns årlige halloween-special, hvor han har anmeldt klassikeren "Hellraiser" og så en nyere film, "Lake Mungo", som er en film jeg aldrig havde hørt om før. Er der nogen herinde der evt. har set "Lake Mungo" og kan smide en yderligere anbefaling afsted? Den lyder nemlig ret spændende.

    youtu.be/lljjLgif_eA

    youtu.be/-c_uRo0HVfw

    NightHawk15-10-19 23:20

  • ★★★★0

    Vi plejer også gøre noget ud af Halloween, så jeg leder efter gysere jeg ikke har set. Har aldrig hørt om Lake Mungo. 

    Babo16-10-19 07:18

  • ★★★★★★0

    Så gik bilen da lige kaput på vej på job og vi står og skal på ferie i morgen:-/ Har fået den ned til en mekaniker ikke langt fra jobbet og på blødende knæ bedt dem om de kunne nå at ordne den. Heldigvis er vi trofaste kunder der, så de vil gøre hvad de kan på trods af mange kunder og folk på ferie. 

    T. Nielsen16-10-19 08:03

  • ★★★★★1

    Jeg husker Lake Mungo som udmærket, men jeg så den kun en gang, dengang den kom frem, så hukommelsen kan svigte. Kan dog se, at jeg gav den 6/10 i sin tid.

    David Lund16-10-19 08:04

  • ★★★★★★0

    Har en dag uden familie, uden forpligtelser. Den skal bruges på sofaen foran TV'et...det er sjældent jeg bare kan slappe helt af. 

    Guldager16-10-19 09:29

  • ★★★★1

    vi står og skal på ferie i morgen:-/

    Hvor går turen hen?

    Åkepool16-10-19 09:58

  • ★★★★★★0

    Hvor går turen hen?

    Fyns land

    T. Nielsen16-10-19 10:23

  • ★★★★★★0

    Fyns land

    Skræmmende sted.

    Wayne16-10-19 10:51

  • ★★★★★★0

    Skræmmende sted.

    Naaa, ikke rigtigt. Har dog boet der i 10 år, så elsker Fyn.

    T. Nielsen16-10-19 10:54

  • ★★★★★★1

    Naaa, ikke rigtigt. Har dog boet der i 10 år, så elsker Fyn.

    Jo - men skal man ikke hele tiden passe på at der ikke kommer en Jetjawer? ;-)

    Wayne16-10-19 11:15

  • ★★★★★★1

    Er også meget glad for Fyn. Men nu kommer jeg også fra det mest vestjyske af Vestjylland, og der er eddermame ikke meget at komme efter, hvis man ikke er landmand, fisker eller kristen... 

    Guldager16-10-19 11:17

  • ★★★★★★0

    www.youtube.com/watch

    Wayne16-10-19 11:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen