Forum - Forum-tråd: Den politiske tråd

Den politiske tråd

  • ★★★★★★1

    Tjek beskrivelsen af venstreorienterede sider også. Generelt er den anset som værende troværdig og metodisk holdbar.

    Men det du nævner er jo netop træk ved en højredrejet holdning. 

    Guldager16-10-19 15:07

  • ★★★★3

    Tjek beskrivelsen af venstreorienterede sider også. Generelt er den anset som værende troværdig og metodisk holdbar.

    Men det du nævner er jo netop træk ved en højredrejet holdning. 

    Hvad er der galt ved en højreorenteret holdning?

    En venstreorienteret?

    Holdninger skal kvalificeres ved deres empiri. Intet er lettere end at flikke en kritisk artikel sammen på 3000 ord funderet i argumenter mod den afart af feminisme vi er vidne til i disse år, eller bevise, at der udøves racisme i adskillige forhold mod hvide.

    Det er som om, der eksisterer prædikater, som vi skal tage til indtægt som værende sande, blot ved deres navns nævnelse.

    Det er det, jeg argumenterer imod, basalt set.

    Intellectual Dark Web? Hvad er det? Det er venstrefløjens prædikat for højrefløjsdebattører, som rangerer fra en idiot som Jones - Infowars - til Sam Harris, Jordan Peterson og Douglas Murray.

    Folk man søger diskrediteret blot ved at sige Dark Intellectual Web.

    Den bruger Mediabias siden også :)

    Sorry, men det kan jeg altså ikke tage som andet end et forsøg på at legitimere et talerør mod højreorienterede stemmer og så med en farvelade som omslag, som skal sælge siden som værende objektiv factchecker.

    Bruce16-10-19 15:58

  • ★★★★★★3

    Det må være din vurdering - jeg er ret uenig.

    Men derfor har du stadig ikke kommet med objektive, empiriske undersøgelser eller facts, der kan underbygge din holdning om, at højere læringsanstalters curriculum er blevet ændret. 

    Jeg er sådan set ligeglad med, om det ene eller anden er rigtigt, så meget går jeg slet ikke op i det. Men når omsiggribende påstande bliver ytret, kan jeg godt lide at se noget belæg for dem :) - dels for at adskille holdning fra fakta, dels for at blive klogere. 

    Guldager16-10-19 16:09

  • ★★★★2

    Jeg vil forsøge at rationere min tid og mulighed til at gå lidt dybere i kernen af hele denne sag og må dermed lave mindre opslag, hvor jeg lidt efter lidt dykker ned i problematikken vedr. afmontering af læring efter oplysningstidens principper og hvad der er i røre rundt omkring verden, bla. mht. "afkolonialisering af pensum" på højere uddannelsesanstalter, universiteter etc.

    1) INDLEDNING.

    Hvad vi ser i dag mht. udviklingen på højere uddannelsessteder i vesten, hvor pensum ændres i overensstemmelse med, at identitetspolitikken vinder indpas, kaldes Lysenkoisme og er en gentagelse af forhold under en politisk kampagne i Stalintiden iscenesat af Trofim Lysenko, hvor biologiske sandheder for en stund blev "sat ud af drift" grundet et hensyn til ideologisk tankesæt, for at vise, at teorien om Darwins naturlige udvælgelse blev trumfet af naturlig cooperation iht. kommunistiske principper.

    Samme pseuduvidenskabelige tilgang ligger til grund for de mange banebrydende resultater som identitetspolitikken har givet menneskeheden, ikke mindst gennem vor tids guldkalv, kønsforskning.

    Kønsforskning bliver igen og igen afsløret som værende en uredelig affære, hvilket bl.a. blev udstillet i Norge med dokumentarserien The Gender Paradox - Brainwash i 7 episoder, hvor præmis efter præmis blev skudt i sænk med redelige kildekritiske forskningsprincipper og hvor et kønsforskningsinstitut i Oslo derefter fik frataget sin støtte og måtte pakke nellikerne ned og flytte aktiviteterne til Sverige.

    Eftersom kønsforskning af gode grunde sjældent formår at imødegå kritik af sin implicitte uredelighed, så må man jo skyde tilbage på kritikerne som bl.a. værende motiveret af racisme.

    Som her på koensforskning.dk, hvor man også netop taler for at kønsforskningen skal "positionere sig i akademia" og "afkolonialisere pensum".

    "Dette rejser også mere generelle spørgsmål til, hvordan kønsforskningen skal positionere sig i akademia. Hvilke rolle skal den spille i forhold til at afkolonialisere pensum?"

    https://koensforskning.dk/roundtable-konsforskningens-racistiske-modstand-tovholdere-lene-myong-og-julia-suarez-krabbe/

    Med afkolonialisere menes, at pensum som er forfattet af især hvide mænd, skal søges fjernet til fordel for oplysning forfattet af kvinder og gerne ikke hvide af slagsen. Ikke nogen reflektion over det implicit racistiske i selvsamme motivering for "afkolonialisering af pensum". Ingen overvejelser af kvalitetssikring af pensum udfra kildekritiske principper, men entydigt udfra fokus på køn og etnicitet og dermed legitimering af diskrimination.

    Så lad os vende øjet mod denne søgning mod at skabe et samfund, hvor venstreorienteret radikalisme i forklædning af politisk korrekthedsnormer, for held med sig til at dekonstruere viden og oplysning, og dermed slutteligt ende oplysningstiden.

     TO BE CONTINUED ->

    Bruce18-10-19 14:56

  • ★★★★★★4

    Skift lige plade, den er gået i hak ;) 

    Jeg spørger lige igen: hvor er det empiriske grundlag for denne påstand: "udviklingen på højere uddannelsessteder i vesten, hvor pensum ændres i overensstemmelse med, at identitetspolitikken vinder indpas".

    Jeg siger ikke du taler fejl, men dit indlæg er jo bare konservative trivialiteter uden empirisk grundlag.

    Og havde du ikke en blog? Det ville måske være bedre at bruge tiden på din agenda der end på et filmforum... 

    Guldager18-10-19 14:43

  • ★★★★3

    Hvis man vil høre om pladen er gået i hak, må man først lytte til den :)

    Mit forrige indlæg havde ret mange links, til diverse indlæg, som kunne give dig nogle af de svar du forespørger, men det ser ud til, at du gerne vil have, at jeg pointerer det klarere og giver eksempler og det er netop det jeg er på vej med her, hvor jeg introducerer den disciplin og kommende indlæg, som kan dokumentere mine påstande. 

    Det kan jeg ikke se noget fortænkt i :)

    Og ja, det er et filmsite, men sidst jeg så efter, så havde vi denne politiske tråd til selvsamme, at debattere politiske emner og jeg har svært ved at se, hvorfor jeg i den henseende ikke skulle have ret til at give mit besyv med her også?!? 

    Bruce18-10-19 15:04

  • ★★★★★★2

    Der er selvfølgelig ikke regler for tråden, det virker bare meget påtrængende...og det er ikke at diskutere politik, det er agendapådutning. 

    Og de links du har givet, er ikke beviser for din påstand. Diverse holdninger og interessegrupper er ikke objektive, og kan derfor ikke bruges. Hvis universiteter har ændret curriculum på baggrund af identitetspolitiske interesser, så er det vel ikke svært at linke det til?

    Og her er en artikel, der linker til research, der viser, at der ingen venstredrejningspåvirkning er:

    "Three separate sets of new research now conclude that academics have virtually no impact on the ideology of their students."

    https://www.theguardian.com/education/2008/nov/11/students-academics-leftwing-politics

    Guldager18-10-19 15:23

  • ★★★★2

    Jeg arbejder mod netop en agendapådutning af holdninger, som ikke har legitimitet i redelig forskning, men i stor udstrækning blot i ideologisk ståsted.

    Hvis jeg kan levere dokumentation for mine påstande, som er kildekritisk funderede, så må du for min skyld gerne kalde det en agendapådutning. Se det som oplysningstidens modgift :)

    Objektiv journalistik eller subjektive holdninger kan vel være lige godt, i den henseende, hvor respekten for kildekritisk argumentation ligger til grund herfor? 

    Mine holdninger mod identitetspolitik skal vel ikke undsiges qua, at jeg har holdninger, som er modsatte dine, men gennem, at de understøttes eller undsiges gennem kildekritisk empiri.

    Dermed heller ikke Quillettes artikler, som hver for sig må stå til troende, gennem at vurdere deres postulater i kildekritisk øjemed.

    Og nej, det er ikke svært at linke til. Det er blot derfor, at jeg gør mig umage gennem at referere mine postulater, for jeg skal grave mig igennem en del artikler for netop at dokumentere dem.

    Tak for en artikel fra Guardian fra 2008, men jeg vil nu mene, at alle de effekter vi ser af identitetspolitikkens udbredelse på ingen måde er skabt i 2008 eller før det. 

    Apropos kildekritik :)

    Bruce18-10-19 15:40

  • ★★★★★★2

    Er enig mht til The Guardian, det fik jeg ikke undersøgt godt nok. 

    Men groft sagt - så er jeg ligeglad med din holdning - jeg vil bare have dokumentation for din påstand, som endda er en påstand, der kan underbygges uden holdninger og journalistik, fordi det er en 100% empirisk påstand. Grunden til, jeg holder dig op på den er, at den er central for alt det andet, du skriver. 

    Guldager18-10-19 15:51

  • ★★★★2

    Er enig mht til The Guardian, det fik jeg ikke undersøgt godt nok. 

    Men groft sagt - så er jeg ligeglad med din holdning - jeg vil bare have dokumentation for din påstand, som endda er en påstand, der kan underbygges uden holdninger og journalistik, fordi det er en 100% empirisk påstand. Grunden til, jeg holder dig op på den er, at den er central for alt det andet, du skriver. 

    Jep den er 100% empirisk, men eksemplerne er utallige, men også forskellige mht. måden de optræder. Som censur, meningsformynderi eller berufsverbot, hvor undervisere med ikke politisk korrekte holdninger afskediges og sidenhen afholdes fra at udføre deres hverv.

    Et klokkeklart eksempel på sidstnævnte er bl.a. Lindsay Shepherd affæren i Canada:

    jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE10734620/lindsay-shepherds-farvel-til-venstrefloejen/

    Men den 43 minutter lange optagelse af mødet har ikke gavnet universitetets ry. Sagen udstiller de nordamerikanske universiteters bekymrende tendens til at fremme udfoldelsen af visse holdninger og hæmme udfoldelsen af andre.

    Og jeg skal NOK komme ind på pensum i mine senere indlæg ;-)

    Bruce18-10-19 16:39

  • ★★★★★★0

    Jep den er 100% empirisk, men eksemplerne er utallige, men også forskellige mht. måden de optræder. Som censur, meningsformynderi eller berufsverbot, hvor undervisere med ikke politisk korrekte holdninger afskediges og sidenhen afholdes fra at udføre deres hverv.

    Et klokkeklart eksempel på sidstnævnte er bl.a. Lindsay Shepherd affæren i Canada:

    jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE10734620/lindsay-shepherds-farvel-til-venstrefloejen/

    Og jeg skal NOK komme ind på pensum i mine senere indlæg ;-)

    Ikke for min skyld...har mistet interessen nu :)

    Guldager18-10-19 16:46

  • ★★★★2

    Ikke for min skyld...har mistet interessen nu :)

    Jeg vil tro min egen interesse og incitament, går lidt videre end at kunne tækkes enkeltpersoners her-og-nu interesse :)

    Emnet og dets tiltagende afledte effekter in mente, er jeg ikke i tvivl om, at snakken påny vil falde og så er dokumentationen rar at have ved hånden.

    Bruce18-10-19 16:58

  • ★★★★2

    Gad vide hvornår globalisterne indser, at fascismens fremgang næres af egen foragt for Europas befolkninger?

    www.telegraph.co.uk/news/2019/10/28/matteo-salvinis-league-triumphs-italian-leftwing-stronghold/

    Det er få måneder siden venstrefløjen frydede sig over, at Salvini måtte overdrage magten til en koalitionsregering pga hovmod.

    Det første man gjorde var påny at åbne op for indvandring til et land, som mange steder nu er massivt ødelagt af kriminalitet og utryghed og dermed blot akkumulere til Salvinis popularitet.

    Nu får han totalt flertal ved næste valg.

    Man ligger som man har redt. Ufatteligt det er så svært at regne ud.

    Bruce28-10-19 20:45

  • ★★★★★1

    Bare lige for god ordens skyld - så jeg ikke skal have diverse motiver skudt i skoene som jeg ikke har givet udtryk for og derfor er spild af tid efterfølgende at skulle sidde og mundhugges om - vil jeg starte med at slå 100% fast, at jeg ikke støtter Stram Kurs udlændinge-politik og generelt ikke bryder mig om Rasmus Palludan og hans måde at agere på. Den nedenstående tekst er skrevet ud fra en rent principiel synsvinkel, der omhandler vores allesammens rettigheder og retsikkerheds-følelse som borgere i Danmark.

    De to eksempler jeg bringer på banen her omhandler nemlig både Stram Kurs og Rasmus Palludan, men er dybt problematisk og bekymrende i forhold til hvordan, at vores politi vælger at skalte og valte med loven. 

    Det første eksempel drejer sig om den års-kongres som Stram Kurs skulle have holdt på Hotel Middelfart og som altså foregik indendørs bag lukkede døre og ikke udgjorde nogen trussel for den offentlige ro og orden eller borgernes sikkerhed. I grundloven står der klart og tydeligt, at man ikke kan nedlægge forbud mod en forsamling der foregår indendørs, men det er lige præcis hvad fyns politi valgte at gøre på trods af, at ingen fra hotellets side havde klaget samt det faktum, at det er i strid med grundloven.

    Politiet påstod, at det var en sikkerhedsmæssig vurdering at udskyde kongressen i et par uger. Dette ser jeg dog ikke som andet end en dårlig undskyldning, da Rasmus Palludan jo er under permanent politibeskyttelse og derfor i princippet er truet hele tiden. Så at man rykker der nogle uger vil jo ikke ændre på noget som helst og i princippet kunne politiet jo så udskyde kongressen igen og igen, hvilket vil sige at man på den måde kunne sørge for, at Stram Kurs aldrig ville kunne gennemføre en kongres. 

    youtu.be/WHfOB5Sph1Q

    Dette har efterfølgende fået Søren Espersen fra Dansk Folkeparti til at kontakte folketingets formand fra Socialdemokratiet Henrik Dam Kristensen, som på foranledning heraf har tilbudt Stram Kurs at kunne holde deres helt lovlige kongress i lokaler på Christiansborg. Dette burde politiet ikke være i stand til at kunne gøre noget ved, men nu må vi se hvad ser sker. 

    www.dr.dk/nyheder/politik/henrik-dam-abner-doren-stram-kurs-kongres-pa-christiansborg

    Jeg synes ærlig talt, at det er ret bekymrende, at vi har med et åbenlyst biased politi herhjemme at gøre som ikke bare i dette eksempel men også ved flere andre lejligheder har ageret på en meget uheldig måde, hvor man tydeligvis ikke er neutral i at udføre sit arbejde, når det handler om Stram Kurs og Rasmus Palludan. Et af de værste eksempler på dette er, da formanden fra politiforbundet Claus Oxfeldt helt absurd går ud i medierne og proklamerer, at man skal se på muligheder for at indskrænke ytrings og forsamlingsfriheden som en direkte konsekvens af Stram Kurs demonstration på Blågård Plads, fordi voldelige autonome og kriminelle indvandrere gik amok.

    youtu.be/STGMi2EqgNc

    Et andet eksempel - mere på gadeplan - var da en betjent i forbindelse med Stram Kurs demonstration - der blev afholdt samtidig med Hitz-ut Tahrirs på Christiansborg slotsplads - gik langt over stregen og truede en meddemonstrant fra Stram Kurs med, at han ville kontakte de sociale myndigheder og klage, fordi sønnen var med til demonstrationen.

    jyllands-posten.dk/indland/ECE11288294/rasmus-paludan-undrer-sig-over-roed-politimand-lille-dreng-kastede-med-koranen-og-saa-fik-faren-en-paatale/

    Det vel at mærke uden, at der havde været optræk til ballade eller at drengen var i nogen som helst fare. Til sammenligning kan det nævnes,  at jeg har set adskillige Stam Kurs demonstrationer hvor indvandrere har slæbt deres børn med - ofte i meget ophedede situationer med fare for børnenes sikkerhed - uden at politiet har truet med at kontakte de sociale myndigheder. Så eksemplet med Stram Kurs er tydeligvis ren chikane fordi,  at den enkelte betjent ikke bryder sig om dem og deres politikske budskaber.

    Den måde at agere på dur bare ikke, når du er ansat i politiet, hvor man skal agere neutralt i forhold til at udføre sit arbejde. Kan man ikke det men lader i stedet sin ageren styre af politisk eller religiøs overbevisning, ja så egner man sig ganske enkelt ikke til at arbejde hos politiet.

    Dette fører mig videre til det sidste og nyeste eksempel fra Nørrebro i går, hvor Stram Kurs holdt en af deres lovligt anmeldte demonstrationer som endte i en meget ubehagelig situation, da en meget aggressiv kvinde dukkede op og udtalte, at hun håbede på at Rasmus Palludan ville blive skudt. Herefter går hun men vender efterfølgende tilbage for at udføre, hvad der er et voldeligt overfald på en politisk leder ved at kaste en kop med eddikesyre i hovedet på Palludan og hans medarbejdere.

    Eddikesyrer er ikke over i småtingsafdelingen og kan faktisk give svære øjenskader m.m. Et par betjente følger efter og tilbageholder hende som de skal, men helt grotesk bliver det efterfølgende da Palludan konfonterer Politiets indsatsleder, som ikke gider at tage overfaldet seriøst og påstår ikke at have set noget på trods af, at han står få meter væk fra Palludan og Co.

    Først da han af de andre betjente i overført betydning får vredet armen om, vælger han at reagere og "anholder" kvinden. Da en fotograf fra Stram Kurs så vil filme hvad der foregår, bliver han ulovligt fjernet med magt af politiet selv om, at det er fuldt ud lovligt, at han filmer. Hele den absurde situation kan ses her eller indtil, at YouTube vælger at censurere og fjerne klippet, som de har gjort i flere andre tilfælde.

    Husk lige at skrue ned for jeres højtalere inden i starter klippet, da der står en moddemonstrant og brøler meget højt de første 5 sekunder af videoen.

    youtu.be/no5gZLjjoJ0

    Det korte af det lange her er at alle er lige for loven - uanset om man måtte mene om den pågældende person eller parti er afskyvækkende - og derfor skal politiet naturligvis også agerer herefter. Men dette er i Stram Kurs tilfælde blevet mere og mere tydeligt at flere indenfor politiets rækker ikke agerer sådan men i stedet lader sig påvirke af deres egen eller en ovenfra kommende politisk motiveret dagsorden og det er sgu mildt sagt ikke i orden upåagtet, om man synes Rasmus Palludan er et gennemført røvhul og hans politik er modbydelig.

    NightHawk 2-11-19 14:05

  • ★★★★1

    Af de videoer jeg har set med RP's demonstrationer, virker politiet rigtigt nok ikke altid til at handle og reagere lige hensigtsmæssigt. Om det er pga. inkompetence eller med vilje, har jeg lidt svært ved at gennemskue. Hans PET-folk ser tilgengæld ud til at have deres shit together.

    Først da han af de andre betjente i overført betydning får vredet armen om, vælger han at reagere og "anholder" kvinden. Da en fotograf fra Stram Kurs så vil filme hvad der foregår, bliver han ulovligt fjernet med magt af politiet selv om, at det er fuldt ud lovligt, at han filmer.

    Er du sikker på, at man godt må filmen en anholdelse?

    chandler75 2-11-19 14:13

  • ★★★★★0

    Af de videoer jeg har set med RP's demonstrationer, virker politiet rigtigt nok ikke altid til at handle og reagere lige hensigtsmæssigt. Om det er pga. inkompetence eller med vilje, har jeg lidt svært ved at gennemskue. Hans PET-folk ser tilgengæld ud til at have deres shit together.

    Er du sikker på, at man godt må filmen en anholdelse?

    Det mener jeg godt, at man må. Du kan også høre den ene af betjentene sige, at han godt må filme, men at han skal holde afstand.

    Den afstand er så åbenbart noget politiet selv vurderer, hvilket i dette tilfælde vil sige så langt væk, at det ender med at være ligegyldigt at han filmer.

    Jeg mener heller ikke at politiet oplyser nogen fra Stram Kurs om, at hun er anholdt eller ej inden fotografen begynder at filme.

    NightHawk 2-11-19 14:25

  • 0

    youtu.be/no5gZLjjoJ0

    Det korte af det lange her er at alle er lige for loven - uanset om man måtte mene om den pågældende person eller parti er afskyvækkende - og derfor skal politiet naturligvis også agerer herefter. Men dette er i Stram Kurs tilfælde blevet mere og mere tydeligt at flere indenfor politiets rækker ikke agerer sådan men i stedet lader sig påvirke af deres egen eller en ovenfra kommende politisk motiveret dagsorden og det er sgu mildt sagt ikke i orden upåagtet, om man synes Rasmus Palludan er et gennemført røvhul og hans politik er modbydelig.

    Det er egentlig meget fedt at bo i et land, hvor det værste man forventer, en tovlig kvinde kan kaste med fra en kop, er kaffe, vand eller lignende - jeg kan vitterligt ikke se at politiet gør andet galt i situationen, end at de ikke lige undersøger, hvad der er blevet kastet med, bare sådan lige for en god ordens skyld.

    At Paludan og hans folk er helt oppe at støde og sviner politilederen til på en temmelig ubehaglig måde, er da langt mere trist end at politiet efterhånden har bedre ting at tage sig til under demoen end at holde øje med, om en ung kvinde der lufter hund har tænkt sig at kaste noget mod demoen.

    Hvis Paludan og andre Stram Kursere vil tages seriøst - skal de måske lade være med konstant at opføre sig så infantilt og skræppe op som om det betyder noget, at han står der på et hjørne med politi omkring sig - den demo ligner en dårlig satirisk sketch.

    Det mest besynderlige fra videoen er da, at en ung kvinde - som enten har en meget dårlig dag eller er psykisk syg - ikke har andre steder at komme af med sin energi, end at kaste en måske syrlig væske efter en flok harmløse tumper - i øvrigt, hvis Paludan siger han er blevet angrebet med syre, har jeg ingen grund til at tro ham.

    Se i øvrigt denne klassiker, som da er langt mere alvorlig og alligevel er relativt harmløs - hvilket da kommentarerne efterfølgende også afspejler.

    Nighthawk, jeg kan faktisk ikke forstå, hvorfor du gider spilde tid på Paludan, når han jo ikke gør noget, som er rigtigt problematisk. Eller jo, at han spilder så mange ressourcer, som kunne være gået til eks. psykiatrien gør da ondt i sjælen.

    Jeg har da selv visse problemer med måden, politiet nogle gange opfører sig på, men generelt har jeg nu mange positive oplevelser med dem, hvor de har været gode til at hjælpe i virkeligt krævende situationer. De står nu engang på mål for rigtig meget lort - som eks. Paludans opførsel og kævl.

    Muldgraver 2-11-19 15:41

  • ★★★★2

    Det bør vel tælle mere alvorligt, når der er tale om politisk motiveret vold (eller hvad du vil kalde det)? Jeg tvivler lidt på, at politiet havde reageret lige så afslappet, hvis det havde være Søren Pape, der havde fået smidt en ukendt væske i ansigtet...

    chandler75 2-11-19 16:01

  • ★★★★★0

    Det er egentlig meget fedt at bo i et land, hvor det værste man forventer, en tovlig kvinde kan kaste med fra en kop, er kaffe, vand eller lignende - jeg kan vitterligt ikke se at politiet gør andet galt i situationen, end at de ikke lige undersøger, hvad der er blevet kastet med, bare sådan lige for en god ordens skyld.

    Det er i princippet fuldstændig underordnet, hvad hun kaster med her, da det er handlingen i sig selv, der er problematisk - altså en voldelig ageren mod en politisk leder. Havde du taget det ligeså stille og roligt, hvis en fra Stram Kurs havde kastet eddikesyre eller eddike i hovedet på Pernille Skipper eller Morten Østergaard? Det tror jeg næppe. 

    PET-vagten bekræfter i øvrigt også - da han lugter til Paludan eller hans meddemonstrants jakke - at det lugter af eddike. 

    At Paludan og hans folk er helt oppe at støde og sviner politilederen til på en temmelig ubehaglig måde, er da langt mere trist end at politiet efterhånden har bedre ting at tage sig til under demoen end at holde øje med, om en ung kvinde der lufter hund har tænkt sig at kaste noget mod demoen.

    Efter at have fået kastet en på det tidspunkt ukendt væske i ansigtet der stinker af eddike, forstår jeg sagtens at de reagerer som de gør.

    At indsatslederen bare står og stener og udtrykker, at det hele rager ham en papand er ærlig talt mega provokerende ligesom hans kommentar om, at Paludan da bare kan indsende en skriftlig anmeldelse, hvis han er utilfreds.

    Come on, det et da så useriøs en ageren i den pågældende situation som noget kan være. Du mener helt seriøst, at det er trist at indsatslederen bliver bedt om at gøre, hvad han får løn for, nemlig at beskytte borgerne?

    Bedre ting at tage sig til? Politiet er der jo for pokker for at beskytte demonstration og derfor kan de da ikke bare ignorere en person der begår en bevidst voldelig handling. Hun kunne jo ligeså godt have haft  saltsyre i den kop.

    Hvis Paludan og andre Stram Kursere vil tages seriøst - skal de måske lade være med konstant at opføre sig så infantilt og skræppe op som om det betyder noget, at han står der på et hjørne med politi omkring sig - den demo ligner en dårlig satirisk sketch.

    Ja, jeg synes da også at den demonstration og flere af de andre er en joke og at deres ytringer er både idiotiske og platte. Men det er da igen fuldstændig underordnet i denne sammenhæng. Hele humlen består i at en lovlig anmeldt demonstration og dets leder bliver udsat for en voldelig handling og at dette naturligvis skal have nogle konsekvenser, da det helst ikke skulle ende med at blive kotume ved andre demonstrationer.

    Det mest besynderlige fra videoen er da, at en ung kvinde - som enten har en meget dårlig dag eller er psykisk syg - ikke har andre steder at komme af med sin energi, end at kaste en måske syrlig væske efter en flok harmløse tumper - i øvrigt, hvis Paludan siger han er blevet angrebet med syre, har jeg ingen grund til at tro ham.

    Jeg aner ikke om hun er det ene eller andet, eller blot er en sindsforvirret antifa der kom forbi. Faktum er jo at hun først går provokerende ind i to betjentene og dernæst ytrer at hun håber på, at Paludan bliver skudt; for så afslutningsvis at kaste eddike eller eddikesyre i hovedet på Paludan.Tænk i øvrigt på at PET-vagten ligeså godt kunne have fået det i ansigtet. Den slags handlinger skal da ikke bare neglireres og hun må bare en tur i spjældet og længere er den ikke.

    Så Paludan og Co skal simpelthen bløde ud af øjnene før du tror på, at  han taler sandt på trods af, at PET-vagten bekræfter det lugter af eddike.

    Nighthawk, jeg kan faktisk ikke forstå, hvorfor du gider spilde tid på Paludan, når han jo ikke gør noget, som er rigtigt problematisk. Eller jo, at han spilder så mange ressourcer, som kunne være gået til eks. psykiatrien gør da ondt i sjælen.

    Hvis det at kere sig om, at politiet overholder loven og passer deres arbejde uden at være påvirket af egen eller ovenfra kommende politisk bias er at spilde tiden, ja så må du jo synes det. Der gør jeg ikke, fordi jeg mener det rent principielt er vigtigt at tage en snak om. Nu er det så blot Paludan der tilfældigvis bliver brugt som eksempel, men diskussionen er relevant for os alle sammen set ud fra rent rets og sikkerhedsmæssige årsager, som vi gerne skulle have som borgere i dette land.

    Du kalder det at spilde ressourcer, men hvad er alternativet, når man gentagne gange har set islam-kritikere blive udsat for vold og dødstrusler uanset, hvor fredsommeligt de end måtte agere. Er det også spild af ressourcer, at Naser Khader, Sara Omar, Javeh Tavakoli, Yaya Hassan, Kurt Westergard, Flemming Rose og Ahkmed Akkari har permanent politi-beskyttelse? 

    Hvad med de penge der eksempelvis går til muslimske friskoler, der gentagne gange er blevet taget i at hjernevaske deres elever med sharia og som dermed sørger for at bekæmpe både demokratiet og integrationen. 

    Jeg så i øvrigt også gerne, at der kom flere penge til bl.a. psykiatrien, men de penge skal da ikke tages fra beskyttelse af borgere, som har ret til at ytre sig. I sidste ende bliver det jo så de religiøse fanatikere og voldsmændene der sætter dagsordenen og hvem fanden har lyst til at bo i sådan et samfund.

    Jeg har da selv visse problemer med måden, politiet nogle gange opfører sig på, men generelt har jeg nu mange positive oplevelser med dem, hvor de har været gode til at hjælpe i virkeligt krævende situationer. De står nu engang på mål for rigtig meget lort - som eks. Paludans opførsel og kævl.

    Jeg kritiserer skam heller ikke politiet generelt men har udpeget nogle specifikke situationer, hvor det er helt tydeligt, at de ikke passer deres arbejde som de skal. Dette skal naturligvis belyses på samme måde, som de skal roses, når de udfører deres arbejde på en seriøs måde.

    Og ja, de må finde sig i meget lort. Men det hører med til jobbet og ændrer intet på, at de har fået udstukket nogle klokkeklare retningslinjer for hvordan, at de skal udføre deres arbejde uanset om de så er ved at brække sig over Rasmus Paludan i lårtykke stråler.

    NightHawk 2-11-19 16:53

  • ★★★★0

    Og ja, de må finde sig i meget lort. Men det hører med til jobbet og ændrer intet på, at de har fået udstukket nogle klokkeklare retningslinjer for hvordan, at de skal udføre deres arbejde uanset om de så er ved at brække sig over Rasmus Paludan i lårtykke stråler.

    Ifølge en politimand, jeg kender, er de (ikke overraskende) godt trætte af Rasmus Paludan. Han fortæller dog også, at de også har været godt trætte af Nørrebro, længe før der var noget der hed Stram Kurs...

    chandler75 2-11-19 17:00

  • ★★★★★0

    Ifølge en politimand, jeg kender, er de (ikke overraskende) godt trætte af Rasmus Paludan. Han fortæller dog også, at de også har været godt trætte af Nørrebro, længe før Rasmus Paludan blev et navn...

    Og det kan jeg sagtens forstå, at de er. Jeg ville da heller ikke selv kunne kapere at skulle stå og høre på alt det bræk, som Paludan lukker ud. Men hvis man vil arbejde i politiet, bliver man nødt til at acceptere de retningslinjer der er, hvilket vil sige at der gælder de samme regler og hensyn over for Paludan og Co, som der gør med alle andre. 

    Det er sjovt du nævner det med Nørrebro. Det bliver jo ellers i visse politiske kredse beskrevet som et mangfoldighedens paradis, hvor der er ingen problemer og hvor alle er lige velkomne, host host. :P 

    NightHawk 2-11-19 17:13

  • ★★★★★★0

    En gammel ven, der var betjent for længe siden, vidste ikke noget bedre, end når de skulle ud på Christiania og gi den gas :D 

    davenport 2-11-19 17:22

  • ★★★★0

    En gammel ven, der var betjent for længe siden, vidste ikke noget bedre, end når de skulle ud på Christiania og gi den gas :D 

    Det var dengang... Nu er der vist lidt for mange steder rundt om i Danmark, til at det er sjovt længere :)

    chandler75 2-11-19 18:03

  • ★★★0

    Jeg kan ikke se hvorfor politiet skal bruge alle de ressourcer på cirkus Paludan. Vi står idag i den absurde situation, at politiet ofte ikke har tid til at hjælpe almindelige borgere når de har brug for dem. Forbrydere og svindlere har næsten frie tøjler og nu tyder det på at selv mordsager bliver syltet (Emilie Meng-sagen).
    Prøv at forestille jer, at det griber om sig og der pludselig ikke kun er en tosse, men måske 10 eller 100 personer der insistere på at gå på gaden og råbe ubekvemmeligheder mod tilfældige mennesker. Skal vi så bruge 150 millioner per person, for at passe på at de ikke får nogle selvfortjente øretæver? Det er jo vanvid.

    Stram Kurs får 2 millioner om året i Partistøtte. Så har de vel også råd til at hyre deres egne vagter, ellers må de jo ringe efter politi/ambulance hvis de får brug for det og så må vi jo se om de har tid til at dukke op.

    Aranyhajú Nyárszépe 2-11-19 18:08

  • 0

    @NightHawk - og lidt Rasmus Drews:

    Jeg kommer ikke til at gå ind i en lang respons, desværre,  jeg har ikke lige overskud til det og så må jeg indrømme, at jeg ikke finder sagen helt så vigtigt, som du gør - så jeg beklager også, og jeg ikke giver dit indlæg den mængde tid, du har lagt i det.

    Jeg kan blot sige, at jeg absolut ville tage situationen ganske anderledes alvorligt, hvis der var tale om en politisk problemstilling, som var andet end en farce. Ikke at det er moralsk eller principielt korrekt af mig, men kvinden er tydeligvis syg, ligesom Paludan tydeligvis også er syg og er mindst lige så berettiget til at være i spjældet end hende kvinden; de hører muligvis begge hjemme på en psykiatrisk afdeling - Paludan gør i hvert fald. Jeg ser ikke hendes handling som politisk.

    For jeg betragter hverken Paludan som politisk leder, islam-kritiker endsige provokatør; Der er så godt som ingen virkelighedskrævende substans i noget, jeg har hørt ham udtale sig om. Paludan er højst en bølle, som har et opmærksomhedsproblem og som nogle relativt få mennesker giver den opmærksomhed, han kræver. I mine øjne er Paludan ikke mere politisk leder end et barn, som hævder at være fascist, fordi vedkommende har hørt ordet på YouTube og kan bruge ordet til at drille nogle af de andre i skolegården.

    Jeg tror ikke på et ord af, hvad Paludan siger, men muligvis en PET'er. Når Paludan kævler, som han gør, tager han ligesom brodden ud af sin anklage mod noget som hels, selvfølgelig også politiet - det er ligesom at råbe ulven kommer hele tiden og så igen. Hans ord er så devaluerede, at de er ligegyldige, uanset hvad han siger.

    Jeg medgiver, at nogen har valgt Paludan som politisk leder og at min holdning er subjektiv og derfor sikkert ikke kan bruges til noget i debatten. Hvis Paludan havde samme magt som eks. Trump eller Bolsonaro, ville jeg dog være endeløst frustreret.

    I øvrigt har du har selvfølgelig ret i, at politifolk skal stå til ansvar som den del af den myndighed, de repræsenterer. Jeg synes dog ikke, de gør noget nævneværdigt forkert i situationen, men det har selvfølgelig også med ovenstående at gøre.

    Muldgraver 2-11-19 18:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen