Brugeranmeldelse: Eventyret om Askepot (2015)

Jeg synes faktisk, den er bedre end tegnefilmen.

En rigtig Disney-prinsessefilm af den allerværste eller bedste slags, som kun Kenneth Branagh kan lave den. Den er (som forventet) en lyserød marshmallow af en film med meget få overraskelser.

Cate Blanchett er den perfekte bitch og Lily James den uskyldige elskling, vi selvfølgelig hepper på. Helena Bonham Carter er akavet gudfe, og Prinsens tænder er naturligvis skinnende hvide. Men vigtigt af alt er hovedpersonen (den magiske kjole), som – bare rolig – naturligvis får rigeligt med screentime. Jeg er ikke i tvivl om, at denne film falder i mange småpigers smag, og jeg skal indrømme, at jeg faktisk også hyggede mig.

Filmens morale er: "Vær modig og sød." Det ved jeg, fordi det gentages 100 gange – men efterlader mig alligevel med spørgsmålet: Hvornår i alverden viste Askepot nogen form for heltemod? Optimisme, ja, og masse fluffy kærlighed i alle retninger, men mod?

Det ikke er en specielt god film, men den kunne faktisk have været langt, langt værre. Den er en tryg og konventionel Disneyfilm, og jeg synes faktisk, den er bedre end tegnefilmen.

Eventyret om Askepot (2015)

Brugeranmeldelser udvælges blandt brugernes anmeldelser i forummet og redigeres ikke af Moovy.

Kommentarer

Eventyret om Askepot (2015)

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen