Nu var dette en af de store fødselsdage, jeg er endeligt blevet voksen!
Madtråden
- ★★★★0
- ★★★★★★0
Nu var dette en af de store fødselsdage, jeg er endeligt blevet voksen!
Det er heldigvis en illusion :-)
Det er vigtig at bevare knægten i sig selv.
- ★★★★★★0
Nu var dette en af de store fødselsdage, jeg er endeligt blevet voksen!
Du holder dig godt, for en på 50;)
T. Nielsen 7-12-19 10:41
- ★★★★★★0
Du holder dig godt, for en på 50;)
Avs - det blev desværre til dumpet i matematik Hr Nielsen
;-)
- ★★★★★★1
Avs - det blev desværre til dumpet i matematik Hr Nielsen
;-)
Haha ‘amen dyg skrev voksen og det jo 50 år:-P
T. Nielsen 7-12-19 12:26
- ★★★★★★1
Haha ‘amen dyg skrev voksen og det jo 50 år:-P
Så er du snart voksen? :-)
- ★★★★★★0
Så er du snart voksen? :-)
Ja det sker da snart....håber jeg trods alt:)
T. Nielsen 7-12-19 20:52
- ★★★★0
50.. Er det ikke pensionsalderen?
- ★★★★★★0
Gid det var så sandt:D Så skulle jeg dæleme se film!!!
T. Nielsen 7-12-19 21:38
- ★★★★★★1
Ja det sker da snart....håber jeg trods alt:)
Chancen er vel 50/50 :-)
- ★★★★★★0
50.. Er det ikke pensionsalderen?
Jo i Frankrig
- ★★★★★★0
Chancen er vel 50/50 :-)
Høhø:)
T. Nielsen 7-12-19 22:18
- ★★★★★★0
Har lige fået friskhakket oksekød hjem, så aftensmaden bliver en 250 gr. dansk bøf med løg. Det bliver hamrende godt!!!
- ★★★★0
Søndag stod den på en indisk kikærte-massala-karry-ting med ris og hjemmelavede naan til. Mandag var det en porre-bacon-broccoli tærte, og i dag står den på marrokansk inspireret couscousgryde med kylling.
- ★★★★★★0
Det bliver til risengrød forkogt på en dl vand - tilført 2 liter sødmælk - og resten af tiden i ovnen.
Det brænder aldrig på, og bliver helt perfekt - uden at skulle røre i det hele tiden.
- ★★★★★★0
Jeg laver det i sous vide. Det er bare så let og giver altid samme resultat.
- ★★★★★★0
Jeg laver det i sous vide. Det er bare så let og giver altid samme resultat.
Kan da snart være man skulle anskaffe sig sådan et apperat - men som sagt det slår aldrig fejl.
- ★★★★★★0
Jeg laver det i sous vide. Det er bare så let og giver altid samme resultat.
Hvor lang tid?
T. Nielsen11-12-19 16:36
- ★★★★★★1
Mener det er 2 t 20 m ved 85 grader. (Spiser det ikke selv, så jeg glemmer let ;) )
- ★★★★★★1
Man skal lige huske at "massere" det ca. hver halve time, så risen fordeler sig.
- ★★★★★★0
Tjek
T. Nielsen11-12-19 18:40
- ★★★★★★0
Er det ellers noget du bruger?
- ★★★★★★0
Er det ellers noget du bruger?
Desværre ikke så meget som jeg godt gad.
T. Nielsen11-12-19 20:27
- ★★★★★★1
Det gør ellers ting noget nemmere :)
- ★★★★★★0
Det gør ellers ting noget nemmere :)
Det passer vel meget sig selv, som du ofte har været inde på. Men må erkende, at når jeg tager af sted tidligt om morgenen og kommer hjem sent eftermiddag/tidligt aften, så får jeg ikke gjort ret meget ved det. Som børnefamilie, kunne en kødsovs vel ellers godt tåle at stå og hygge sig hele dagen?
T. Nielsen11-12-19 22:00